Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161872
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Το απογευματάκι είπα να περάσω μια βόλτα απ' τους γνωστούς οίκους. Στο La Femme πέτυχα τη Μαρία, που είχα να τη δω πολύ καιρό. Πέρασα γιατί δεν είχε κόσμο και παλιότερα με τη Μαρία είχα βγάλει τρελά γούστα σε τέτοιες χαλαρές φάσεις που δεν υπήρχε πίεση χρόνου.
Για όσους δεν την ξέρουν, η Μαρία είναι μια ψηλή ξανθιά με μεγάλους βύζους και γενικά φοβερό σώμα. Καμπύλες και γεμάτη ακριβώς εκεί που πρέπει (μην πάει καν το μυαλό σας σε παχουλή, η γκόμενα είναι πρώτη από σώμα). Παλιότερα είχε αφήσει λίγο τον εαυτό της για μια περίοδο. Κιλάκια παραπάνω και χαλάρωση. Τώρα την είδα σε δυναμικό comeback με άψογη φόρμα, κάτι που ενίσχυσε τον ενθουσιασμό μου να συνευρεθώ μαζί της για μία ακόμη φορά. Πήρα το πρόγραμμα των 30.

Πέρασα στο δωμάτιο (προσωπική μου άποψη ότι το La Femme είναι το καλύτερο studio από άποψης χώρου) και πριν καλά καλά προλάβω να ξεντυθώ και να πλυθώ σκάει το Μαράκι. Χαιρετισμός τυπικός και γονατίζει στο κρεβάτι ενώ είχε βγάλει το κιλοτάκι περπατώντας (ζογκλέρ). Η θέα της κωλάρας της στο χαμηλό φωτισμό, με τη μουνάρα της να με προκαλεί όπως έσκυβε, με καύλωσε αμέσως. Ειλικρινά, αν και έχω βιώσει πολλά στον αγοραίο έρωτα, η συγκεκριμένη εικόνα με εντυπωσίασε πάρα πολύ.
Της ορμάω, αρχίζω το μπαλαμούτιασμα και βλέπω ότι αυτή, αν και χαμογελάει τυπικά, είναι κρύα. Πάω να τη φιλήσω, τραβιέται (παλιά ρίχναμε γλωσσόφιλα αβέρτα κουβέρτα, και την είχα τιμήσει πολλάκις). Μου λέει "α, φιλάς κι όλας". "Καλά", της λέω "δε θυμάσαι τι κάναμε μαζί παλιά;". Απαντάει αρνητικά. Λείπει μήνες απ' τη Θεσσαλονίκη, αλλά θα περίμενα μια επαγγελματίας να θυμάται τους καλούς πελάτες (εκτός κι αν είμαι απ' τους χειρότερους... πόσες φορές τα σκάσατε στη Μαρία εσείς δηλαδή ρε παίδες; lol). Τέσπα, της λέω "δε θυμάσαι τα τζακούζια και που με γαμούσες με τους δονητές;" (ισχύουν αυτά, βεβαίως). Πάλι λέει "όχι". Με ρωτάει αν θέλω να φέρει κανένα παιχνιδάκι, αλλά δεν είχα όρεξη αυτή τη φορά για τέτοια.
Πάω να τη βυζάξω, τραβιέται. Η Μαρία είχε ανέκαθεν θέμα με τα βυζιά της. Αν και τρομερά κομμάτια, δεν ξέρω τι διάολο παίζει και είναι πολύ ευαίσθητα, ντεμέκ. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές που το αναφέρουν σαν παράπονο, ότι η Μαρία δεν αφήνει να της πειράξεις τα βυζιά. Εγώ παλιότερα της τα 'γλυφα και τα χούφτωνα, και δε μου 'λεγε τίποτα. Ίσα ίσα, μου τα 'χωνε στη μάπα εκεί στο τζακούζι και δώσ' του. Τώρα μπήκα κι εγώ στο club "βλέπε αλλά μην αγγίζεις".
Τέλος πάντων, συνεχίζω όπως μπορώ με τα προκαταρκτικά, ενώ μέσα μου ξέρω ότι μάλλον δε θα ξανατιμήσω Μαρία. Πάντα όμως σε τέτοιες περιπτώσεις προσπαθώ να βγάλω ό,τι καλύτερο γίνεται (όλοι τρώμε φόλες από πουτάνες, πρέπει ο καθένας να το χειρίζεται με τον τρόπο του). Εδώ έρχεται και το πρώτο θετικο: Πίπα (καποτένια, ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να τη ρωτήσω για ακάπωτο μετά απ' ό,τι είχε γίνει) με γλύψιμο αρχιδιών. Εδώ πολύ καλή εκτέλεση απ' την Τσέχα. Να σημειώσω, βεβαίως, ότι παλιά μου 'κανε κάτι deepthroat με φτυσίματα χωρίς καπότα. Όταν έχεις τέτοιο μέτρο σύγκρισης, ακόμα και το καλό σου φαίνεται λίγο.
Τη βάζω λοιπόν στα 4, αρχίζω το σφυροκόπημα, πέφτει μπρούμυτα, ξαπλώνω από πάνω της, πάω να δαγκώσω αυτί, γυρίζει απ' την άλλη. Σα βιαστής ένιωθα, lol. Μετά ιεραποστολικό και εκτόνωση χωρίς πολλά πολλά. Άντε, εκεί μου 'σκασε ένα πεταχτό φιλί, το πρώτο δείγμα ζεστασιάς. Απ' τη μύτη μας το 'βγαλες ρε Μαρία.

Ε, κάποτε έβγαζα τρελά γούστα με τη συγκεκριμένη. Τώρα σας συνιστώ να την αποφύγετε. Πολύ μουνάρα, αλλά δεν. Κάποιοι ίσως σκεφτούν ότι η συμπεριφορά της ήταν έτσι λόγω του απλού προγράμματος, αλλά φυσικά και διαφωνώ κάθετα. Ακόμα και στο απλό πρόγραμμα πρέπει η ιερόδουλη να είναι σωστή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Kastanias
Μέλος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού