Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 35 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την Τζέσυ ή Τζέσσικα την έιχα σταμπάρει και από παλαιότερη βόλτα και ένιωσα ότι έιχε έρθει κι η ώρα να την τιμήσα.

Μελαχροινή κοπέλα με μαύρα ίσια μακρυά μαλλιά και μικρό στήθος και κώλο κόλαση στον οποίο καταλήγουν οι πολύ όμορφοι και καλοσχηματισμένοι μοιρή της.
Στο αρχικό σαλονάρισμα ήμασταν 3 άτομα και μου έκανε εντύπωση που άλλοι 2 έτατσαν και πέρασαν στο δωμάτιο. Όταν τελείωσα και ξαναγύρια μετά από κανα μισάωρο πέτυχα τον έναν από τους 2 εξερχόμενο. Πληρώνω λοιπόν 30 ευρώ για το απλό πρόγραμμα και περνάω στο αρκετά ζεστό θερμοκρασιακά δωμάτιο, που ζεσταινόταν από μια τοπική ηλεκτρική εστία αλογόνου, αλλά κάπως φτωχό και κρύο από άποψη διακόσμησης.

Μετά από λίγη ώρα αφού η κοπέλα ήταν στο άλλο δωμάτιο με πελάτη, εισέρχεται ευδιάθετη και φρέσκια. Να σημειώσω εδώ ότι στο σαλονάρισμα της και τις 2 φορές που την είδα μου φάνηκε πολύ σοβαρή και κάπως απότομη. Στο δωμάτιο όμως καμία σχέση. Κατεβαίνει λοιπόν από τα τακούνια όπου και αποκαθηλωθηκε κάπως. Δεν είναι πάνω από 1.62-1.63, αλλά εμένα δεν με πτόησε καθόλου. Κατά δήλωσή της είναι 18 χρονών από Ουγγαρία με ρίζες από Βραζιλία. Η αλήθεια είναι ότι μου θύμιζε πολύ την Λάουρα την Ορίτζιναλ.

Στα του αγώνα η κορασίδα είναι πραγματικά πολύ άπειρη. Με το που γδύθηκε ξάπλωσε στο κρεβάτι και ακολούθησαν κάποια δευτερόλεπτα αμηχανίας. Άρχισα να τη χαιδεύω και να της κάνω κάποια κοπλιμέντα. Δυστυχώς σχεδόν καθόλου ελληνικά, κάποιες στάνταρ εκφράσεις μόνο, και αγγλικά πολύ μέτρια. Τέπα περνάει το προφυλακτικό και αρχίζει η πίπα με πολύ ρούφηγμα. Με τον ανόρθωσε κατευθείαν. Με εξέπληξε θετικά η μανία με την οποία με πίπωνε και η διάρκεια. Περάσαν πάνω από 5 λεπτά κι αν δεν τη σταματούσα θα συνέχιζε ακάθεκτη. Μου θύμισε λίγο Βερόνικα σε αυτό το σημείο. Πλην όμως πολύ άτεχνη. Κανα 2 φορές που έκανε κάτι deep και κάτι κόλπα εκει στο μάγουλο με δαγκωσε κανονικά και τινάχτηκα στη κυριολεξία.
Στα του σεξ πρώτη στάση αυτή από πάνω σκαμνάκι με πρόσωπο προς τα εμένα. Κουνήθηκε με ώραιο τέμπο και πολύ διάθεση. Την στάματησ αμόνος μου για να μην έχουμε ατύχημα. Γύρισμα στα 4 όπου με μικρές διορθώσεις βολεύτηκα και την γάμήσα για αρκετή ώρα με θέα τη φανταστική κωλάρα της. Τα fake μικρά βογγητάκια με έφτιαξαν. Γύρισμα ιεραποστολικά με πολύ καλή την αίσθηση στο μουνάκι της, όπου ήρθε και το τέλος. Προσπάθεια για social time τύπου τι θα κάνεις τώρα κλπ. αλλά τα ελληνικά της δεν την βοήθούν καθόλου.
Γενικά πολύ τίμια επιλογή. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι θα έχει πολύ λαμπρό μέλλον η μικρή, αλλά διάβασα την κριτική του Midastouch για την ίδια κοπέλα και διαπίστωσα ότι δυστυχώς δεν βελτιώθηκε καθόλου η μικρή από το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά μου άφησε πολύ θετική εντύπωση και θα τη ξανατινούσα ευχαρίστως στο μέλλον.

Συμβουλή μου προς τη κοπέλα να χαμογελάει στο σαλονάρισμα γιατί έχει πολύ γλυκό κι ωραίο χαμόγελο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζέσσικα
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2013
Ουγγαρία με ρίζες από Βραζιλία. Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
M
Maaneskyggen
26 Φεβρουαρίου, 2013
Η μητέρα της είναι βραζιλιάνα μου είπε. Ούτε ισπανικά μιλούσε πάντως
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2