Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824462
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Απρογραμμάτιστη βόλτα με τον κολλητό zidane68 και ο δρόμος μας έφερε στο 104, για να πούμε μια καλησπέρα στην «κουμπάρα μου» την Νεφέλη. Μαζί της στην βάρδια η Μπέτυ, αρκετά γνωστή μου επίσης, η Δέσποινα σε χρέη υπηρεσίας και η Γαβριέλα, η νέα σχετικά άφιξη, που είχα δει μόνο κανά δύο φορές σε παλιότερες τσάρκες, έχοντας κερδίσει το ενδιαφέρον μου.

Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα που η εμφάνιση της αποπνέει σιγουριά και εμπειρία. Ξανθιά με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου. Γαλάζια μάτια, με έντονα τα χαρακτηριστικά της Ρώσικης φυλής, μιας και είναι Μοσχοβίτισα κατά δήλωση της. Ωραίο σώμα με αρμονικές αναλογίες, φυσικό στήθος, καλλίγραμμη περιφέρεια. Ντυμένη με άσπρα εσώρουχα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Όλοι μαζί τα λέγαμε σαν μια παρέα στο μπαράκι, για να «απομονωθούμε» η Γαβριέλα και εγώ και πίνοντας και τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας, να ξεκινήσει μια διαδικασία από πικάντικες κουβέντες, πειράγματα, κομπλιμέντα,, σεξουαλικά υπονοούμενα, κάτι που ερέθισε, (περισσότερο εγκεφαλικά) και τους δυο μας, για να καταλήξουμε «κοινή συναινέσει» στο δωμάτιο Νο3, παρόλο που δεν είχα ξεκινήσει από το σπίτι με διάθεση για κατάθεση.

Ξάπλωσε δίπλα μου, μου ζήτησε να της βγάλω εγώ τα εσώρουχα της, ενώ από πριν είχαν αρχίσει τα πρώτα προκαταρκτικά. Φιλία και γλειψίματα στο σώμα και τους γλουτούς μου, πιπίλισμα του στήθους, του λαιμού και των αυτιών μου. Καλή τεχνική, αρκετό πάθος, αναστεναγμοί, βογγητά, όσο περνούσα την γλώσσα μου σε όλο της το σώμα, ξεκινώντας από τον λαιμό της, για να καταλήξω στα δάκτυλα των ποδιών της. Αναστεναγμοί που έγιναν πιο έντονοι όσο ξαναπεριποιήθηκα το στήθος της, για να κορυφωθούν στο 69, εμπλουτίζοντας το menu και με κάποια πρόστυχα λόγια. Ακολούθησε το δικό της στοματικό που ήταν αρκετά καλό με φτυσίματα, βαθύ κατά διαστήματα, πρόστυχες ματιές, περιποίηση και όλης της ευρύτερης περιοχής.

Αφού ξανασχολήθηκα με το «γατάκι της» ξεκινήσαμε το sex , με ιεραποστολικό, με πολύ καλή συμμέτοχη από μεριάς της, σφιχτές αγκαλιές, και φιλιά σε όλο το σώμα, έκτος από το στόμα κάτι που αποφεύγει δια ροπάλου. Γύρισμα στα τέσσερα με δική της προτροπή, με πανοραμική θέα του όλου σκηνικού στον διπλανό μεγάλο καθρέπτη, και μέσα σε κλίμα gfe να έρθει το τέλος. Δεν βιάστηκε να φύγει, έκατσε δίπλα μου μιλήσαμε, ενώ κάποιες στιγμές, με χάιδευε στην ευαίσθητη περιοχή. Ντύθηκε σιγά σιγά, με χαιρέτησε με σταυρωτό φιλάκι στα μάγουλα και με προσκάλεσε να συνεχίσουμε την κουβέντα μας στο σαλόνι, κάτι που έγινε.

Αυτό που με συνάρπασε πιο πολύ στην σημερινή συνεύρεση ήταν το όλο κλίμα που προηγήθηκε πριν από αυτή. Το παιχνίδι, το παραμύθι, οι κουβέντες και το «φλερτ» που είχαμε πριν καταλήξουμε στο δωμάτιο. Ένοιωσα σαν να έκανα «καμάκι» σε μια κοπέλα που γνώρισα σε ένα μπαρ, με την ευτυχή κατάληξη που μπορεί να έχει η όλη διαδικασία.
Συμπερασματικά η Γαβριέλα, ήταν άξια των προσδοκιών μου, με άφησε ικανοποιημένο με την τεχνική, την διάθεση, την συμμετοχή της, δημιουργήθηκε χημεία και οικειότητα και την θεωρώ, μετά από την πρώτη μας συνάντηση, αρκετά αξιόπιστη επιλογή.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Γαβριέλα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Γαβριέλα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2013
τελικά τα καλύτερα πράγματα έρχονται και γίνονται εκτός προγράμματος!! πρωτότυπο πάντως και θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα είναι αυτό που αναφέρεις για το παιχνίδι πριν τη συνεύρεσηΧαμόγελο... μια θετική έχεις από μένα!Μεγάλο χαμόγελο
15 Φεβρουαρίου, 2013
Πολύ καλή η κριτική, την Γαβριέλα την έχω στοχοθετήσει, όταν βρεθώ προς κέντρο μεριά....

Πράγματι το παιχνίδι πριν την συνεύρεση ήταν πολύ εντυπωσιακό και υποθέτω χαλαρωτικό. Φαίνεται πως το 104 έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα. Θα το επισκεφτώ.
lsh
lsh
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2