Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155522
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η τελευταία κριτική για τη Ζέτα μου κίνησε την περιέργεια. Γιατί μια τέτοια κοπέλα να μην έχει αναρτημένες κριτικές; Είναι δυνατόν να μην έχει άτομα που να περνούν καλά μαζί της και να την προτιμούν;

Ένας καλός μου φίλος μου πρότεινε να δοκιμάσω και μάλιστα σε ένα σύμπλεγμα MFF. Μιας και έχει καλή επικοινωνία με την Άννα του Κασσάνδρας_4Α δοκίμασα χωρίς δισταγμό.

Η αφή του σώματός της είναι εξαιρετικά στιλπνή, το στήθος της πολύ καλό, στεφανωμένο με περήφανες θηλές και μια περιφέρεια που κολάζει.

Για πρώτη επαφή λειτούργησε πολύ φιλικά, αν και ήμουν λιγάκι σφιγμένος στο να μην κάνω κάτι που θα την έφερνε σε αμηχανία. Φάνηκε να επιθυμεί να οδηγήσει την επαφή σε pse όρια, και την ακολούθησα σε δύο τρεις στιγμές. Μιας και είχα χρόνο και με την Άννα, δε μπόρεσα να ασχοληθώ περισσότερο μαζί της.

Η μικρή της περιοχή έχει πολύ καλή αίσθηση, αρκετά στενή. Στο cowgirl είχε πολύ καλό ρυθμό, ενώ στο dogy style την κατάλληλη στάση με το πρόσωπο στο σεντόνι (ελάχιστες κοπέλες την έχουν αυτή τη στάση).

Έπαιξε αρκετά με την Άννα, σημαντικό σε μια τέτοια διαδικασία και για τη δική μου οπτική ευχαρίστηση, σε σημείο να ερεθίζουν και οι δύο το αιδοίο της που έγινε μούσκεμα.

Την επόμενη φορά ελπίζω να είναι ακόμα καλύτερη, μιας και εγώ θα είμαι περισσότερο συγκεκριμένος στο τι ακριβώς θέλω από τα κορίτσια.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Ζέτα
Όνομα 2ης κοπέλας σε περίπτωση DUO
Άννα
TYRAEL
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
54
Likes:
226
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Μαρτίου, 2013
λίγα λόγια για την Άννα του 4Α, μιας και η κριτική αναφέρεται σε duo...

-----------------------------------------------------------------------
Η δέκατη μούσα

Το να εμπλουτίσω τις σεξουαλικές μου εμπειρίες ήταν σκοπός μου από τα τέλη του καλοκαιριού. Είχα ήδη ορίσει στόχο μια συνάντηση με τη Μαρκέλλα της αλυσίδας Μεγάλου Αλεξάνδρου, αλλά δεν πρόλαβα να την υλοποιήσω μιας και αποχώρησε από το επάγγελμα.

Το κοντινότερο πρόσωπο πλέον ήταν η Άννα. Αν και την αντιμετωπίζω σχεδόν αυστηρά σε κλίμα gfe, της ανέφερα τη σκέψη μου και μου πρότεινε ένα συνδυασμό με τη Ζέτα του Κασσάνδρας_6. Είχα ήδη πληροφορηθεί από έγκυρες πηγές ότι τα πάνε καλά οι δυο τους.

Η Άννα ανέλαβε περισσότερο ενεργό ρόλο χωρίς να αφήνει στιγμή ανεκμετάλλευτη, και συνεχώς να προσθέτει την απαιτούμενη πολυπλοκότητα στις στάσεις. Έπαιξε πολύ και με μένα και με τη Ζέτα, η οποία με τη σειρά της ευχαριστιόταν ολοφάνερα όλη τη φάση. Σίγουρα έπαιξε ρόλο η μεγαλύτερη οικειότητα που έχουμε και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε για να με ευχαριστήσει.

Αποδείχθηκε προσαρμόσιμη και άριστη μούσα στις σεξουαλικές μου διαδρομές. Πλέον η σχέση μας έχει περάσει σε άλλο στάδιο και μου είναι αδιανόητο να ανέβω Αθήνα και να μην την επισκεφτώ.
-----------------------------------------------------------------------
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1