Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Sex Studio 124468
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Για πρώτη φορά στο studio. Επίσκεψη κατά τις 8 το βράδυ (γι αυτό και το εύκολο parking). Η τσατσά ευγενέστατη και η παραμονή στο σαλόνι ευχάριστη παρόλο τη ζέστη. Σαμάνθα ελληνο-ισπανίδα , κατά δήλωσή της τσατσάς (μεγάλη ένσταση αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό). Γυρω στο 1.75 μελαχρινή, μακρύ μαλλί, ωραίο κορμί γύρω στα 25.

Το δωμάτιο πολύ απλό(η τελευταία φωτο στη παρουσίαση) ΧΩΡΙΣ νιπτήρα και aircondition. Όταν όμως ζήτησα κάπου να πλύνω τα χέρια μου, η τσατσά πολύ πρόθυμα μου πρόσφερε πετσέτα για ντους(!!!).

Μετά το ντους και περίπου 10λ. αναμονή (ευχάριστη λογω ταινίας) φτάνει η Σαμάνθα.

Όλο το GFE στο μεγαλείο του. Η κοπέλα ξέρει τι θέλει και το απολαμβάνει εφόσον και ο πελάτης τηρεί τους κανόνες ευγένειας. Ισπανικό για την ανόρθωση (οι ταινίες πια δεν παίζουν ρόλο). Πίπα πολύ καλή, βαθιά και με παιχνίδια χωρίς να βιάζεται. Πολύ καλά στησίματα πεντακάθαρη και πρόθυμη.

Στο 69 καυλωτικά μικρά βογγητά σαν έδειχνε ότι το απολάμβανε.

Θέλει να γουστάρει ο πελάτης και προσπαθεί όσο γίνεται για να σε ικανοποιήσει (μακριά από κουλούρι και ακάπωτη πίπα). Κλασική στάση (τις έκλεψα δυο φιλάκια στο στόμα).Δείχνει να γουστάρει γενικά το αργό sex. Πολύ καλό στήσιμο και κόντρα-σπρώξιμο στο ιεραποστολικό με παιχνίδια στο καθρέπτη. Τελείωμα με χάιδεμα στα @@. Στο τέλος χαλαρή κουβεντούλα που θα μπορούσε να είχε εξελίχθη και σε δεύτερο γύρο εάν είχα χρόνο. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε άντρες που δεν γουστάρουν Ψεκάστε - Σκουπίστε - Τελειώσατε (δεν την βοηθάει να λειτουργήσει όπως είπε).

Την όλη φάση τη βλέπει πιο πολύ για ανθρώπινη επαφή και όχι σαν επαγγελματική σχέση. Χαλαρώστε και απολαύστε το και είναι σίγουρο ότι θα φύγετε με μια αίσθηση πληρότητας.

Το μόνο κακό είναι ότι θα λείπει διακοπές από 30/7 έως 6/08 (επιστροφή νυχτερινή βάρδια),αλλά τον Αύγουστο μας περιμένει μαυρισμένη και ορεξάτη όπως είπε……….!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
28 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
47
Likes:
40
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού