Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824137
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνεπής στις υποσχέσεις μου επισκέφτηκα το εν λόγω ίδρυμα και στο αποκριάτικο πάρτι του.
Εργαζόμενες κοπέλες οι: Άντζελα, Δέσποινα και Νάνσυ, ενώ η Πωλίνα εκτελούσε χρέη μιας πολύ σέξι και άκρως θελκτικής υπηρεσίας.
Η ατμόσφαιρα ήταν ήδη αρκετά θερμή κι έτσι κάθισα στο μπαρ να πιώ ένα ποτό συζητώντας με τον μπάρμαν και κάποιους συναγωνιστές. Το ένα ποτό έφερε το άλλο κι έτσι κατέληξα να έχω πιεί τέσσερα ποτά και δύο σφηνάκια. Παρά τη ζαλάδα μου αποφάσισα να μη φύγω από το στούντιο άπραγος. Έτσι επέλεξα τη, ντυμένη γατούλα, Δέσποινα και ανέβηκα στο δωμάτιο 3 δίνοντας το αντίτιμο των 50 Ευρώ.
Εκεί έκανα το ντουσάκι μου και περίμενα κανά πεντάλεπτο. Τότε έρχεται μέσα η Δέσποινα και μου δείχνει τα υποτιθέμενα νύχια της νιαουρίζοντας σαν αγριόγατα. Αφού μιλήσαμε λίγο και αστειευτήκαμε περί του παιγνιδιού της γάτας με το ποντίκι, ξεκινήσαμε τις εκατέρωθεν θωπείες και τους ασπασμούς. Αρχικά όντας γονατιστοί στο κρεβάτι αγκαλιαστήκαμε με πάθος και το στόμα μου εξερεύνησε όλη την άνω του αφαλού περιοχή της. Τη μερίδα του λέοντος βέβαια έλαβαν τα στήθη και το πρόσωπό της. Έπεσαν και κάτι φιλάκια στο στόμα, χωρίς γλώσσα όμως. Στη συνέχεια επαναλάβαμε τα ίδια ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Όταν ήρθε η σειρά της να με περιποιηθεί δεν άφησε καμία περιοχή του σώματός μου παραπονεμένη καταλήγοντας στο επίμαχο σημείο. Έβαλε το προφυλακτικό με το στόμα της και ξεκίνησε ένα ποιοτικό και άκρως αισθησιακό στοματικό χωρίς χέρια. Ιδιαίτερη περιποίηση επιφύλαξε και για τα @@. Δεν άργησα να γίνω «τούρμπο». Τη σταμάτησα για να αποφύγουμε κάποιο πρόωρο ατύχημα και της ζήτησα να το κάνουμε ιεραποστολικά. Έ, παρόλο που είχα πιεί τόσα ποτά και ήμουν και λίγο κουρασμένος εδώ που τα λέμε, δεν άργησα να τελειώσω. Στην πραγματικότητα τελείωσα μέσα σε 5 λεπτά. Ήταν σύντομη αλλά δυνατή εμπειρία . Κάτι η συμμετοχή της κάτι τα φιλάκια που ανταλλάξαμε με οδήγησαν στην απόλυτη ηδονή.
Μου πρόσφερε υγρομάντηλα και αφού μιλήσαμε λίγο ακόμα χωριστήκαμε για λίγα λεπτά, αφού μετά από λίγο πάλι μαζί καθίσαμε στο μπάρ, όπου ήπια ένα ακόμη ποτό.
(Αν συνεχιστούν αυτά τα πάρτι σίγουρα θα γίνω αλκοολικός)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού