Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 21 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τι να γράψω τώρα για την Αλίνα? Θα προσπαθήσω να είμαι αντικειμενικός όσο μπορώ.

Η Αλίνα είναι μετρίου αναστήματος γκόμενα, με τσιμπουκόχειλα και βυζάρες για εγκεφαλικό. Ωραία κοπέλα με ωραίο κώλο, λίγο κοιλίτσα και ελάχιστη κυτταρίτιδα.
Στο σαλονάρισμα ήταν σκέτη καύλα με τα στοκιγκς και το κατακόκκινο κραγιονάκι της. Πραγματικά έπαθα λίγο όταν την είδα. Το κατάλαβε και ήρθε και μου έσκασε ένα φιλάκι. Αυτό ήταν δεν ήθελα και πολύ. Περνάω με το απλό των 30 ευρώ (χωρίς να ρωτήσω για άλλα προγράμματα) και σε 5’ έρχεται και το μωρό. Αρχίσαμε αμοιβαία κομπλιμέντα και φιλοφρονήσεις. Σχεδόν έρωτας εκατέρωθεν. Βγάζει και το σουτιέν και μου έρχεται ταμπλάς. Ρώγα κάγκελο! Χαμουρέματα στα όρθια και ξάπλωνω για πίπα. Μου τον έγλειψε διακριτικά όλο χωρίς καπότα και τις μπάλες. Βασικά το να γλείψει τα αρχίδια μου ήταν το 1ο πράγμα που έκανε μόλις γδύθηκα! Με τη στύση στο 110% ξεκινάει δυστυχώς μια ατσούμπαλη πίπα. Προσπαθούσε φιλότιμα για deep, αλλά αποτυχημένα με αποτέλεσμα να πονάω. Δεν της το είπα όμως καθώς την έβλεπα πολύ ορεξάτη και δεν ήθελα να της κόψω τη φόρα! Πρώτη στάση ιεραποστολικά σε διάφορες παραδοχές. Δυστυχώς είχε βάλει πάρα πολύ κρέμα, που φαινόταν μέχρι και με το μάτι. Λες και γαμούσα πηγάδι ήταν. Καθώς επίσης η περιοχή ήταν κάπως απεριποίητη. Είχε τριχούλα 3-4 ημέρων, απαράδεκτο για επαγγελματία. Τέλος πάντων το μωρό παρ’ όλα αυτά γούσταρε και το γεγονός αυτό με έφτιαχνε και μένα. Τα αρχικά φιλάκια στο στόμα εξελίχθηκαν σε παθιασμένα γλωσσόφιλα. Την γυρνάω στα 4, όπου στήθηκε ωραία το μωρό. Τη σφυροκόπησα κοιτάζοντας με στο μεγάλο καθρέφτη (αυτός είναι καθρέφτης), αρκετά δυνατά, ίσως και λίγο άγαρμπα. Αλλά το μωρό δεν ένιωθε. Σ' αυτή τη στάση ήρθε και το τέλος. Ήθελα να τη γαμήσω κι άλλο, αλλά δυστυχώς δεν κρατήθηκα.

20 χρονών από Ρουμανία η Αλίνα, καλή περίπτωση κατά τη γνώμη μου. Παρόλο που υπήρχαν τα αρνητικά στη συνεύρεσή μας, στο τέλος μου έμεινε το συναίσθημα της ικανοποίησης, γιατί γενικά υπήρξε χημεία. Το ευχαριστήθηκε κι αυτή όπως μου είπε. Απόδειξη ίσως ήταν ότι δεν έφυγε και με περίμενε να ντυθώ, μέχρι που με ξεπροβόδισε κιόλας.
Τώρα για αν αξίζει να την δοκιμάσετε... “Καθείς εφ' ω ετάχθη”.

Προσωπικά θα την ξαναπροτιμήσω σίγουρα... Έρωτας είναι αυτός όχι παίξε-γέλασε. Έρωτας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού