Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327075
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καθώς οι κάβλες συνεχίζονταν, αποφασίζω να συνεχίσω την στουντιότσαρκά μου. Ξαναεπιστρέφω όμως στη βίλλα Ερότικα όπου είχε ξεκινήσει βάρδια η Κάντυ. Ήδη 2 δωμάτια γεμάτα με το καλημέρα! Σαλοναρίζεται καθοδόν για τον 1ο συναθλητή και μου απλώνει το χέρι της. Αδράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν και της πετάω χειροφίλημα. Ένιωσα πόλυ τζέντλεμαν να πούμε...Αρχίζει να αραδειάζει η τσατσα το πρόγραμμα και της λέω σταμάτα έχω 50 ευρώ πάρ’ τα. Ενθαρρυμένος από την καλή μου συνεύρεση με την Λάρα έδωσα το 50άρικο ελπίζοντας σε μια εξίσου καλή με την Κάντυ.
Εκμεταλλευόμενος του χρόνου που είχα, εκμεταλεύτηκα τα κομφόρ του δωματίου. Έκανα ντουζάκι στην πολύ ωραία ντουζιέρα. Υπάρχουν δωμάτια στο βαρδάρη πιο μικρά από την ντουζιέρα. Δυστυχώς είχε πρόβλημα το τηλέφωνο και πιτσιλούσε όπου να ‘ναι. Μου χάλασε και το μαλλί... . Βγαίνω κι αρχίζω τα φλιτ για τις μάσχαλες, για τα πόδια, για το σώμα για παντού. Ότι υπήρχε στο ραφάκι το έβαλα, χωρίς να κάνω αλόγιστη χρήση εννοείται, απλά ήθελα να είμαι περιποιημένος για το κορίτσι. Μέχρι κι αυτιά καθάρισα!
Μπαίνει λοιπόν η Κάντυ και πετάω την πετσέτα με στυλ... Εγώ την πρόλαβα με μεσαίου μήκους καστανό μαλλί. Γενικά ότι βλέπετε στις φωτογραφίες, απλώς δεν είναι τόσο γυμνασμένη όσο φαίνεται σε αυτές. Έχει μια χαλαρότητα στο δέρμα η οποία δικαιολογείται κι από τα κιλά που έχασε όπως μου είπε. Ξαπλώνουμε στο κρεβάτι και αρχίζουμε λίγο κουβεντούλα. Της λέω για μασάζ, αλλά δεν είχε λάδια και τέτοια μαζί και της προτείνω να της κάνω εγώ μασάζ . Γενικά μου αρέσει να κάνω μασάζ στις γκόμενες γιατί τρίβομαι πάνω τους τις χουφτώνω και τέτοια. Δέχτηκε λοιπόν και κατά την διάρκεια του μασάζ με τα πουτσοτριψίματα κι αυτά κάβλωσα αρκετά. Την γυρίζω μετά λοιπόν και δεν ξέρω πως μου ήρθε της προτείνω να τη γλύψω (είχα πολλά κέφια είναι η αλήθεια). Δεν είχα ξαναγλύψει πουτάνα άλλη φορά. Αρχίζω λοιπόν να τη γλύφω, αλλά κάτι δεν πήγαινε καλά. Δεν μπορώ να πώ ότι μύριζε αλλά μάλλον δεν ήταν και προετοιμασμένη για κάτι τέτοιο, αφού για να πω την αλήθεια δεν το είχα συνεννοηθεί με την τσατσά. Εκεί που την έγλειφα τραβήχτηκε απότομα και μου κάνει νόημα να σταματήσω. Μάλλον δεν ήθελε να τελειώσει. Με τη στύση στο 100% μου περνάει το προφυλακτικό κι αρχίζει την πίπα. Να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι και πολλά από την πίπα. Ίσως επειδή ήμουν κι αρκετά καβλωμένος δεν πρέπει να κράτησε και πολύ. 1η στάση λοιπόν ιεραποστολικά με την Κάντυ να τυλίγει τις ποδάρες κι εγώ να απολαμβάνω το ωραίο της μουτράκι. Την γυρνάω μετά στα 4. Καθότι και οι 2 ψηλά παιδιά δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή, αλλά βρήκαμε άκρη. Εκεί που καθότανε στα 4 κι απολάμβανα την κωλάρα της σηκώνει τα χέρια της και ουσιαστικά κάθεται στα γόνατα σε γωνία 30 μοιρών με την κατακόρυφο, με εμένα να την κρατάω αγκαλιά και να χουφτώνω τα μικρά φυσικά βυζάκια της. Εκεί ήρθε και το τέλος.
Σηκώνεται ντύνεται και καθώς πάει να μαζέψει το 2ο προφυλακτικό που είχε μαζί, της το δείχνω και της λέω αν θέλει κι άλλο γύρο και γι αυτό έφερε και 2ο ? Δυστυχώς άλλο κατάλαβε. Μου έλεγε ότι πάντα χρησιμοποιώ κι αν θέλω να δω τα χαρτιά της κι ότι κάνει συνέχεια εξετάσεις κι ότι εκεί βλέπει κι όλες τις κοπέλες. Χαθήκαμε λίγο στη μετάφραση εκεί. Γενικά πάντως μιλάει πολύ καλά τα ελληνικά. Στο λεξιλόγιο ίσως χωλαίνει λίγο.
Εν κατακλείδι τη θεωρώ επιτυχημένη σαν συνεύρεση, απλά μισή ώρα νωρίτερα είχα περάσει καλύτερα με την Μάντυ-Λάρα κι έτσι είχα μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος. Γενικά είχα στο μυαλό μου την Κάντυ σαν πιο επιβλητική παρουσία. Από τις φωτογραφίες της στο άλλο site μου έβγαζε κάτι από Ντέμυ Μουρ στη ταινία «στριπτίζ». Πιο femme fatal δηλαδή.
Η Κάντυ είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, πραγματικά με χαρακτήρα που σπανίζει σε κοπέλες γενικά, όχι απλώς του χώρου της. Απ’ ότι διαπίστωσα είναι για πιο ζουζουνιάρικες καταστάσεις κι αξίζει πραγματικά για όσους θέλουν να ζήσουν gfe φάση. Όχι επειδή δεν το αξίζει, αλλά λόγω αυτού που ζητάω από μια ιερόδουλο πλέον, μάλλον δεν θα ξαναδοκίμαζα. Όρκο δεν παίρνω πάντως!

Gossip : Δηλώνει εξαιρετική μαγείρισσα και νοικοκοιρά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Κάντυ
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2013
αρα συμπερασμα απο τα γκοσιπ απο τις δυο η καντυ ειναι για παντρεια....
G
gl
13 Μαρτίου, 2013
Φίλε είσαι πολύ δυνατός!
Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ όταν μου τα έλεγε και της το πρότεινα κιόλας...
Αλλά ψάρωσε και μου είπε με σοβαρότητα εγώ μωρό μου είμαι για λίγο!
Πραγματικά πολύ καλή κοπέλα. Ποιος ξέρει βέβαια τι έχουν ακούσει τα αυτιά της,
για να σοβαρέψει έτσι.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2