Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 96 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Στο Κων/πολεως 132. Δωμάτιο καθαρό, σε καλή κατάσταση, χωρίς πολυτέλειες, αλλά με πλήρη εξπολισμό: μεγάλο καθρέπτη, ντουζιέρα, νιπτήρα, ντιμερ, κλειστές πετσετες (....στουντιακές), υγρομάντηλα, κουζινόχαρτο + ρολό υγείας, TV που λειτουργεί, A/C που λειτουργεί. Το κρεβάτι κάπως ψηλό και λίγο σκληρό, αλλά μάλλον κατάλληλοτερο για σεξ απότι τα συνηθισμένα (εκείνα είναι για ύπνο)

Πατρίτσια: κεντρο-λατινοαμερικάνα, λέγεται από Βενεζουέλα, με έθνικ χαρακτηριστικά, σοκολατί δέρμα (μού αρέσει), βυζακι 2-2,5 κάπου εκεί, ρόγα με ανταπόκριση. Πρόσωπο πολύ συνηθισμένο, υψος 1,60- μ, καστανομάτα, με βλέμμα αχτύπητο, κοντό μαυρο-καστανο μαλλί, γυναικείο σώμα, όχι γυμνασμένο αλλά σε καλή κατάσταση, καθόλου σιλικόνες, ενδιαφέροντα πεταχτά οπίσθια (δεν τα δίνει νομίζω). Στην εμφάνιση δεν δαφνοστεφανώνεται, άμα τη δεις στο δρομο δεν θα αλλάξεις κατεύθυνση να τρέξεις πίσω της, δεν ξέρεις όμως τί χάνεις γιατί στο δωμάτιο είναι φωτιά με θηλυκότητα και με πολλή λαγνεία. Ηλικία: εγώ δεν τα καταφέρνω για καμιά κοπέλα να εκτιμήσω, πάντως όχι πιτσιρίκα. Σε υπηρεσίες από τις εξαιρετικά κορυφαίες κατά τη γνώμη μου.

Μπήκε μέσα χορεύοντας, κάνοντας νάζια. Έκανε ένα σύντομο στριπτιζ. Άρχισε να μού βάζει χέρι, ανταπέδωσα τα χουφτώματα. Αγκαλιές, ρουφηγματα, γλυψίματα, και με έριξε στο κρεβάτι. Συνεχίστηκε το μπαλαμούτι. Ανέβηκε πολύ η θερμοκρασία. Πήρε πρωτοβουλία μόνη της για ισπανικό. Αλλαγή: Έπεσε πάνω στις μπάλες μου και άρχισε το φαγητό. Λάστιχο και στοματικό (δεν νομίζω ότι κάνει ελευθερο). Με έλιωσε. Συνέχεια με ιεραποστολικό που με κλείδωνε κανονικά –ουάου! Αλλαγή και ανέβηκε πάνω μου, εκεί έκανε ό,τι ήθελε (άλλο που δεν ήθελα) και τέλειωσα. Έδειχνε και εκείνη σαν να συμμετείχε με λόγια και ενέργειες που κορυφώθηκαν στο τέλος.

Θεωρώ την Πατρίτσια εγγύηση στις υπηρεσίες της, και κάθε φορά που πάω είμαι σίγουρος ότι θα περάσω καλά. Κι ας μην είναι η μοιραία γυναίκα που άμα τη δεις στο δρόμο θα αρχίσεις να τρέχεις πίσω της. Καυτό ταμπεραμέντο που το βγάζει κατά τη διάρκεια του σεξ. Έχω παει αρκετές φορές και πάντα φεύγω ευχαριστημένος. Έχει συμμετοχή, όχι με αχ-βαχ ή χαζοκουβέντες, αλλά παίρνοντας πρωτοβουλίες λες και είναι πραγματική η σεξουαλική σύντροφος και θέλει να τα κάνει αυτά και θέλει να κάνει κάτι μαζί σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
ICCAROS
Σπουδαίος
Εγγραφή:
20 Δεκ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
200
Likes:
1.187
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2013
Πολύ εύστοχη κριτική.Στο τομέα των υπηρεσιών είναι απο τις καλύτερες, ίσως και η καλύτερη!
lsh
lsh
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1