Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 99 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αφού βρισκόμουνα στην περιοχή της Καλλιθέας για κάποιες δουλειές δεν έχασα την ευκαιρία να δω ποιες κοπέλες εργάζονται στα μαγαζιά της περιοχής.Μετά από μία σύντομη βόλτα στη Συγγρού και μίας και δεν μου άρεσε κάποια κοπέλα βρέθηκα στο συγκεκριμένο στούντιο όπου με περίμενε μία έκπληξη,και δεν είναι άλλη από την εντυπωσιακή Ρομίνα!

Αφού έφαγα κάποια λεπτά στο να βρω να παρκάρω καθώς η περιοχή έχει λίγο πρόβλημα,βρήκα σχεδόν έξω από το μαγαζί.Γρήγορα,γρήγορα ανέβηκα τις σκάλες του ιδρύματος μίας και η είσοδος δεν είναι και πολύ διακριτική...
Με υποδέχτηκε ο νεαρός της υποδοχής ο οποίος με ενημέρωσε για τα προγράμματα καθώς και για τις κοπέλες τις οποίες εργάζονται οι οποίες όπως ανέφερε αλλάζουνε καθημερινά.Χωρίς να καθυστερώ καθόλου και αφού με ενημέρωσε πως η Ρομίνα βρίσκεται στο μαγαζί επέλεξα το απλό πρόγραμμα και με καθοδήγησε στο δωμάτιο.
Στο θέμα του δωματίου θα σταθώ λίγο καθώς πρέπει να υπάρξει άμεσα βελτίωση καθώς δεν ανταποκρίνεται σε δωμάτιο στούντιο αλλά σε κατώτερο...Μικρός χώρος χωρίς φωτισμό παρά μόνο ένα ενοχλητικό φώς πάνω από το νιπτήρα το οποίο δεν μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση.Κρεβάτι με παλαιού τύπου καφαλάρι και στρώμα που πρέπει να αλλαχτεί λίαν συντόμως καθώς οι σούστες τρίζουν διαρκώς.Ένα δωμάτιο που δεν έχει σχέση με τα άλλα μαγαζιά της αλυσίδας.

Μετά από ολιγόλεπτη αναμονή η Ρομίνα ήρθε στο δωμάτιο για να ξεκινήσει η συνάντησή μας...Με κάποια πεταχτά φιλιά και τριψίματα με το ενισχυμένο στήθος της ξεκίνησαν τα προκαταρκτικά.Συνέχεια με στοματικό βαθύ με λίγη χρήση χεριού αλλά χωρίς περιποίηση της γύρω περιοχής που είναι και το μόνο που απουσιάζει από τις υπηρεσίες της.
Έναρξη στο σεξ με την Ρομίνα από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς,αλλαγή σε στάση του λωτού όπου με κάποια πεταχτά φιλιά και πιπιλίσματα στη στήθος της πέρασαν λίγα λεπτά.Συνέχεια με ιεραποστολικό όπου με δυνατούς και αληθοφανείς αναστεναγμούς το τέλος δεν άργησε να έρθει...
Κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε για διάφορα θέματα, καθώς και για θέματα της δουλειάς της.Με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.
Συμπερασματικά,μία εντυπωσιακή κοπέλα με θετικές εντυπώσεις στο δωμάτιο που αξίζει κάποιος να επισκεφτεί καθώς δύσκολα θα φύγει δυσαρεστημένος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
736
Likes:
51.825
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, dmtrsxxx και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού