Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 157 10
Sex Studio 308298
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ενώ τον τελευταίο καιρό είχα βουτήξει στα αλώνια (Μετάξι), είπα να κάνω μια αλλαγή και να πάω στα σαλόνια (στούντιο). Ήθελα κάτι καλύτερο, πιο καθαρό, να γλύψω τρύπες και να κωλοτριφτώ! Και με αυτές που κυκλοφορούνε στο Μετάξι, αυτό πολύ απλά ΔΕΝ το κάνεις!!!
Πήγα λοιπόν στους "οίκους ψυχαγωγίας" της Κατεχάκη, μιας κι είχα μια δουλειά προς Βόρεια Προάστια. Στο 5 είχε μια Λάουρα, ψηλή, αδύνατη, μελάχροινή (και επίσης στεγνή!). Το πρόγραμμα από 50 ευρώ. Βγαίνω και πάω απέναντι, όπου εκεί σκάει μύτη η Ράνια. Δηλώνει Ελληνίδα (εκ Θεσσαλονίκης μάλιστα) αλλά το κόβω χλωμό. Η ομιλία της στα Ελληνικά πλησιάζει το τέλειο αλλά δεν νομίζω να είναι ΕΛληνίδα. Σε ερώτησή μου από που από Θεσσαλονίκη είναι, μου είπε ότι δεν μπορεί να μου πει κι όταν της είπα ότι δεν θέλω διεύθυνση αλλά γενικά περιοχή και της ανέφερα 3-4 περιοχές (Καλαμαριά, Τούμπα, Κέντρο, Πυλαία) μου απαντάει "από... την πρώτη!!!". Δεν μπορούσε να πει το "Καλαμαριά"? Δεν το άκουσε καλά? Τέλος πάντων... μάλλον δεν είναι ελληνίδα! Στα παπάρια μας όμως, είναι ξανθιά, γύρω στο 1.65 (με τα αστροναυτικά παπούτσια που φοράει πάει 1.85), ωραίο 3άρι βυζάκι, λίγα παχάκια σε κοιλίτσα και γοφούς, ωραίο κωλαράκι, καβλόφατσα. Επιλέγω το πρόγραμμα των 70 που έχει και μασαζάκι και 69. Μπαίνω στο δωμάτιο, όλα καλά, πετσέτα και παντόφλες μέσα σε αεροστεγή σακουλάκια, καθαρά σεντόνια, αλλά... ρε παιδιά έναν καλόγερο!!! Μια κρεμάστρα, κάτι!!! Που στο διάολο να αφήσεις τα ρούχα σου? Στην καρέκλα? Και καλά καλοκαίρι που φοράς ένα μπλουζάκι κι ένα παντελόνι! Το χειμώνα που έχε3ις μπουφάν, γάντια (λόγω μηχανής!), κτλ, κτλ, δεν έχεις που να τα ακουμπήσεις! Τέσπα, τα άφησα εκεί στην καρέκλα και μπήκα να μπανιαριστώ! Καθώς είχα βγει και σκουπιζόμουν, μπαίνει μέσα το μωρό. Μου χαμογελάει, συστηνόμαστε και μπαίνει κι αυτη για μπανάκι. Εγώ είχα καθίσει στο κρεβάτι, είχα ανάψει τσιγάρο και την χάζευα. Μετά ήρθε πάνω μου κι άρχισε το κωλοτρίψιμο. Να με γλύφει σε όλο το σώμα, εγώ να χουφτώνω και να θωπεύω κανονικά! Σε κάποια στιγμή μου αρχίζει 5ην βυζομαλακία, πολύ καλή! Έχει ωραία αίσθηση στα βυζόμπαλα, τον έπιανε και τον κοπάναγε και στις ρόγες της, όλα καλά!
Στην συνέχει με γυρίζει και με αρχίζει το μασάζ. Το λάδι που χρησιμοποίησε πολύ καλό, όχι πολύ μυροδάτο, ούτε γλιτσερό!!! Με το μπανάκι μετά έφυγε τελείως. Μου έκανε λίγο μασάζ, εντάξει καλό ήταν αλλά δεν είχα πάει για αυτό. Πάντως έχει λίγη δύναμη στα χέρια της, γιατί κάποιες άλλες απλά σε χαϊδεύουν στην πλάτη!
Γυρίζω ανάσκελα, πέρασμα καπότας και αρχίζει το τρομπόνι. Καλό τρομπόνι! Παιχνίδια με γλώσσα, deepthroat, ρούφηγμα καλό. Μοναδικό μειονέκτημα: Δεν γλείφει μπάλες. Την γυρίζω 69 κι αρχίζω να γλείφω τρύπες!!! Both!!! Μετά την γυρίζω στα 4 και πριν την πάρω πισωκολλητά, της τραβάω άλλο ένα πολύ καλό γλειφοκώλι. Πάω να βάλω δαχτυλάκι και μου λέει ότι είναι παρθένα από τον κώλο. Τι κρίμα! Πάντως ήταν πραγματικά πολύ στενό. Τέσπα...
Την αρχίζω στο πισωκολλητό, καλή συμμετοχή και διάθεση. Καμία ενόχληση στο σφυροκόπημα. Δεκτική στις εναλλαγές στάσεων (πλάγια, μπρούμητα, κτλ). Μετά την γύρισα ανάσκελα, πόδια ψηλά κι η γλώσσα μου να κάνει την διαδρομή κωλοτρυπίδα-μουνάκι με μεγάλη ταχύτητα μπρος πίσω! Όταν χόρτασα, της τον έχωσα κι έβαλα τα πόδια της στους ώμους μου. Τρελό σφυροκόπημα, βγάζοντάς τον αρκετές φορές έξω και το χτυπούσα πάνω στα μουνόχειλα!
Όταν κατάλαβα ότι ήρθε η στιγμή για κατάθεση, ξάπλωσα ανάσκελα και της είπα να καθίσει πάνω στην μούρη μου και να βγάλει την καπότα και να μου τον παίξει. Έτσι κι έγινε. Κάθισε με την κωλάρα της πάνω στην γλώσσα μου. Έγλυφα σαν μανιακός κωλοτρυπίδα και μουνάκι κι αυτή μου τον έπαιζε. Εκεί κάπου πέταξα τα ζουμιά μου πάνω στο στομάχι μου και ήρθε η πλήρης χαλάρωση!!! Σηκώθηκε, με σκούπισε με χαρτί και μπήκε ξανά για μπάνιο. Εγώ άναψα άλλο ένα τσιγάρο και την χάζευα. Ντύθηκε, χαιρετηθήκαμε με φιλί στο στόμα (άνευ γλώσσας) και αποχώρησε. Μπήκα κι εγώ στο μπάνιο, πλύθηκα κι έφυγα.
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά. Όμως το 70άρι είναι πολύ. Τουλάχιστον για την δική μου τσέπη. Δεν θα ξαναπήγαινα, όχι για κάναν άλλο λόγο, αλλά γιατί είναι πολλά τα λεφτά κι επίσης η γκόμενα δεν είναι και ο μούναρος που θα πεις "παναγιά βόηθα!".

Αυτά! Καλά βόλια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Ράνια
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Φεβρουαρίου, 2013
Το έχω πει πολλες φορες ρε μαγκες οτι η κορασιδα ειναι εξ Αλβανιας. Δε μπορω να καταλαβω, ντρεπονται να το δηλωσουν??? Money Mouth
Εχουμε βαρεθει αυτα τα Ισπανιδα που δεν μιλαει τα ισπανικα, ιταλιδα που δεν ξερει που ειναι η ιταλια, ελληνιδα απο σαλονικα που δε μπορει να πει καλαμαρια κλπ κλπ κλπ....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1