Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83082
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μόλις έμαθα ότι η Εμμανουέλλα ίσως φύγει για πάντα μου δημιουργήθηκε η ανάγκη για μια ακόμη κατάθεση για αποχαιρετισμό. Πάω λοιπόν από το Φρίξου 13 και σαλοναρίζεται η Έμμα. Όπως και τη 1η φορά που συνευρέθηκα μαζί της δεν ενθουσιάστηκα από την εξωτερική εμφάνισή της. Με ενόχλησε κάπως που έκανε πως με ξέρει και με θυμάται από το άλλο μαγαζί. Είχε περάσει πάνω από χρόνος οπότε το θεωρησα λίγο δύσκολο να με θυμάται. Απ΄ότι κατάλαβα πρέπει να το λέει γενικά αυτό για να προσελκύσει πελατεία ή για να δηλωσει ότι έιναι ή ίδια με τις καλές κριτικές από το "αλλο" μαγαζί όπως χαρακτηριστικά λέει.

Πληρώνω το παράβολο των 30 και περνάω στο δωμάτιο στο βάθος δεξιά. Η τσατσά πού συμπαθητική, τη θυμάμαι κι από το Προμηθέως 25 με την καταπληκτική πολιτική περί εγγύησης επιστροφής χρημάτων.
Έρχεται λοιπόν η Εμμανουέλλα με το κλασσικό βαριεστημένο στυλ γδύνεται και ξαπλώνει δίπλα μου. Και κάπου εκεί αρχίζει η κουβέντα! Μπίρι-μπίρι μπίρι-μπίρι άρχισε κι η πίπα. Εντάξει παιδιά η πίπα αυτή δεν υπάρχει. Τον έπαιρνε όλο για πλάκα! Γενικά η πίπα είναι για σεμινάριο. Μετα με πρωτοβουλία της γυρνάει ανάσκελα και ξεκινάω να τη γαμάω. Η Έμμα ακάθεκτη συνέχιζε να μιλάει για ζώδια. Εκεί ξενέρωσα λίγο. Τέσπα, τη γυρνάω στα 4 και αρχίζω δυνατό σφυροκόπημα. Το δέχτηκε χωρίς παράπονο και είχαμε σκαμπίλια κι απ' όλα. Προσωπικά μου αρέσει πού έχει και κάπως χαλαρό δέρμα και γαντζώνομαι και τη γαμάω δυνατά. Δυστυχώς όμως κάτι με εμπόδιζε να τελειώσω. Οπότε μου προτείνει να με τελειώσει με πίπα. Ξαπλώνω και ξαναρχίζει η πίπα. Μετά σηκώνομαι όρθιος γιατί μου αρέσει πιο πολύ να μου παίρνουν πίπα όρθιο. Η πίπα εξελίχτηκε πιο πολύ σε δυνατό handjob όπου ήρθε και το τέλος.
Εν κατακλείδι πολύ καλή η Έμμα, αλλά καμία σχέση με την Έμμα της Κατεχάκη όταν πρωτοεμφανίστηκε. Βελτιώθηκε αρκετά στη πίπα αλλά νιώθω ότι έχασε αυτήν τη σπιρτάδα και το πάθος του ερασιτεχνισμού που είχε. Νιώθω πολύ χαρούμενος που τη δοκίμασα τότε. Εννοείται πως πέρασα καλά και συστήνεται, αλλά προσωπικά δύσκολα θα την ξανατιμούσα. Ελπίζω πάντως να ξαναεπιστρέψει σύντομα εις τέρψην του μεγάλου φαν κλαμπ που έχει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Φεβρουαρίου, 2013
20/01 χμ και ελεγα να παω σημερα βραδυ αλλα θα ειναι 7μερες μετα ? Χμμμ;
27 Φεβρουαρίου, 2013
οπα ειδα και λαθος την ημερομηνια ενα μηνα πριν. Φιλε μηπως εβαλες λαθος ημερομηνια ή οντως τοτε πηγες?
27 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η κοπελα εχει φυγει και μεχρι τον μαρτιο σιγουρα μπορει και για παντα για σενα που τιν ψαχνεις
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3