Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 20 10
Sex Studio 56933
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μίας και βρισκόμουνα στη περιοχή είπα να περάσω από το συγκεκριμένο μαγαζί για να δω ποια κοπέλα εργαζόταν εκείνη την ώρα.Με υποδέχτηκε η υπηρεσία και περίμενα στο σαλόνι μίας και δεν είχε ετοιμαστεί ακόμη...Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκε στο σαλόνι η Ζωή,καινούργια κοπέλα στο συγκεκριμένο χώρο με λίγες μέρες στο ενεργητικό της.

Πρόκειται για μία ξανθιά κοπέλα,με ενισχυμένο στήθος,μέτρια στο πρόσωπο,σχετικά κοντούλα και στα φυσιολογικά κιλά με βάση το ύψος της.Να προσθέσω ότι το σώμα της έχει και κάποια τατουαζ που δεν φαίνονται και πάρα πολύ καλά σαν να έχει γίνει προσπάθεια απόκρυψής τους!

Εμφανίστηκε στο σαλόνι χαμογελαστή με κάποια λευκά εσώρουχα να τονίζουν το ενισχυμένο στήθος της...Αφού η υπηρεσία με ενημέρωσε για τα προγράμματά,επέλεξα το απλό πρόγραμμα για να πειραματιστώ με την καινούργια γνωριμία μου...!
Είσοδος στο δωμάτιο,όμορφος χώρος με ωραίο στρογγυλό κρεβάτι φωτιζόμενο με υαλότουβλα,ντουζιέρα,και καναπέ για να αφήσεις τα πράγματά σου.Να σημειώσω ότι θα μπορούσε με κάποιες λεπτομέρειες (όπως πχ. η ύπαρξη νιπτήρα και πετσέτας)να διαμορφωθεί ο χώρος κάπως καλύτερα.

Η Ζωή δεν άργησε να έρθει και έτσι αφού έβγαζα και τα τελευταία ρούχα μου εισήλθε στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε.Έναρξη με κάποια χάδια στο σώμα μου αλλά και πεταχτά φιλιά από πλευράς μου στο στήθος της.Συνέχεια με σύντομο ισπανικό που το διέκοψε η Ζωή κάπως γρήγορα καθώς πέρασε το προφυλακτικό για εκκίνηση στοματικού.Μέτριο στοματικό με αρκετή χρήση χεριού που εμένα με ενοχλεί κάπως και χωρίς ενασχόληση με τη γύρω περιοχή.Η πρώτη στάση στο σεξ αφού έβαλε κρέμα πρώταΛύπη ήταν το πισωκολλητό στο οποίο κινούμασταν σε γρήγορους ρυθμούς.Αλλαγή σε ιεραποστολικό όπου με κάποια πεταχτά φιλιά η συνάντηση έφτασε στο τέλος της...Αφού με ευχαρίστησε, ντύθηκε και αποχώρησε από το δωμάτιο σχετικά σύντομα χωρίς social time....

Συμπερασματικά,μία συνάντηση που θα ξεχαστεί σύντομα καθώς έλειπε η προσπάθεια της Ζωής για το καλύτερο αποτέλεσμα...Τώρα μπορεί να μην τη βρήκα σε καλή μέρα,πιστεύω πως έχει δυνατότητες για καλύτερα,τι να πω δεν ξέρω....Καλά να περνάτε!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Ζωή
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
734
Likes:
51.711
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, tsitsibirdis, n.smirni76 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2013
τύπε η Ζωή είναι η ίδια κοπέλα που δούλευε 3η βάρδυα στο Φυλής 84 ισόγειο η Ελληνο-Γερμανίδα κατά δηλωσή της.

η κοπελιά είναι επιπλάκι από την εποχή που δούλευε Φυλής....συναγωνιστές που την είχαν δοκιμάσει,είχαν απογοητευτεί από τις υπηρεσίες τηςΘυμός
03 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όπως το είπες 'επιπλάκι' μία συνάντηση αποτυχία...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2