Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824396
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Τι να θυμηθώ -τι να ξεχάσω ! (παλαιούτσικη συνάντηση)
Κάτι μου είχε κάνει κλικ στο παρουσιαστικό της από το site και κυρίως ο αυθάδικος καμπυλωτός κώλος της. Όταν την είδα από κοντά ,επιβεβαιώθηκε αυτή η αυθάδεια -αμεσότητα που εκπέμπει η εμφάνισή της και η ομιλία της , με το κάπως άξεστο που συνδυάζουν οι μη συνέλληνες λόγω της δυσκολίας της γλώσσας και πιθανόν λόγω της Αλβανικής προέλευσης. Πιτσιρίκα, δροσερή , χαμογελαστή ,μαλλί ίσιο καστανό στους ώμους ,σώμα μάλλον σαν ατελώς ασχημάτιστο εφηβικό , σχετικά κοντή . Σαν αναποφάσιστο στο αν τελικά θα γείρει προς το καμπυλωτό ή προς το λίγο τετράγωνο. Το στήθος θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο και μάλλον πιο στητό. Τελικά επειδή είχα εστιάσει στον πάτο ,που τότε δεν έδινε, έφυγα. Την επόμενη εβδομάδα όμως ανακοινώθηκε δημοσίως ότι η ροδέλα της θα είναι πλέον διαθέσιμη, έναντι του αναλόγου τιμήματος. Σαν έτοιμος από καιρό λοιπόν (κατά ΚΑΒΆΦΗ), μια Κυριακή πάνω στην έναρξη της βάρδιας ,διαβαίνω τις σιδερόφρακτες πόρτες , την χαιρετάω, επιβεβαιώνω , ρίχνω 200 € (πιο εύκολα τότε) και εξαργυρώνω μια ώρα στο δωμάτιο 4 (το studio ήταν άδειο).
Ήρθε γρήγορα (χωρίς να πέσει από την σκάλα, παρά τα τακούνια ) και μύριζε πολύ ωραία ,δροσιά, φρεσκάδα και καθαριότητα ( calvin clein μου είπε) καλύτερα από ότι περίμενα. Είπαμε τις γνωστές παπαριές που λένε στην περίσταση( τι ωραίες στιγμές κι αυτές !) και προχωρήσαμε σε ολική απογύμνωση .Ορώ το δέρμα μαλακό -σφριγηλό ,το αιδοίο λιτό και γλόμπος ,ο κώλος προκλητικός και λείος χωρίς ραγάδες .Δεν έφερε εργαλεία μαζί της , μόνο κρέμες και λάστιχα. Στο δωμάτιο είχε προστεθεί μια κούνια ,την οποία όπως μου είπε ,δεν είχαν μάθει ακόμα να χρησιμοποιούν. (κάποιος μαλάκας θα πέσει ).Η μάχη ξεκίνησε με φιλιά ,γλειψίματα ωραία, καλή πίπα με σάλια ,χτυπήματα σε γλώσσα ,στο στήθος ,δάκτυλα παντού, μουνί-κώλος στο πιάτο ,στησίματα καλά ,69 και επιφυλακτικά ή φευγαλέα φιλιά στο στόμα.
Το κατέχει το έργο θα έλεγα γενικώς και βγάζει ένα ωραίο αθώο πουτανέ ,με τα σχετικά βλέμματα, που μου άρεσε. Στάσεις ότι θέλει ο πελάτης (και Κολιάτσου-Παγκράτι) και πάμε τέρμα χωρίς λύπηση και γκρίνια. Όταν ήρθε η ωραία στιγμή και η στέκα σημάδεψε την δεύτερη τρύπα, ζορίστηκε αρκετά στον κώλο (με υποτίμησε χα!χα!) .Χωρίς διαμαρτυρία όμως και αφού το πάλεψε αρκετά με σάλιο και δάκτυλα, τελικά με συναίνεσή μου έβαλε κρέμα , λέγοντας sorry μόλις ξεκίνησα και ακόμα δεν έχει πάρει την δέουσα ελαστικότητα η ροδέλα. Η αίσθηση ήταν όντως πολύ ωραία ,σφιχτή ,ελαστική και καυτή. Η θέα επίσης. Φάπες welcome. Όλο ! όλο φώναζε ο κάφρος μέσα μου. Ναι! Αντέχει το θηρίο.
Το τέλος ήρθε κατόπιν προτάσεως στο στήθος της το οποίο υποδέχθηκε χαμογελαστή.
Με χαιρέτησε προσωρινά και κατέβηκε ,για να μου δώσει χρόνο να πλυθώ και να ανακάμψω (άρα κερδίζει χρόνο ανάμεσα, για όποιον τον ενδιαφέρει ).Όμως δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ γιατί στο 3 δίπλα είχε μπει κάποιος συναγωνιστής και τον σάπιζαν ή έτσι φαινόταν και έκαναν φασαρία. Ρώτησα όταν επέστρεψε, και αφού πέρασε από το 3 και έριξε κι αυτή μερικές, αν ήταν ο φίλος Sarouman ,που γράφει πολύ ωραία, μου είπε όχι. Με ρώτησε αν με ενδιαφέρει να με ξυλοφορτώνουν , να με φτύνουν κ.λ.π. είπα όχι. Επιστρέψαμε λοιπόν στο γνωστό μοτίβο ,σου γαμώ ότι έχεις και δεν έχεις και αχ! τελειώσαμε μαζί , δηλαδή εγώ ότι είχα σε υγρά και αυτή την ώρα της. Το ευχαριστήθηκα? ΝΑΙ ! Χόρτασα κώλο ?
Μα δεν χορταίνεται ! άλλωστε το nick δεν είναι τυχαίο απλά κοστίζει παραπάνω .Δηλαδή ως γνωστόν κώλοι υπάρχουν λεφτά δεν υπάρχουν.
Γαμήστε καλά και υγιεινά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Δέσποινα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
27 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
130
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Μαρτίου, 2013
14-10-2012 όντως συναγωνιστή όπως το λές παλαιούτσικη ή συνάντηση Γερο-μύστης ! πώς καί σου ήρθε ή επιφοίτηση να γράψεις τώρα κριτική καί όχι τότε Χμμμ; ?
01 Μαρτίου, 2013
Έλεγα να μην ξαναγράψω όπως αρκετοί.Τελικά επειδή έγραψα για την Αναστασία έβαλα και αυτή που την χρώσταγα.Λες οι κριτικές να έχουν ημερομηνία λήξης?
02 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν είναι θέμα ημερομηνίας λήξης αφού ρωτάς αλλά καί το να είναι σχετικά άμεσες καί επίκαιρες βοηθάνε καί τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους ! είναι μια βασική παράμετρος της κριτικής σάν έννοια πιστεύω εγώ Χαμόγελο !
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3