Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 49 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 91864
Γενική βαθμολογία

7.6
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Προσωπικές υποθέσεις με έφερναν τον τελευταίο καιρό στην Μεταμόρφωση και με την ευκαιρία, «πεταγόμουν» στα κοντινά studio για ενημέρωση. Σε μια από αυτές τις επισκέψεις είχα ξεχωρίσει την Χριστίνα. Μια νεαρή κοπέλα με πολύ όμορφο πλούσιο φυσικό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια αρκετά αρμονική με το στήθος και το υπόλοιπο σώμα της μακριά σκούρα καστανά μαλλιά, γλυκό αλλά ταυτόχρονα και Kinky μουτράκι. Είκοσι χρονών όπως μου είπε αργότερα.
Περασμένα μεσάνυχτα ήρθα επί τούτου για την στενότερη γνωριμία σε πρόγραμμα με 69,

Μιας και ήταν η πρώτη μου επίσκεψη στα ενδότερα στο εν λόγω studio (να διευκρινίσω ότι αναφέρομαι για το επάνω μαγαζί, αφού στο ίδιο κτήριο λειτούργει ίδρυμα και στο ισόγειο, για όσους δεν το γνωρίζουν) ας αναφερθώ λίγο σε αυτό. Το σαλόνι πολυτελές, μεγάλο άνετο, όμως το δωμάτιο δεν είναι ανάλογο. Ναι μεν ευρύχωρο, καθαρό με ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα, όμως κατά τα αλλά η διακόσμηση του λιτή, χωρίς κάποια ιδιαίτερη λεπτομέρεια που θα κάνει την διάφορα. Η ηχομόνωση είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα μιας και στο σαλόνι, όσο και στα υπόλοιπα δωμάτια, ακούγονται με κάθε λεπτομέρεια τα τεκταινόμενα . Πόσο μάλλον που η Χριστίνα και η Καίτη που ήταν μαζί της στην βάρδια ήταν αρκετά «θορυβώδης» στα δωμάτια όσο τις περιμέναμε στο σαλόνι .

Ντουσακι και σχετική αναμονή, μιας και άλλος συνάδελφος ήταν μαζί της. Ήρθε γελαστή, με ρώτησε το όνομα μου και με πολύ χιούμορ, μου έπιασε την κουβέντα λέγοντας μου: «Πες μου, θέλω να τα μάθω όλα για σένα».
Ξεκίνησε να πιπιλάει τις θηλές μου και τον λαιμό μου. Καλή η τεχνική της αλλά σύντομη η διάρκεια των προκαταρκτικών της. Ξεκίνησα και εγώ να την φιλάω στον λαιμό το στήθος και τα αυτιά της, να πιπιλίζω το στήθος της για κάποια λεπτά, κάτι που με ενθάρρυνε να συνεχίσω, απαγορεύοντας μου χαμογελώντας μεν , αλλά «δια ροπάλου» δε να την χαϊδέψω στα μαλλιά της, αφού είναι κάτι που δεν της αρέσει την εκνευρίζει.

Μετά από λίγο «κάθοδος» στο γατάκι της, όπου για αρκετή ώρα έγινε το αντικείμενο της προσοχής μου. Η όλη της συμμετοχή, τα βογγητά της, οι αναστεναγμοί της πέρα για πέρα αληθοφανής, χωρίς τις υπερβολικές κραυγές που κάποιους ξενερώνουν (μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ) . Τα χάδια της στο κεφάλι μου, η συμμετοχή της και ο τρόπος και η δύναμη που έσφιγγε τις παλάμες μου με τις δικές της, έκανα το «κομμάτι» του 69 την πιο καλή φάση της όλης διαδικασίας.
Σταματήσαμε για το δικό της στοματικό. Με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σχετικά μονότονο, με πολύ χρήση χεριού, ρηχό, με κάποια χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στα μάγουλα και την γλώσσα της. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με την υπόλοιπη περιοχή και τα @@κια.

Με reverse cow girl ξεκινήσαμε το sex , με σωστά στησίματα και κινήσεις από πλευράς της έτσι ώστε να έχω πρόσβαση σε όλα τα σημεία του σώματος της, κάτι που εκμεταλλεύτηκα μαλάζωντας το στήθος της, και χαϊδεύοντας το «γατάκι της».
Συνεχεία και τέλος με παραλλαγές ιεραποστολικού ανοίγοντας και τοποθετώντας τα πόδια της Χριστίνας σε διαφορές γωνίες και θέσεις.

Μετά το τέλος ξάπλωσε δίπλα μου και με αφορμή το τατουάζ μου, ξεκινήσαμε μια συζήτηση για πάρα πολύ ώρα η οποία επεκτάθηκε σε άλλα θέματα που αφορούν την δουλειά της, την σχέση της με του πελάτες, τις συμπεριφορές που αντιμετωπίζει, και άλλα σχετικά, σε πλήρη άνεση χρόνου χωρίς καμία ενόχληση από την ευγενική ομολογουμένως υπηρεσία.
Προσπαθώ να κάνω τέτοιες συ6ζητησεις με τα κορίτσια, έτσι μαθαίνω αρκετά πράγματα για το τι περιμένουν, τι θα ήθελαν έτσι ώστε πραγματοποιώντας τες να περνάω όσο γίνεται καλύτερα.
Έκανε ντους, όσο εγώ ντυνόμουνα, κάτι που έκανε και με τον προηγούμενο επισκέπτη ,μιας και ακουγόντουσαν τα πάντα από το διπλανό δωμάτιο (όσο την περιμενα) αφου όπως έγραψα και παραπάνω η ηχομόνωση είναι ανεπαρκής. Τη θεωρώ μια από τις πιο καθαρές κοπέλες που έχω συναντήσει.

Συμπερασματικά με την Χριστίνα σε καμία περίπτωση δεν ήταν άσχημα, σε καμία περίπτωση δεν ήταν super. Ήταν μια τίμια συναλλαγή, με μια κοπέλα που «εργάστηκε» για τα χρήματα που πήρε. Παίρνει άριστα στο social time, αλλά με περιθώρια βελτίωσης στην εν γένει παρουσία της στο δωμάτιο, με τίποτα ομως βιαστική ή ξεπέτα. Μικρή είναι ακόμα, θα μάθει……….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Χριστίνα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Φεβρουαρίου, 2013
Πολύ καλή η κριτική σου Ινδιάνε.
Η Χριστίνα κάνει πάντα μπάνιο στο τέλος της συνεύρεσης μέσα στο δωμάτιο. Για την κακή ηχομόνωση ευθύνεται αν έχω καταλάβει καλά το πρόσθετο σύστημα εξαερισμού με αεραγωγούς.
Τίμια πρόταση...
lsh
lsh
25 Φεβρουαρίου, 2013
εχω παρει παρτουζα Χριστινα με Νικολ καλο ντουετο οχι τοπ αλλα καλο!!
26 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έκαναν καθόλου παιχνίδι μεταξύ τους;
lsh
lsh
(Updated: 26 Φεβρουαρίου, 2013) 26 Φεβρουαρίου, 2013
οχι αρχηγε μου δεν εκαναν επισις οταν τις γαμουσα εναλαξ μου αλαζαν κ καποτα κατι το οποιο σιμενει πως δεν εχουν οικιοτητα κ δεν ηταν κ οτι καλητερο. Γενικα παντος γνομη μου ειναι πως αμα οι κοπελες δεν ειναι φιλες δεν κανεις καλη παρτουζα ποιο πολυ περασα γιατι μου το αφησε 80 δεν το μετανιωσα ομως!!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4