Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 164 10
Sex Studio 142960
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από κριτική συναθλητή που διάβασα για το φιλότιμο της Σανέλ μου δημιουργήθηκε η απορία να πάω να τη δω κι από κοντά. Κατευθύνομαι λοιπόν στο επονομαζόμενο και τσίρκο όπου μe υποδέχεται μια τσατσά με αφελές βλέμμα. Έπιασε τη πάρλα και δεν σταματούσε η άτιμη. Η Σανέλ ήταν στο δωμάτιο όπου ακουγόταν ένα τρελό σφυροκόπημα από συναθλητή και την αυτήν να φωνάζει ΠΟΝΑΩΩ! Με έψησε η φάση.
Βγαίνει λοιπόν το κορίτσι και βλέπω κάτι εντελώς διαφορετικό από αυτό που περίμενα σε σχέση με τις φωτογραφίες. Περίμενα να δω μια ξανθιά προμιλφ μάλλον κοντούλα και βλέπω ένα μελαχρινό νέο κορίτσι (γύρω στα 25 τη κόβω) αρκετά ψηλή με ευγενική φυσιογνωμία. Αποχωρώ προσωρινά κι αφού δεν βρήκα κάτι καλύτερο δίνω το παράβολο των 30 και μπαίνω στο δωμάτιο. Σχετικά καθαρό με τηλεορασούλα με τσόντα, ότι πρέπει για την αναμονή αλλά με χάλασε ο πολύ χαμηλός φωτισμός.
Μπαίνει η Σανέλ , πάω να αρχίσω λίγο τα χουφτώματα στα όρθια και μου λέει ξάπλωσε. Βγάζει το στρινγκάκι αλλά όχι το σουτιέν κι αρχίζει να με χαϊδεύει και να μου γλείφει τ’ αρχίδια. Αχ τι ωραία αρχίδια είναι αυτά και θέλω να τα φάω. Αρχίζει να τα πασπατεύει –ζυμώνει λες και ήταν κιμάς. Και δαγκώματα και όλα. Τρόμαξα λίγο, αλλά γούσταρα κιόλας.
Έτσι όπως ήταν απέναντί μου κι ανάμεσα στα πόδια περνάει και το προφυλακτικό κάλτσαμ style κι αρχίζει το πιπέτο. Μια χαρά μπορώ να πω. Σχεδόν καθόλου χέρι, υγρή και βαθιά, αλλά δυστυχώς μικρή σε διάρκεια. Βγάζει και το σουτιέν μετά από παρότρυνση μου. Μια χαρά βυζάκια έχει φυσικά μετρίου αναστήματος και με ένα ωραίο tatoo. Δεν ξέρω γιατί τα κρύβει. 1η στάση ανεβαίνει από πάνω μου γερμένη προς τα πίσω με φάτσα προς τα εμένα και τα χέρια της να ακουμπάνε στο κρεβάτι. Πολύ καυλιάρικη στάση γιατί ενώ τη γαμάς έχεις και φάτσα κάρτα το μουνί. Δεν μου την είχε ξανακάνει άλλη ιερόδουλος. Έδειξε αρκετό ζήλο και συμμετοχή και το εκτίμησα. Την βάζω μετά στο πλάι με τα πρώτα βογγητά να αρχίσουν να έρχονται. Βγάζει ωραία βογγητά η ρουφιάνα την παραδέχομαι. Γύρισμα στα 4 με σχετικά χαλαρό σφυροκόπημα και τα βογγητά να συνεχίζονται. Ένα βήμα πριν το τέλος την γυρνάω σε ιεραποστολικό που μου αρέσει σαν στάση για τελείωμα. Ανοίγει τις ποδάρες τις και μπαίνω για το γκραν φινάλε. Μου έκανε εντύπωση το πόσο ευλίγιστη ήταν για τα κυβικά της, γιατί όπως και να το κάνουμε δεν την λές και μινιόν. Από τη πολύ καύλα το τελείωμα έρχεται mε κραυγές και η Σανέλ αρχίζει να ξεκαρδίζεται στα γέλια. Μαζί με αυτήν αρχίζω κι εγώ να γελάω. Ότι να ‘ναι . Στην αρχή ένιωσα αμήχανα, αλλά μετά κατάλαβα ότι της βγήκε αυθόρμητα και γέλασε καλοπροαίρετα. Μου είπε ότι πέρασε καλά και σηκώθηκε για να επιδοθεί σε εργασίες υγιεινής. Εκεί διαπίστωσα και κάποια σημάδια κυταρρίτιδας. Επίσης κάποια σημάδια-κοκκινίλες είχε και στο πρόσωπο αλλά στον χαμηλό φωτισμό δύσκολα γινόταν αντιληπτά. Τα 2 αυτά ψεγάδια προσωπικά δεν με επηρέασαν επουδενί στο να βιώσω μια πολύ ωραία εμπειρία.
Προσωπικά πέρασα πολύ καλά με τη Σανέλ και τη θεωρώ άκρως πετυχημένη την κατάθεση, τη συστήνω αλλά όχι και με τα μάτια κλειστά. Θεωρώ ότι δεν είναι η στυγνή επαγγελματίας που θα πιάσει τη στάνταρ απόδοση παντού πάντα και με τον οποιοδήποτε.

Gossip : Της αρέσουν τα μπουζούκια και συχνάζει στα ρεπό της

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Σανέλ
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού