Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 148 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πηγα στο Κροκεων ξεροντας οτι δουλευει η Νταρια και οτι εχουν strapon για να κανω αυταρχικο με τη Νταρια. Η αληθεια ειναι οτι εχουν πολλους δονητες, αλλα η ποικιλια σε αυτα που μπαινουν στη ζωνη ειναι περιορισμενη.
Ειδα λοιπον τη Νταρια η οποια εχει πολυ ομορφο προσωπο με υπεροχα ματια, πολυ εκφραστικα και καυλιαρικα. Εχει ωραιο σωμα με μικρο στηθος και γυμνασμενα ποδια. Επισης εχει κωλαρα. Περασα αμεσως..
Πηγα στο ειδικο δωματιο, και υστερα απο λιγο ηρθε και η κοπελα. Συζητησαμε λιγο για το τι θελω και διαλεξαμε αξεσουαρ.
Ειναι πολυ καθαρη, με γαντακι παντα και προφυλακτικο. Της εγλειψα τα ποδια οπως της ειπα χωρις να βγαλει τις τακουναρες, απο το γονατο μεχρι κατω οσο εμπαινε η γλωσσα να περασει απο το πλαι της γοβας στην πατουσα. Στην αρχη γαργαληθηκε λιγο και σκεφτηκα οτι δεν θα καταφερω να περασω καλα. Αλλα μου ειπε οτι θα χαλαρωσει και θα προσπαθησει να μην γαργαλιεται. Και πραγματι, στη συνεχεια δεν υπηρχε κανενα προβλημα. Ειχα πεσει στα 4 και αυτη μου ανοιγε τον κωλο με τα δαχτυλα της οσο γινοταν αυτο. Οταν ειχε ανοιξει καλα πηγαμε μπροστα στον καθρεφτη και επεσα κατω στα 4 και μπηκε μεσα και την εβλεπα που με γαμαγε... Καυλα! Μετα με γαμησε ορθια και μετα στο κρεβατι. Χρησιμοποιει πολυ ωραια το strapon, και κουναει το σωμα της πολυ σωστα, οποως μου αρεσει εμενα, ουτε γρηγορα ουτε αργα. Εχει πολυ ωραιο προσωπο οπως ειπα, οποτε στην ιεραποστολικη σταση ηρθε το τελος..
Το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν πηρε πρωτοβουλιες του στυλ να μου τον παιξει με τα χερια της οσο γαμουσε η να κανει κωλογλυφαδα.. Δεν της τα ζητησα κι εγω, αλλα αλλες κοπελες τα κανουν. Ισως την επομενη φορα, γιατι θα υπαρξει!
Μετα με ρωτησε πως ηταν και αν περασα καλα, λιγο κουβεντα και καληνυχτα!
Αυτα απο εμενα, καλες τσαρκες σε ολους!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Υπηρεσίες
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kotsos81

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού