Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 563961
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Όπως λέει και το γνωστό άσμα, δώσε μου τέσσερα αν θες να σ' αγαπώ. Το κορίτσι μας βέβαια μου έδωσε πολύ περισσότερα....
Να ομολογήσω ότι αυτό που με έφερε στο συγκεκριμένο κατάστημα ήταν οι αναφορές ότι η κοπέλα φιλάει στο στόμα. Όντας μπακούρι για πολύ καιρό, το συγκεκριμένο μου έχει λείψει λιγάκι.
Ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος. Πήγα με αμάξι αλλά το άφησα λίγο πιο μακριά. Το κατάστημα είναι καθαρό και συμμαζεμένο. Τα δωμάτια είναι λίγο στενόχωρα αλλά διαθέτουν όλα τα απαραίτητα (+ντουζιέρα).
Μαζί με την Πατρίτσια ήταν και μια άλλη τύπισσα που η ευγενική υπηρεσία μου είπε ότι κάνει και πρωκτικό. Τίποτα άλλο για αυτήν δε θυμάμαι.
Ήμουν πρώτος στο μαγαζί και έτσι περίμενα τις κοπέλες να αλλάξουν και να εμφανιστούν. Μετά έκανα το ντουζάκι μου και περίμενα. Μπαίνει μέσα η Πατρίτσια με ένα χαμόγελο ως τα αυτιά και απίστευτη διάθεση. Της άρεσα;Ήταν Σάββατο; Ήταν ξεκούραστη; όλα αυτά μαζί;Δεν ξέρω...Με πλακώνει στα χαδάκια, μετά στα (γλωσσο)φιλάκια, καύλωσα τρελά.Κατεβαίνει χαμηλά και αρχίζει στοματική επαφή άνευ, φτάνοντας στη βάση της βαλάνου. Τέλεια! Περνάει καπότα, γλύφει λίγο ακόμη και αρχίζει το ματς. Τα φιλιά συνεχίζονταν ως το τέλος. Χύσιμο κορυφαίο με εμένα από πάνω (σε πλάγια θέση).
Εν ολίγοις η Πατρίτσια δεν είναι ωραία (ούτε και δύσμορφη) ΑΛΛΑ έχει τρελή διάθεση για αυτό που κάνει και εγγυημένα θα μοχθήσει για την ευχαρίστηση του πελάτη. Όσοι μάλιστα τη βρίσκετε με τα φιλιά στο στόμα θα ενθουσιαστείτε διπλά. Αρκεί να της το εμπνεύσετε.
Να προσθέσω επίσης και το λάτιν ταμπεραμέντο που συνάδει με την καταγωγή και την εικόνα την οποία πλασάρει (σκουρόχρωμη γαρ).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Πατρίτσια
Υπηρεσίες
james tiberius kirk
Σεβαστός
Εγγραφή:
4 Φεβ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
5.583
Πόντοι:
1.056
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Ντουνταράς

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2013
Ξαναεπισκέφθηκα την κοπέλα το Σάββατο το πρωί στις 16/3/2013. Δήλωσε πως με θυμόταν! Σταθερά καλή στην απόδοσή της, ίσως και πιο ανεβασμένη από την πρώτη φορά. Φιλιά στο στόμα, τσιμπούκι άπαιχτο, απίστευτη διάθεση. Βέβαια είχα φροντίσει και πάλι να είμαι ο πρώτος της βάρδιας. Προσοχή: στο Site ίσως αναφέρεται ότι η βάρδια ξεκινά στις 9.30. Στην πραγματικότητα ξεκινάει στις 10.00. Ελπίζω να αλλαχθεί γιατί εγώ πήγα νωρίτερα και δημιούργησα μια μικρή αναστάτωση...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1