Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 398 10
Sex Studio 334186
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν εδώ και χρόνια παρακολουθώ το site και είμαι στο άθλημα, αλλά σαν γνωστό γαϊδούρι δεν αξιώθηκα να γράψω ποτέ κριτική. Σήμερα λοιπόν πέρασα τόσο καλά που ένιωσα την ανάγκη να το κάνω, αν και είχε τύχει και με μεγαθήρια του χώρου(βλ Σιμόνα) να θελήσω να το κάνω αλλά βαριόμουνα. Ακούγοντας και διαβάζοντας διθυραμβικά σχόλια για την κοπέλα Κάντυ είπα απόψε να κάνω μια καταδρομική για να δοκιμάσω. Την είχα δει μια φόρα πιο παλιά όταν είχε αγορέ μαλλί και ήταν εμφανώς πιο γεμάτη και δεν μου είχε γεμίσει τότε το μάτι(με ξενέρωνε και το αγορέ μαλλί). Νέο λουκ όμως, και η αλήθεια όταν την είδα στο σαλόνι δεν πρόσεξα την προσωπάρα της την οποία όταν την είδα στο δωμάτιο από κοντά κόντεψα να καταπιώ ότι τασάκι υπήρχε. Προσωπικά είναι η πιο όμορφη κοπέλα που έχω γνωρίσει στο χώρο και σίγουρα μια από τις πιο όμορφες που έχω δει στην ζωή μου.

Στα του χώρου τα γνωστά, πάντα πολύ καλός και καθαρός και ανανεωμένος από την τελευταία μου φορά(έλειψα κάνα χρόνο από τα γήπεδα)πάντα προς το καλύτερο. Η υπηρεσία του μαγαζιού πολύ καλή και εξυπηρετική, της έκανα και κάτι παζάρια αλλά δεν ενέδωσε. Με επιφύλαξη γιατί στο παρελθόν την έχω πατήσει και από τις καλύτερες(βλ Νικόλ γαλλίδα milf)παίρνω το απλό προγραμματάκι.

Μπανιαρίζομαι, αρωματίζομαι και έρχεται η Κάντυ. Ξεπερνάω το πρώτο μου σοκ, ψιλή κουβεντούλα στην αρχή και περνάμε στο γλυφιτζουράκι. Πολύ άνετη η κοπέλα δεν είπε όχι σε τίποτα και άριστα προκαταρκτικά. Περνάει το λάστιχο και αρχίζει πίπα, χωρίς δόντι και σε πολύ καλό τέμπο και εγώ παράλληλα να χαζεύω την κορμάρα της. Στα του ματς είχαμε καλή χημεία και το γούσταρα άπειρα. Το μόνο παράπονο μου είναι ότι δεν πρόλαβα να την γυρίσω στα τέσσερα αλλά δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από το πρόσωπο της. Δίκοπο μαχαίρι δηλαδή. Το τέλος προφανώς και άργησε να έρθει, και τελικά καθίσαμε πολύ ώρα και μιλούσαμε και μου άφησε την αίσθηση του gfe. Στην κουβέντα κατάλαβα κάποια πράματα για αυτήν, πολύ καλή κοπέλα και άψογη επαγγελματίας, με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα ξαναπάω σίγουρα και αυτή τη φορά θα έχω μαζί μου και ένα μισθό! Εύγε!

Θεωρώ ότι μια τέτοια εμπειρία αξίζει να σημειώνεται και να αναδεικνύουμε(αν και δεν υπάρχει αμφιβολία νομίζω στο site) όλες τις άξιες κοπέλες του χώρου που σέβονται τα λεφτά του πελάτη αλλά και τον πελάτη. Ξέρω ότι σε αυτή τη δουλεία είναι δύσκολο άλλα όχι σπάνιο μια κοπέλα να "γουστάρει" την συνεύρεση, θεωρώ όμως ότι και 'γω από την μεριά μου την έκανα να αισθανθεί ωραία και μάλλον αυτό αποτυπώθηκε σε όλη της την συμπεριφορά. Οι βαθμολογίες προφανώς είναι οι μέγιστες που μου επιτρέπει το σύστημα καθότι νέος βαθμολογητής, αλλά από εμένα σε όλα 10, εκτός από την εμφάνιση κοπέλας στην οποία δίνω 12. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων προφανώς και όλα αυτά είναι άκρως υποκειμενικά, αλλά αφού έμεινα τόσο ικανοποιημένος, δύσκολα θα φύγει κάποιος από την Κάντυ με παράπονο. Εύγε και είθε αυτή η κριτική να είναι η απαρχή πολλών μελλοντικών κριτικών για να προσφέρω πίσω όσο μου έδωσε το site τόσο καιρό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
Ckramer
Μέλος
25
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2013
Τελειως διαφορετικο στυλ απο τη Μέγιστη Σιμονα που αναφερες, αλλα εξισου μεγαλη!
Καλως ηρθες στο site. Διπλα μαλωνουμε πιο ανετα Χαμόγελο
24 Μαρτίου, 2013
μας επεισες αφεντικο
26 Μαρτίου, 2013
Καλως ηρθες μπρο , καλη συνεχεια Κατσικογάμης
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3