Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 401477
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η Ντέλια ήταν μια από τις παραστρατημένες κορασσίδες, η οποία είχε μπει στο στόχαστρό μου τον τελευταίο καιρό που επισκέπτομαι το Χ ΒΑR...την έβλεπα με τα γυαλάκια της, χαμογελαστή, επικοινωνιακή, να χορεύει και φυσικά να είναι από τις κοπέλες που έκανε τα πιο πολλά "δρομολόγια" και είπα κάτι καλό πρέπει να συμβαίνει εδώ...Πρόκειται για μια petite παρουσία,27χρονη Ρουμάνα, με καλή γνώση Ελληνικών, όχι πάνω από 1.65, πλέον έχει κόψει αρκετά το μαλλί της, είναι στο ύψος του ώμου, γλυκό και αρμονικό πρόσωπο,με ωραία μάτια καφέ και ένα κορμί που κολάζει ακόμα και άγιο...Τρομερά γυμνασμένη κοιλιά με σκουλαρίκι στον αφαλό, κώλος σφιχτός και αγέρωχος(κατηγορία Ίνα για τους γνώστεςΚουλ) και ωραία πόδια. Στήθος 3άρι ενισχυμένο...Όταν έπεσε η πρόταση για επίσκεψη για ποτάκι στο μαγαζί παρότι ήμουν σε άλλο mood,δεν μπόρεσα να αντισταθώ και βρέθηκα με καλή παρέα σε λιγοτερο από μια ώρα στο μαγαζί. Μέσα ελάχιστος κόσμος, δυνατή μουσική, το γνωστό ζεστό και ερωτικό περιβάλλον και αμέσως σκάναρα το χώρο για το "στόχο" μου. Όταν την είδα, αν μπαίνοντας είχα διάθεση 50%, η διάθεσή μου έφθασε στο 500%Μεγάλο χαμόγελο. Στενό δερμάτινο παντελόνι, όπου τόνιζε καταπληκτικά το καλοσμιλεμένο κωλαράκι της, see through μαύρη δαντελωτή μπλούζα, που τόνιζε ακόμα περισσότερο στο στήθος της, πιασμένη ψηλά, ώστε να είναι ακάλυπτη η γυμνασμένη κοιλιά της. Το σετ συμπληρωνόταν με μαύρες γόβες.Δυστυχώς χθες είχε ξεχάσει τα γυαλιά της σπίτι...Λύπη Ήρθε στην παρέα μας και αφού της εξέφρασα την επιθυμία μου για τα περαιτέρω, μου έσκασε το "παραμύθι", για κέρασμα κλπ...Θυμός Τουλάχιστον είχε την ευθιξία να με ρωτήσει αν θέλω να παραγγείλει απλό ή σπέσιαλ... Αφού τα ήπιαμε και τα...είπαμε ανηφορίσαμε προς τα άνω δώματαΚουλ. Διαλέγω το πρόγραμμα των 80 ευρώ για περισσότερο χρόνο, μπαίνω για μπανάκι στο δωμάτιο ακριβώς απέναντι από την πόρτα, σε μαύρες κ γκρι αποχρώσεις, διπλό κρεβάτι, ντουσιέρα στη γωνία και νιπτήρας και μηχάνημα χαρτιού. Παρουσία σφραγισμένης πετσετούλας...Έρχεται κ η Ντέλια μετά από λίγο, γδύνεται και μπαίνει κ κείνη να φρεσκαριστεί. Καθόλη τη διάρκεια, πολύ επικοινωνιακή, μιλάγαμε, βρεθήκαμε μα έχουμε και μια κοινή γνωστή....
Είχε έρθει η ώρα της δράσης...Από το πρώτο δευτερόλεπτο κατάλαβα τι επρόκειτο να αντιμετωπίσω...Λύπη
Μια όμορφη και ελκυστική αθλήτρια η οποία έχει μάθει να εκτελεί άριστα και χωρίς αλλαγές το πρόγραμμά της! Ξεκίνημα με γλυψίματα στο στήθος μου, κατέβηκε χαμηλά αμέσως, πέρασμα προφυλακτικού στον ήδη έτοιμο "λαγό" και περιποίηση της γεννητικής μου περιοχής. Το στοματικό της καλό, γρήγορο κάποιες φορές, αργό κάποιες άλλες, δεν έφαγε @@, λίγο παίξιμο με τη γλώσσα της με τη βάλανο...Μετά από λίγο και χωρίς να ζητήσω τίποτα τέτοιο, ήρθε από πάνω μου σε στάση 69 για να τη γευτώ. Ωραίας μορφολογίας αιδοίο, "κλειστό", με ωραία κλειτορίδα και παχία χειλάκια...άρχισα να τη γλείφω, όσο μου επέτρεπε μιας και η στάση της δε με άφηνε για πλήρη περιποίηση. Έβγαζε κάποιους αναστεναγμούς, ενώ παράλληλα με έγλειφε με ρυθμό...(Ξανά) μόνη της, απομακρύνεται από μένα και μου λέει "πως με θέλεις"?? Ξεκίνημα με ιεραποστολίκο, μπήκα αργά μέσα της, εδώ να πω ότι η κοπέλα έχει από τους πιο σφιχτούς κόλπους που έχω συναντήσει και αμέσως άρχισε τα "γαλλικά"...Γλώσσα "Σκίσε τη μουνάρα μου, καυλιάρη μου κλπ." που όπως έχω ξαναγράψει σε άλλες κριτικές, δεν είμαι ιδιαίτερα φαν... Στην κίνηση μου να την πλησιάσω να τη φιλήσω στο λαιμό, με έσπρωξε(!!) ελαφριά,θεωρώντας ότι μάλλον έγινε τυχαία, ξαναπροσπαθώ να την προσεγγίσω, γυρνάει λίγο και τραβιέται,οπότε κατάλαβα....μου λέει από αυτήν την πλευρά δε μου αρέσει...Ωραία λέω, πάω αριστερά....αμ δε...Θυμός τα ίδια...Θυμός οπότε η προσπάθεια για επιπλέον οικειότητα και ερεθισμό πήγε περίπατο...Έγλειψα λίγο τις ρώγες της, εκείνη συνέχιζε να "μιλάει"...έφερα τα πόδια της στο ύψος του προσώπου μου, όμορφα πατουσάκια και μαλακά, λίγο παίξιμο μιας και μου τα τράβηξε μακριά...Γύρισμα στα 4, για να απολαύσω τη θέα των οπισθίων, και πάλι μέτριο στήσιμο, καλή εφαρμογή του πέους και γρήγορη διείσδυση βλέποντας το τατού στη μέση της και δίνοντας της μερικά σκαμπίλια και με δική της παρότρυνση στα κωλομέρια... Ξαπλώνω ανάσκελα για cowgirl, μπαινω μέσα της, αρχίζει να μπαινοβγάινει μανιασμένα και ενώ την είχα πιάσει από πίσω για να ελέγχω εγώ το ρυθμό, μου λέει να βγάλω τα χέρια μου, για να με γαμήσει εκείνη(!!!)...Ήταν φανερο ότι ήθελε να ελέγχει εκείνη το ρυθμό και το παιχνίδι... Εν τω μεταξύ διέκρινα και μια ελαφριά δυσανασχέτηση...Ξαναγύρισμα σε ιεραποστολικό, όπου μου λέει και το αμίμητο" έλα μωρό μου τελείωνε, γιατί θα με περιμένουν κάτω"...τα παίρνω στο κρανίο, αρχίζω ένα σφυροκόπημα άνευ προηγουμένου για να προλάβω και την πρόσκαιρη ελαφριά χαλάρωση της στύσης από το ξενέρωμα και κάπως έτσι με δικές της προτροπές και "καύλες" της τα έδωσα όλα μέσα της...
Ανάμεικτα συναισθήματα λοιπόν βγαίνοντας από το δωμάτιο με συνόδευαν μέχρι να ξαναβρώ στο μπαρ το παρεάκι...Βρέθηκα με μια κοπέλα όμορφη, γυμνασμένη, κοντά στα εμφανισιακά μου πρότυπα, πολύ επικοινωνιακή, πετύχαμε τον αντικειμενικό σκόπο της συνάντησης, αλλά μπορώ να πω ότι για 80 ευρώ περίμενα κάτι παραπάνω...Έχω περάσει πολύ καλύτερα με τα ίδια και με λιγότερα λεφτά...Και η αίσθηση της τήρησης του απαρέγκλιτου προγράμματος, ανεξάρτητα από τις ανάγκες του παρτενέρ(της είχα ξεκαθαρίσει ότι προτιμούσα να το πάμε χαλαρά) δε βοηθάει στο να χαλαρώσεις...Για μια δοκιμή αρκεί...πάμε για άλλα...
Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντέλια
Υπηρεσίες
lagonisian
Τιμημένος
284
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαρτίου, 2013
ελα μωρο μου τελειωνε γιατι με περιμενουν κατω....εκει βγαινει κοκκινη καρτα και μας ακουει ολο το τετραγωνο.καποιες δεν θελουν να καταλαβουν οτι τα πραγματα εχουν δυσκολεψει για ολους και πρεπει να κανουν οτι περναει απ το χερι τους για να κρατησουν τον πελατη
29 Μαρτίου, 2013
Έχω πάρει μια φορά Ντέλια στην Αθηνών.Θα συμφωνήσω για τον πολύ "σφιχτό" όπως είπες κόλπο,σε σημείο που τη ρώτησα αν γυμνάζεται και στο μουνί Μεγάλο χαμόγελο. Αυτό όμως το "τελείωνε γιατί με περιμένουν κάτω" είναι απαράδεκτο για studio και για 80€ Θυμός Να είσαι καλά για την ενημέρωση τύπε! Σπασίκλας
29 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πραγματικά εκεί μου γύρισε το μυαλό, αλλά για πολλοστή φορά είπα να δώσω τόπο στην οργή και να φερθώ πολιτισμένα και να επικεντρωθώ για να τελειώσω...να σαι σίγουρος ότι αν έκανα σαματά δεν επρόκειτο να έβγαινε από το δωμάτιο η κοπέλα...Κουλ
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3