Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 244 10
Sex Studio 350321
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
ένα καλο γαμήσι με την Εμμανουέλα
την Εμμανουέλα σπανια την βλέπω πια σε βάρδιες και απότι μου είπε είχε να δούλεψη από το καλοκαίρι έτσι μόλις την είδα είπα να πάω να την δω μιας και έχω αρκετά χρονια να την δω.

πρόκειται για μια γυναικα γύρο στα 40 με ξανθό μαλλί λίγο πιο κάτω από τον ωμο,
με πολύ καλά διατηρημένο κορμί για την ηλικία της,
στήθος ελαφρώς ενισχυμένο που ταιριάζει με το υπόλοιπο σώμα,
ενώ ο κώλος της είναι κόλαση,
στο πρόσωπο χάνει λίγο από το υπερβολικό φούσκωμα στα χίλια της.

όταν έφθασα περίμενα άλλοι 2 συνάδελφοι στο σαλόνι και η κοπέλα είχε πελάτη
σπαστικά γιατί αν περνάγανε θα μας έπαιρνε η νύχτα αλλα ευτυχώς αποχωρίσανε και δεν έχασα την ευκαιρία και πέρασα στα ενδότερα.

μετά από ένα σύντομο δικό μου ντουζάκη έρχεται η κοπέλα με πολύ κέφι και νάζι γδύνεται ενώ ταυτόχρονα αρχίζει μια κουβεντούλα για να σπάσει ο πάγος και γενικά είναι πολύ κοινωνική
αρχίζει το χάιδεμα και γλειψίματα με μερικά φιλια στο στήθος και τον λαιμό ενώ το χέρι στο εργαλείο για αρκετή ώρα

στην πίπα είναι καθηγήτρια όταν θέλει ξεκινάει χαλαρά με χέρι ενώ κατά την διάρκεια αλλάζει χώρις χέρι και πιο έντονη αν έκανε και deep throat θα ήταν από της καλύτερες
στον αγώνα αλλάξαμε παρα πολλές στάσης
ξεκινώντας με αυτήν από επάνω μετά ένα διαφορετικό στα τέσσερα αφού ήταν σχεδόν όρθια με την βοήθεια του κρεβατιού

μετά κάναμε πολλές εναλλαγές στο πλάι μπρούμυτα και διαφορες παραλλαγές τους

και τελείωμα με πίπα και χείρα βοηθειας μια παρα πολύ καλή κατάθεση ένα καλο γαμήσι όπως είπα και πιο επάνω η κοπέλα δεν είναι ούτε μουνάρα ούτε πιπίνι αλλα τα τιμαί τα λεφτά που παίρνει δεν λέει όχι σε τίποτα κάνει ότι μπορεί για να ευχαρίστηση τον πελάτη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Εμανουέλα
Μέλος
83
Πόντοι:
96
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού