Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 260 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
η κοπελα εχει τρομερο στηθος. Κατα τα αλλα ειναι αγυμναστη, αλλα οχι σε ενοχλητικο βαθμο. Το προσωπο της ειναι ωραιο, εχει ενα ασχημο σκουλαρικι-εμφυτευμα, αυτο βεβαια ειναι προσωπικο μου γουστο, σε αλλους μπορει να αρεσει.
Με το που την ειδα ρωτησα την τσα2 αν κανει η κοπελα αυταρχικο, πηρα θετικη απατνηση και μπηκα. Δεν ηταν κανεις αλλος στο στουντιο, οποτε περιμενα να με παει στο μεγαλο δωματιο. Δεν με πηγε. Της λεω: γινεται να παω εκει; Μου λεει οχι, αυτο ειναι μονο για αλλα προγραμματα, και με πηγε και με εβαλε σε ενα δωματιο τρυπα. Αν δεν με βαζει δηλαδη στο μεγαλο με το προγραμμα των 80 ευρω τη στιγμη που ειναι αδειο τι να πεις; Γενικα ειχε πολυ ασχημη συμπεριφορα η τσα2, ηταν συνεχως επιθετικη και νευριασμενη.
Ευτυχως η κοπελα ηταν στο αλλο ακρο. Πολυ χαλαρη, εκανε οτι ηθελα, ειχε γενικα πολυ καλη συμμετοχη, φορεσε αυτο που μου αρεσε και περασα καλα μαζι της. Οταν μπηκε μεσα ημουν ακομα στο μπανιο, οποτε ειχαμε χρονο να συζητησουμε το προγραμμα και η αποδοση της ηταν πολυ καλη.
Παντως θα το ξανασκεφτω να περασω απο το Στουντιο αυτο παλι, ειναι πολυ δυσαρεστο να ειναι τοσο αποθητικη η τσα2, μου θυμησε παλιοτερες εποχες που ηταν ολες στραβωμενες συνεχως, κατι που τα τελευταια χρονια ευτυχως εχει αλλαξει πολυ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Καρολάιν
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
285
Likes:
4.559
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2013
Και εγω θεωρώ απαράδεκτη την συμπεριφορά μιάς εκ των δυο που ειναι συνήθως στο στουντιο.
Εξαιτίας της απαράδεκτης και συμπεριφοράς της δεν πρόκειται, αν και υπάρχουν αξιολογες κοπέλες να ξαναπατήσω ποτέ εκει..
Οπότε μαύρο και στις τσατσαδες που δεν τιμούν το πελάτη....Κεφάλι σε τοίχο!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1