Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Γενικά αρκετό καιρό τώρα μου είχε κολλήσει η ιδέα της Σάρας την οποία δεν είχα ξαναπετύχει ποτέ σε βόλτα μου. Ήταν λοιπόν απογευματάκι καθημερινής και η Σάρα ήταν η μόνη επιλογή στην περιοχή , κυριολεκτικά όμως!

[Αρχή Παρένθεσης]Εδώ να καταγγείλω ότι αν σε πιάσει να γαμήσεις κατά τις 7 μ.μ. θα δυσκολευτείς. Σχεδόν όλα τα μαγαζιά βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής αφού οι κοπέλες σταματάνε να δέχονται από τις 7 παρά και οι αλλαγές τους μέχρι να έρθουν και να ετοιμαστούν πάει 7 και... Οπότε μιλάμε χαλαρά για ένα νεκρό μισάωρο. [Τέλος Παρένθεσης]
Έτσι λοιπόν αφού σε όλα τα άλλα μαγαζιά έτρωγα άκυρα κατευθύνομαι στη Villa Prive αρκετά αποφασισμένος για να περάσω στο δωμάτιο με τη Σάρα. Το σαλονάρισμα δεν με τρέλανε αλλά αφού δεν είχα και επιλογές δίνω 40άρι (δυστυχώς) και περνάω στο δωμάτιο με το τζακούζι. Καθαρότατο και με όλα τα κομφόρ κι εδώ.

Έρχεται και η Σάρα και κρατώντας τη κουρτίνα κάνει ένα άτυπο ραπέλ και κατεβαίνει από τα 25ποντα.. Η κοπέλα είναι πολύ κοντή, αρκετά κάτω από 1.60 μ. Δεν τη λες αδύνατη ούτε και χοντρή εννοείται. Κλασσική μεσογειακή θα έλεγα (και λόγω μαυρίσματος), με τα μπουτάκια της τα πιασιματάκια της κτλ. Ξαπλώνω λοιπόν γδύνεται και μου αρχίζει ένα βυζοτρίψιμο δίχως τέλος. Βυζοτρίψιμο , βυζοτρίψιμο και βυζοτρίψιμο. Νόμιζα ότι είχε κολλήσει η βελόνα αφού ούτε βλέμμα δεν μου έριχνε. Τι κάνει λέω από μέσα μου? Ήξερε τι έκανε όμως, από το πολύ βυζοτρίψιμο άρχισα να φτάνω στα όρια μου μιας και είχα και αρκετές μέρες να χύσω. Τη σταματάω μετά από αρκετά λεπτά και της λέω άντε να προχωρήσουμε. Περνάει τη καπότα με το στόμα και η πίπα της με τέντωσε. Πολύ καλή στη πίπα, τη βάζω στη κορυφαία 5άδα από αυτές που έχω δοκιμάσει. Το κακό είχε γίνει όμως κι ακόμη κι αν προσπαθούσα να σκέφτομαι άσχετα ήμουν έτοιμος να χύσω. Τη σταματάω λοιπόν για να προλάβω και να γαμήσω και τη γυρνάω στα 4. Φοβερό τουρλοκώλι ,βολεύτηκα κατευθείαν μέσα της. Μετά από 4-5 μπες βγες όμως την γυρνάω και της προτείνω να τη γλύψω για να ηρεμήσει λίγο ο Γιακουμής αλλά αρνήθηκε. Δεν πτοούμαι και εμμένω στο πλάνο αρχίζοντας λοιπόν ένα απολαυστικό βυζογλύψιμο καθότι έχει πολύ ωραίο φυσικό βυζί. Αφού ηρέμησα λίγο ξαναμπαίνω, αλλά δυστυχώς μετά από 1 λεπτό ήρθε το τέλος.

Γενικά δεν τρελάθηκα, δεν μπορώ να πω ότι είναι και του γούστου μου εμφανισιακά.Δεν μου άρεσε επίσης το πολύ έντονο βάψιμο που κάνει. Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεύρεσης η Σάρα διακατεχόταν από μια ραθυμία με αποτέλεσμα να λείπει το απαραίτητο πάθος πού ήθελα. Κατά τη γνώμη μου σε καμιά περίπτωση δεν αξίζει το 40άρι, αλλά αν με ξαναφέρει ο δρόμος ίσως να δοκίμαζα να της κάνω ένα πιο ενδελεχές test drive στο κυρίως πιάτο, με ένα 30άρι το πολύ όμως!

Gossip φυσικά και δεν υπάρχει καθότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου, όλο το σοσιαλάϊζινγκ έμεινε σε 2 «γειά σου» ένα μπαίνοντας και ένα βγαίνοντας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού