Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 127 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 491174
Γενική βαθμολογία

6.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Σε μεσημεριανή τσάρκα και αφού τα περισσότερα ιδρύματα ήτανε κλειστά είπα να περάσω από Κηφισού να γνωρίσω τη Λάνα...Μόλις ανέβηκα στο στούντιο η υπηρεσία με τοποθέτησε στο σαλόνι μαζί με άλλον συναγωνιστή καθώς η Λάνα δεν είχε φτάσει ακόμη...Σε λίγα λεπτά η Λάνα εμφανίστηκε με τα πολιτικά της και μας καλησπέρισε κάπως σύντομα καθώς πήγαινε να ετοιμαστεί...Αφού φόρεσε ένα λεοπαρδαλέ σύνολο που της πήγαινε αρκετά ήρθε στο σαλόνι για να την δούμε όπως πρέπει...Για όσους δεν γνωρίζουν πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα με μεγάλο φυσικό στήθος,ωραίο πίσω σύστημα,και ηλικία κοντά στα τριάντα.

Δεν το σκέφτηκα και πολύ και με την επιλογή του απλού προγράμματος κατευθύνθηκα στο δωμάτιο για μία στενότερη γνωριμία μαζί της...Το δωμάτιο τώρα,μικρός χώρος με ντουζιέρα τηλεόραση που δεν λειτουργούσε για προθέρμανση της κατάστασης και απουσία νιπτήρα.Αφού έκανα ένα σύντομο ντουζάκι χαλάρωσα και περίμενα τη Λάνα καθώς προηγήθηκε ο άλλος συναγωνιστής.Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή η Λάνα ήρθε στο δωμάτιο.Με ένα φιλί,μου ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση και χωρίς να χάνουμε χρόνο ξεκινήσαμε τα προκαταρκτικά.Με κάποια φιλιά στο λαιμό και τριψίματα στο στήθος της πέρασαν κάποια λεπτά.Συνέχεια με τη Λάνα να κατεβαίνει πιο κάτω και να τοποθετεί το προφυλακτικό με το στόμα για έναρξη στοματικού.Μέτριο στοματικό με λίγη χρήση χεριού για μάλαξη στα αρ@@@κια και χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής...

Έναρξη στο σεξ με τη Λάνα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς,συνέχεια στα τέσσερα όπου προτείνεται καθώς έχει όμορφο πίσω σύστημα.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με αληθοφανείς αναστεναγμούς από πλευράς της μας βρήκε το τέλος...

Σηκώθηκε αργά και με ρώτησε αν είναι όλα εντάξει και αν πέρασα καλά πράγμα το οποίο δείχνει σωστή επαγγελματία καθώς λίγες φορές μου έχει συμβεί.Με ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο με αποχαιρέτησε και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για το μέλλον...

Συμπερασματικά,μία κοπέλα που προσπαθεί να σε κάνει να περάσεις καλά και να χαλαρώσεις...Μία ευγενική,υπομονετική επαγγελματίας που αξίζει κάποιος να δοκιμάσει...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 15, 2013
Όνομα κοπέλας
Λάνα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, dmtrsxxx και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Φεβρουαρίου, 2013
Εάν είναι η Λάνα που νομίζω (Σαντυ-Σαρα?) εχει σιλικόνη στο στηθος.

Και είναι υποδειγματικά ήρεμη στη συμπεριφορά της (ενέργειες, κουβέντες), για να σε χαλαρώσει και να σού δώσει να καταλάβεις ότι δεν βιάζεται. Έχει χαρακτηριστικότατο στυλ.
16 Φεβρουαρίου, 2013
Νομίζω ότι δεν είναι αυτή...Η Λάνα πιο παλιά εργαζότανε στο Ιππώνακτος με το όνομα Σοφία αν δεν κάνω λάθος!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2