Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824464
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Εχοντας δει πολλές φωτο και έχοντας διαβάσει αρκετές κριτικές δεν μπόρεσα να αντισταθώ στον πειρασμό να δω τη Γαβριέλα απο κοντά!!
Μεσημέρι Τετάρτης βάρδυα με Πάμελα. Αντικειμενικά και οι δύο μετράνε και μάλιστα η Πάμελα μαυρισμένη και άνετη με έβαλε σε πειρασμό αλλά είχα πάει με συγκεκριμένο σκοπό. Την κοπέλα με τα εσώρουχα στο χρώμα του δέρματος και τα "ξεπλυμένα μπλέ" μάτια και το Colgate χαμόγελο. Σαλονι σχετικά βιαστικό αλλά η προβολή της "Νάντιας Μαυρίδη" είχε προηγηθεί οπότε αυτό ήταν λεπτομέρεια...
Ανέβασμα στο 3 και μικρή αναμονή με κέρασμα χυμό μια και ήταν πρωί.
Το κορίτσι ήρθε με άνεση και αρχίσαμε μια ευχάριστη κουβέντα που κράτησε σε όλη τη συνεδρία μια που το επικοινωνιακό κομμάτι το έχει και επίσης έχει και μια διάθεση πειράγματος που κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ευχάριστα.
Ανάλαβα να την "οδηγήσω" εγώ με ολόσωμη περιποίηση και τελική επικέντρωση στα ευαίσθητα σημεία της που απόλαυσε απο κάθε άποψη αφου κάποια στιγμή τελειωσε μέσα σε σπασμούς.
Δική της σειρά για σεμινάριο στο @λακια και στο στοματικό με λάστιχο (που το ζήτησα) ενω έπαιζε με τον δωνητή έχοντας στηθεί μπροστά στον καθρέφτη για να μην χάνω τίποτα. Πειράγματα και επιχείρηση να φτάσει στο λαιμό μου τουλάχιστον 5 φορές με πειραχτική διάθεση.
Κάποια στιγμή αφου δεν άντεχα άλλο της ζήτησα να έρθει σε ιεραποστολικό και εκεί πήγε μέχρι τέλους με αγκαλιές τρυφερές αφου είναι χάρμα ιδέσθαι ειδικά όταν το μωβ φως πέφτει στα μάτια της και τα κάνει σχεδόν άσπρα.
Το καλό κομμάτι τελείωσε με ένα μασάζ για σεμινάριο όπου με έλιωσε. Δεν πίστευα οτι έχει τόση δύναμη αλλά ποτέ μη λες ποτέ.

Μια εξαιρετική συνάντηση φουλ προγράμματος σε απόλυτο GFE κλίμα. Η κοπέλα το έχει και έχει και πλουσιότερο ρεπερτόριο απο αυτό που εγω απόλαυσα απο όσο μπορώ να καταλάβω απο τα πειράγματα.
Για το μαγαζί δεν γράφω κάτι, το θέμα έχει εξαντληθεί.....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.708
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαρτίου, 2013
Αρχηγε θα με παρεις μαζι σου να εξερευνησουμε το ρεπερτοριο της Ναντιας. Απο.....επιστημονικο ενδιαφερον και μονο, μην παει στο πονηρο ο νους σου.
Μια θετικη απο μενα, καθοτι "με βοηθησε" η κριτικη σου.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1