Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 143 10
Sex Studio 364282
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ύστερα απο μικρή αποχή λόγω υποχρεώσεων, είδα στο πρόγραμμα του Λ.Αθ.373 την Τζίνα και με ενθουσίασε το κορμάκι της, γιατί ήταν αρκετά του γούστου μου.
Επίσκεψη μεσημεράκι, υποδοχή απο την κυρία και σαλονάρισμα απο την Τζίνα και την Βανέσα, μια κοπέλα μελαχροινή,πιό κοντή απο την Τζίνα και με αρκετά περισσότερα πιασίματα για να μην πω κιλάκια.
Οι φώτο της Τζίνας έχουν φάει το fotoshop τους, ειδικά στον κώλο που στις φώτο φαίνεται ψιλοτέλειος,λίγο στο πρόσωπο και σε κάποιες ελίτσες που έχουν αφαιρεθεί.Εκτός απο αυτά, το υπόλοιπο σώμα είναι σχεδόν το ίδιο κατά 90%.
Στα μείον του αρκετά καλού δωματίου Νο4, ήταν η υπερβολική ζέστη και η πετσέτα για το μπάνιο που ήταν προσώπου.
Είσοδος της κοπέλας,"γειά - γειά", ξάπλωμα, λίγο χάδι, καπότα και βούρ για πίπα.
Ήμουν αρκετά έτοιμος λόγω της αποχής,οπότε δεν με προβλημάτισε και πολύ η έλλειψη προκαταρτικών.Χαδάκια δεχόταν παντού και στο μουνί της, το οποίο δεν το είχε τελείως ξυρισμένο.Αυτό που με χάλασε όμως λίγο, ήταν τα πόδια της, απο τα γόνατα και κάτω που ήταν τουλάχιστον 2-3 μέρες αξύριστα.
Anyway, στήσιμο στα τέσσερα,όμορφη αίσθηση κατά την είσοδο, βογγητά εντελώς ψεύτικα, επόμενη στάση ιεραποστολικό, τέρμα το γκάζι και τελείωμα με τα πόδια ψηλά και τέζα ανοιχτά.
Παραμονή 2λεπτη στο δωμάτιο και εξαφανιζόλ με το στρίνγκ στο χέρι (θα το φόρεσε στις σκάλες μάλλον!!!) η κυρά Τζίνα.
Το συμπέρασμα είναι, ότι δεν γίνεται επειδή μάλλον ξέρεις ότι είσαι αρκετά όμορφη και με κορμάκι αψεγάδιαστο, να περιμένεις να ικανοποιήσεις τον πελάτη μόνο μ' αυτό !!! Άν δεν έχει όρεξη κάποια κοπέλα ή ψιλοβαριέται, καλύτερα να πάρει ρεπό εκείνη την μέρα ή να βρεί άλλη δουλειά, που η εμφάνιση της και μόνο θα αρκεί για αυτή την δουλειά.
Η Τζίνα πάντως, άν είχε καλύτερη συμμετοχή και λιγότερο μπλαζέ ύφος στο κρεβάτι, θα ήταν μέσα στις 2-3 καλύτρες επιλογές για μένα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Τζίνα
Σεβαστός
Εγγραφή:
6 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
156
Πόντοι:
1.510
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού