Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824477
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η ημέρα ξεκίνησε στο γνωστό κατάστημα "Σκαραβαίος", με την ευχάριστη παρέα μέλους του παρόντος ισοτόπου, που αυτή την στιγμή προτιμά να απέχει (και που γι΄αυτόν τον λόγο δεν το κατονομάζω).

Το πρωϊνό ήταν εξόχως ηλιόλουστο για Φεβρουάριο μήνα και έτσι αποφασίσαμε να απολαύσουμε το τήλιο μας στον περίβολον του καταστήματος, ούτως ώστε να μας συντροφεύει το μελωδικό κελάϊδισμα των ωδικών πτηνών, που διατηρεί εκεί, εις εκ των ιδιοκτητών.

Δεν είχαμε προλάβει καλά-καλά να πιούμε την πρώτη γουλιά, όταν δύο νεαρότατα θήλεα πραγματοποίησαν οριζόντια εφόρμηση πρός το μέρος μας και προσκολλήθησαν, πρώτα δίπλα μας και κατόπιν επάνω μας.
Το γεγονός ότι επέλεξαν εμάς και όχι τους δύο γεροδεμένους αρρενωπούς νεαρούς που κάθονταν καταντίκρυ μας δεν μας έκαμνε εντύπωση. Ως γνωστόν, οι γερομαλάκες είναι οι καλύτεροι πελάτες των κονσοματρίς για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι ξεμωρένονται και καταφέυγουν σε σπατάλες προκειμένου να σαλιαρήσουν, και ο δεύτερος είναι ότι δεν έχουν και πολύ υψηλές απαιτήσεις. Αυτό το τελευταίο όχι γιατί δεν θέλουν, αλλά επειδή η φυσική τους κατάσταση δεν τους το επιτρέπει.
Η μέχρι παρεξηγήσεως προσκόλληση των νεαρών θηλέων, μας οδήγησε σύντομα στα νύχια του δαίμονος Ασμοδαίου*, ο οποίος και τελικώς μας κατέλαβε εξ' ολοκλήρου. Και επειδή ήτο ανέφικτο να κορέσουμε την λαγνεία μας με τα παρόντα θήλεα, αποχωρήσαμε αναζητώντας εκτόνωση σε άλλα μέρη.

Μερικά λεπτά αργότερα, στην αίθουσα αναμονής και επιδείξεων του Studio Oriental, η κατηφής κυρία επί της υποδοχής μας παρουσίασε την Γαβριέλα.
Έκπληξις πρώτη! Η εμφάνιση της είναι πολύ κοντά σε αυτό που απεικονίζουν οι αναρτημένες φωτογραφίες. Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής υπάρχει κάποια μικρή διαφορά στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, αλλά αυτό είναι πταίσμα μπροστά σε αυτά που μας έχει συνηθίσει ο εν λόγω οίκος. Η ανεπιτήδευτη αυτοεπίδειξη της, καθώς και η εύθυμη διάθεσή της, με οδήγησαν στο να αποδώσω στην επί της υποδοχής κυρία τρία χαρτονομίσματα των είκοσι Ευρώ, ζητώντας όμως το απλό πρόγραμμα που κοστίζει πενήντα. Η ήδη κατηφής κυρία κατσούφιασε ακόμα περισσότερο και άρχισε ο εξής διάλογος :
Κυρία: Δεν τα έχεις ακριβώς;
Εγώ: Όχι.
Κυρία : Είσαι σίγουρος;
Εγώ : Απολύτως.
(Σε εκείνο το σημείο ήμουν έτοιμος να της πω να τα κρατήσει και να πάρω το πρόγραμμα που αντιστοιχεί στα 60 Ευρώ που της είχα δώσει, αλλά ήρθε η προτροπή της η οποία με εκνεύρισε και μου άλλαξε γνώμη)
Κυρία: Για ψάξου...
Εγώ: Λέτε να έχω το ακριβές αντίτιμο και να μην σας το δίνω;
Κυρία: Και που θα τα βρώ εγώ τα ψιλά για τα ρέστα;
Εγώ: Δεν θέλω να σας κανώ τον έξυπνο, αλλά δεν πρόκειται για "ψιλά". Πρόκειται για χαρτονόμισμα.
Κυρία: Μήπως έχει ο φίλος σου;
Εγώ: Όχι δεν έχει.-
Κυρία: Καλά... Πάω να δω αν έχουν οι κοπέλες...
Κατόπιν μερικών δευτερολέπτων η κυρία κατέφθσασε με τα ρέστα ανά χείρας και με οδήγησε στο δωμάτιο αμίλητη.

Βρήκα την κρεβατοκάμαρα καθαρή και πλήρως εξοπλισμένη. Έλαβα με ησυχία ένα κρύο λουτρό προκειμένου να ηρεμήσω και κατόπιν ολιγολέπτου αναμονής έφτασε η Γαβριέλα.
Έκπληξις δευτέρα!! Η κοπέλα είναι ιδιαίτερα προσηνής. Επίσης διαθέτει κάτι που σπανίζει σε αυτόν τον οίκο, και αυτό είναι η πραότητα.
Με της κινήσεις του σώματός της με προέτρεψε να την βοηθήσω στην έκδυση και εκεί ξεκίνησαν εκατέρωθεν κάποια θερμά προκαρκτικά στα όρθια.
Επιτρέψτε μου να μην αναφερθώ με ενδελέχεια, στο τι επακολούθησε κατά την συνεδρία. Το αυτό πράττω σε σχεδόν όλες τις κριτικές που υποβάλλω, και τούτο διότι υποκειμενικώς θεωρώ ανούσιο το να αναλίσκομαι σε γλαφυρές περιγραφές πεολειχιών, διεισδύσεων, σφυρηλατήσεων, f & fz δραπανοπροώσεων, ηλεκτροσυγκολλήσεων και λοιπών μηχανουργικών εργασιών, καθώς και λαβών κλινοπάλης, καταδύσεων μετά συντελεστού δυσκολίας 5, στάσεων κάμα σούτρα και λοιπών γυμναστικών επιδείξεων και αθλητικών επιδόσεων. Θα αρκεστώ στο να αναφέρω ότι ερεθίζεται σχτικά εύκολα. Κάμνει, ό,τι κάμνει λίαν επιμελώς, και δείχνει να χαίρεται την όλη κατάσταση δεδομένης της αληθοφανούς και ζωηρής συμμετοχής της.

Μετά το τέλος της συνεδρίας, έκανα κίνηση για να απεκδυθώ την προφύλαξη.
Έκπληξις τρίτη!!! Μου έπιασε το χέρι, και αφού το φίλησε γλυκά, μου είπε ότι αυτό είναι δική της δουλειά. Συνεχίζοντας να μου μιλά περί ανέμων και υδάτων, αφαίρεσε προσεκτικά την προφύλαξη και κατόπιν καθάρισε επιμελώς την περιοχή. Αφού έμεινε για αρκετή ακόμα ώρα στον χώρο, με ευχαρίστησε για την επίσκεψή και με καλημέρισε δι΄ ασπασμού.

Εν κατακλείδι, θα τολμήσω να δηλώσω ότι προσωπικά την συγκαταλέγω στις πολύ καλές περιπτώσεις (όσον αφορά την σχέση απόδοσης-τιμής στο συγκεκριμένο πρόγραμμα που επέλεξα) και φρόνω ότι διακατέχεται από τάσεις ανόδου. Ως εκ τούτου δύναμαι να την συστήσω.

*Ο Ασμοδαίος (Ασμέντ ή Ασμεντέους) είναι ένας από τους τέσσερις πρίγκηπες της Κόλασης και είναι ο δαίμονας της λαγνείας στην κατάταξη των δαιμόνων.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
The Saint*
Τιμημένος
Εγγραφή:
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
90
Likes:
32.634
Πόντοι:
24.700
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 iuakoya, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, Jim25jim και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Μαρτίου, 2013
Αψογη κριτικη!

Η Γαβριελα (μαζι με 1-2 κοπελες ακομα),
ειναι επιτακτικη αναγκη, να γινουν τα τεμαχια
τα οποια πρεπει να δωσουν τον χαρακτηρα που αξιζει στο ιδρυμα.
Προς το καλυτερο φυσικα,
καθως το ORIENTAL εχει εναν συγκεκριμενο στοχο και σκοπο στην ανδρικη σεξουαλικη ικανοποιηση!

Τα κακως κειμενα των τσατσαδων ευκολα και με απλες κινησεις διορθωνονται!
21 Μαρτίου, 2013
Μπαρμπα Saint απολαυστική η κριτική σου
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2