Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824110
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Την Κέλλυ την είχα επισκεφτεί την Πρωτοχρονιά σε DUO με την Αλεξάνδρα και είχα περάσει φανταστικά (μπήκε με το δεξί ο νέος χρόνος), όμως επειδή δεν την είχα χορτάσει όσο θα ήθελα (κακά τα ψέματα στα DUO συμβαίνει αυτό), αποφάσισα να την ξαναδώ…μόνη.
Η Κέλλυ είναι ένας κορίτσαρος με πολύ καλή διάθεση και άριστη στη δουλειά της. Την επισκέφτηκα λοιπόν στην απογευματινή βάρδια και πέρασα αμέσως στο δωμάτιο Νο3 δίνοντας το αντίτιμο του απλού προγράμματος. Κάνω το ντουζάκι μου και περιμένω.
Σε λίγο ανοίγει η πόρτα και εμφανίζεται η γνώριμη, συμπαθητική και επιβλητική της παρουσία. Ε,μόλις έκλεισε την πόρτα πίσω της έγινε το έλα να δεις. Γέλια, κουβεντούλα και συνεχή αστειάκια. Όταν…σοβάρεψαν τα πράγματα , ξεκίνησε η κλινοπάλη. Προκαταρκτικά άφθονα με αμοιβαία περιποίηση όλου του σώματος από την κορφή ως τα νύχια. Γλειψίματα ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία. Γλωσσικό μασάζ. Γλυκιές ανατριχίλες. Ειδικά στο σημείο κάτω ή μέσα στα αυτιά! Γλωσσόφιλα.
Επόμενο στάδιο το στοματικό της. Απίθανα ερεθιστικό με σωστό και υγρό γλείψιμο @@. Αφέθηκα στη μαγεία. Κάποια στιγμή έγινα «τούμπανο» .Ήταν η ώρα του κυρίως πιάτου. Επιλέξαμε την ιεραποστολική στάση. Ήρεμα, αργά και τρυφερά. Έτσι τελείωσα. Ήταν μια θεσπέσια εμπειρία. Όπως είπε και η ίδια «σήμερα κάναμε έρωτα». Τι άλλο να γράψω? Αυτή η φράση περικλείει τα πάντα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 27, 2013
Όνομα κοπέλας
Κέλλυ
Υπηρεσίες
irkanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
122
Likes:
9
Πόντοι:
230
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαρτίου, 2013
Ότι πέρασες καλά το καταλαβαίνω. Αλλά 8 στην εμφάνιση;;;;; Κεφάλι σε τοίχο!
12 Μαρτίου, 2013
το πως βλέπει ο ένας τον άλλον είναι καθαρά υποκειμενικό θυμάσαι το έργο love XXlarge
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2