Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 161859
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ήθελα εδώ και καιρό να την επισκεφθώ, αλλά δεν ταίριασε, η Λάρα είναι ένα πολύ όμορφο νεαρό κορίτσι, με ωραίο σφριγηλό σώμα μετρίου μεγέθους φυσικά και πανέμορφα στήθη, και υπέροχα οπίσθια.

Πέρασα με 30 ευρώ σε απλό πρόγραμμα, ήρθε στο δωμάτιο πολύ χαμογελαστή, ήθελε να ξαπλώσει στο κρεβάτι αλλά εγώ την έφερα στην αγκαλιά μου για χαδάκια στα όρθια στα οποία ανταποκρίθηκε για την λίγη ώρα που ήθελα εγώ, τη φίλησα σε όλο της το κορμί βγάζοντας της με τα δόντια το στριγκάκι και την κατόπιν την ξάπλωσα στο κρεβάτι.

Μπορεί να μην με τρέλανε με την απόδοση της αλλά ήταν αρκετά δεκτική στα χάδια μου, δεν μου έδωσε ούτε στιγμή την υποψία κάποιας βιασύνης, απόλαυσα τη νιότη της και ρούφηξα την απλότητα και τον αυθορμητισμό που βγάζει, κάνοντας sex αβίαστα και ρυθμικά σε δύο στάσεις, πρώτα με αυτή από πάνω και κατόπιν σε πισωκολλητό, με φινάλε ένα ξαπλωτό πισωκολλητό, και δυνατό τελείωμα από μέρους μου μέσα σε κραυγές.

Ήταν καλά, το απόλαυσα, και όποιος πάει μαζί της γνωρίζοντας ότι η κοπέλα είναι μικρή και άπειρη και χρειάζεται μια κάποιου είδους καθοδήγηση, θα περάσει καλά, όπως πέρασα και εγώ, από εμένα σίγουρα θα υπάρξει και δεύτερη επίσκεψη, στο εγγύς μέλλον.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 18, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάρα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
510
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού