Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 224 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Το τετραήμερο της Καθαράς Δευτέρας ευρέθην στην Αθήνα (σεξ τριπ) και επεσκέφθην κατά σειρά τα μαγαζιά Αθηνών 193 (Σάββατο πρωί), Στούντιο 12 (ξημέρωμα Κυριακής) και Τριγγέτα 3 (βράδυ Κυριακής). Και στις τρεις περιπτώσεις πέτυχα κοπέλες με τις οποίες ήθελα από καιρό να ανταμώσω. Ας επικεντρωθούμε όμως στο 12, οπού πήγα ξημερώματα Κυριακής, περί τη 1.30. Στου διαόλου τη μάνα σε σχέση με το σπίτι μου και επειδή επέλεξα να μην πάω από Εθνική έκανα πολύ ώρα να το εντοπίσω μέσα από τους δρόμους της Λυκόβρυσης. Πάρκινγκ τεράστιο, δεν σε βλέπει κανείς μιας και δεν υπάρχουν σπίτια ή μαγαζιά κοντά. Η αλλοδαπή κυρία της υποδοχής προσπάθησε να μου πασάρει την ετέρα κοπέλα της βάρδιας. Εγώ όμως είχα πάει για τη Βίκυ. Χωρίς να ζητήσω καν να τη δω, ρωτάω αν κάνει γυμνό τσιμπούκι και, ω του θαύματος, εισπράττω απάντηση θετική! Καταβάλλω 80 ευρώ και λίγο πριν πάω για κατούρημα, βλέπω τη Βίκυ να εξέρχεται από το δωμάτιο: περπάτημα ΠΑΣΑΡΕΛΛΑΣ, κλασάτο και εντυπωσιακό. Είναι γύρω στο 1.70 και πάνω στις γόβες της ξεπερνά το 1.80. Με χαιρετάει φιλικά και αποσύρεται για να φρεσκαριστεί. Ευχαριστημένος από το αναπάντεχο σαλονάρισμα, εισέρχομαι στα ενδότερα....

Το μαγαζί πρέπει να ήταν κατάστημα/ εκθεσιακός χώρος διότι είναι ψηλοτάβανο (μάλλον κόψανε το πατάρι που υπήρχε) και διαθέτει αχανή χώρο υποδοχής και ΠΟΛΥ μεγάλα δωμάτια. Η τβ έπαιζε DVD αλλά κάποιος θα έπρεπε να σκεφτεί να πατήσει το πλέι γιατί όση ώρα ήμουν εκεί δεν είδα ταινία, αλλά τα μενού του DVD. Έκανα το καυτό μου ντουσάκι, σκουπίστηκα, έβαλα τις σφραγισμένες παντοφλίτσες και άραξα. Η Βίκυ δεν άργησε να έλθει. Συστηθήκαμε και αμέσως μου επισήμανε ότι χρησιμοποιεί μόνον Αγγλικά για συνεννόηση. Κανένα πρόβλημα για εμένα. Ανέβηκε στο κρεβάτι και μετά σπό σύντομα αλλά ουσιαστικά χάδια και τριψίματα πέρασε σε αυτό για το οποίο και είχα πληρώσει εξτρα. Όσο γδυνόταν παρατηρούσα το ΘΕΪΚΟ κορμί της. Το μόνο ίσως "ψεγάδι" της είναι ότι η κοιλιά της, όταν σκύβει, αποκαλύπτει κάποιες πτυχώσεις, δεν είναι δηλαδή φέτες. Θα ήθελα να τονίσω, υπογραμμίσω, καταδείξω και καταστήσω ΣΑΦΕΣ και ΓΝΩΣΤΟ σε όλους πως μόλις το δέρμα μου ήρθε σε επαφή με το δικό της διακτινίστηκα στον πλανήτη του φίλου μου κου Σποκ και ακόμη παραπέρα. ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΓΙΞΕΙ ΠΙΟ ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΟ, ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΙΑΚΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΡΜΙ. Το να κυλάς τα δάχτυλά σου πάνω στο σώμα αυτού του θηλυκού είναι από μόνο του ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΖΩΗΣ. Αυτό σε συνδυασμό με το γλυκύτατο προσωπάκι της που στεφανώνεται από ξανθά μαλλάκια σε καρέ (τα οποία όταν άρχισε το γ(&&^%$$%άκι τα έπιασε κότσο) με είχαν φέρει σε κατάσταση θέωσης πριν ξεκινήσει η πιπούλα. Η οποία και ήταν καλή, ηδονική, χωρίς πολύ χεράκι αλλά λιγάκι βιαστική. Α, ξέχασα να πω ότι νωρίτερα την είχα παρακαλέσει να αφαιρέσει τα παπούτσια της, πράγμα που έκανε δίχως αντίρρηση. Όσο τον είχε στο στόμα της εγώ πήρα την άδεια και χάιδευα το καθαρό αιδοίο της με τα εξόχως παχιά και θελκτικά το χείλη. Μετά τον πεοθηλασμό με καβάλησε αλλά σύντομα προτίμησα να την γυρίσω μπρούμυτα οπού και συνέχισα να την τρυπάω θαυμάζοντας τη σκηνή στον καθρέφτη του διπλανού τοίχου. Δυστυχώς και παρότι είχε προηγηθεί ξαλάφρωμα με την Πατρίτσια το πρωί, τελείωσα σχετικά σύντομα. Η Βίκυ δεν βιάστηκε να φύγει, μάλιστα πριν με χαιρετήσει και ίσως για να με πειράξει λίγο μου είπε μια λέξη στα πολωνικά που ως τώρα κανένας πελάτης της δεν έχει καταφέρει να προφέρει και μου ζήτησε να την προφέρω εγώ. Φυσικά, δεν το κατάφερα.
Το επόμενο πρωί, ξύπνησα και είχα ακόμη την ανάμνηση του κορμιού της στο μυαλό μου. Θεωρώ κορυφαία εμπειρία την επαφή με αυτή τη γυναίκα και θα επιδιώξω να την ξαναπάρω έχοντας και μεγαλύτερη διάρκεια στην απόλαυσή μου.

VICKEY, you are one of a kind baby, I wish you'd stay here in Greece for a long long time and I am looking forward to touch your delicate skin AGAIN!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2013
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
james tiberius kirk
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
5.421
Πόντοι:
1.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού