Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 492966
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρωινή επίσκεψη στο μαγαζί που έχω επισκεφτεί πολλές φορές αφού με βολεύει γεωγραφικά.

Με υποδέχεται η ευγενέστατη υπηρεσία, η συγκεκριμένη είναι από τις καλύτερες και κοινωνική όσο πρέπει.

Παρούσες η Σύλβια και η Τζίνα. Μια απλή κοπέλα η δεύτερη δεν έδωσα βάση, έτσι και αλλιώς είχα πάει για την Σύλβια. Η Σύλβια είναι Ρουμάνα, 30 χρονών αν και φαίνεται για λίγο νεώτερη, ψηλή 1,75 σίγουρα, αδύνατη, με λίγο κοιλίτσα, πολύ λίγο (μάλλον έχει γεννήσει), βυζί μέτριο, στητό φυσικό, και πρόσωπο ο ορισμός του πρόστυχου. Σαλονάρισε με αυτοπεποίθηση και με γνώρισε (δεν έχουμε βρεθεί αλλά με έχει δει σε σαλόνι πολλές φορές απλά δεν την είχα διαλέξει). Λόγω της συμμετοχής της σε ταινίες (Sirina) είναι ότι πιο εύκολο και χαμηλού κόστους σε πορνοσταρ μπορεί να βρει κάποιος αν του αρέσει η ιδέα.

Περνάω με απλό, 50 €, στο δωμάτιο, το οποίο έχει όλα τα απαραίτητα, Ντουζιέρα, αφρόλουτρο, πετσέτα σφραγισμένη, κρεμοσάπουνο, νιπτήρα, χαρτί από μηχάνημα, κλιματισμό, και ΤV με πρόγραμμα. Κρεβάτι και κομοδίνα καλής ποιότητας αφού είναι καινούρια. Σεντόνια και μαξιλάρια πεντακάθαρα.

Έρχεται η Συλβια και θέλεις ότι είχα δει την ταινία της και μου άρεσε, θέλεις ότι μου αρέσει σαν γυναίκα, θέλεις ότι ξύπνησα έτσι από το πρωί, ήμουν έτοιμος με το που την είδα. Έρχεται στο κρεβάτι χωρίς να βγάλει τις γόβες της. Γίνονται οι απαραίτητες συστάσεις, κοινωνική όσο πρέπει και ξεκινάμε προκαταρκτικά χαλαρά σε GFE στυλ (νομίζω ότι κατάλαβε ότι αυτό γουστάρω, η όλη της συμπεριφορά έδειξε ότι πάει και προς PSE αν το θελήσει ο πελάτης). Η διάρκεια των προκαταρκτικών πολύ καλή, δεν υπήρξε πίεση άγχος ή βιασύνη. Δέχτηκε χάδια παντού το ίδιο και φιλιά. Δεν μου έδειξε κάποια ιδιοτροπία, βέβαια και εγώ έπαιξα πολύ χαλαρά. Πάμε για στοματικό, βαθύ, deepthroat, όλο μες, αργό και βασανιστικό. Δεν έχω κάτι άλλο να πω εδώ, από τα καλύτερα που μου έχουν κάνει. Συνεχές eye contact, όλη την ώρα μέχρι και το τέλος.

Με δική μου προτροπή διακόπτουμε και γυρνάμε σε ιεραποστολικό, ζήτησε να μπω πιο αργά γιατί πονούσε, και με το ύφος της κόντεψα να τελειώσω. Γυρνάμε στα τέσσερα, πολύ αληθοφανής οι κραυγές της, γύρναγε και κοίταγε οπότε πολύ γρήγορα την φέρνω από πάνω πιο πολύ για να την τσεκάρω αφού σύντομα θα τελείωνα όπως και έγινε.

Δεν σταμάτησε ούτε λεπτό να με κοιτάει, και δεν κράταγε καθόλου μακριά το σώμα της ίσα ίσα το έφερνε σε στάση πάντα ώστε να έχεις πλήρη επαφή. Έμεινε λίγη ώρα πριν βγει, και κάνα λεπτό για τον χαιρετισμό.

Αν σας αρέσει εμφανισιακά τα λεφτά τα τιμάει και ιδρώνει την φανέλα.

Αυτή ήταν η δική μου σημερινή εμπειρία με την Σύλβια και το Studio Λ Αθηνών 318. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι και εσείς θα έχετε την ίδια εμπειρία σε τυχόν επίσκεψη σας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2013
σε ποία ταινία παίζει?
08 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

http://www.bourdela.com/tsontes/pornostar/pinelopi/
lsh
lsh
08 Μαρτίου, 2013
σιγοθρα ειναι αυτη? γιατι και εγω εχω παει μαζι της αλλα δεν μου την θυμιζει βεβαια κατι μου λεει το τατου
09 Μαρτίου, 2013
Ναι αυτή είναι, σίγουρα...
lsh
lsh
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4