Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 409 10
Sex Studio 566735
Γενική βαθμολογία
 
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλο Μηνα! Καυλωμενος ακομα απο τη χθεσινη επισκεψη στη Μαντονα, ειπα να παω στη γειτονια μου να γνωρισω τη Νικολ. Ειχα δει φωτογραφιες της και πηγαινα να δω τι ισχυει. Λοιπον η κοπελα ειναι πιο γλυκια απο οτι στις φωτογραφιες, γυρω στο 1,68, με ωραιο γυμνασμενο σωμα χωρις καθολου κοιλια, μικρο-στητο στηθος με μετριες ρωγες και πολυ ομορφο και γλυκο προσωπο. Εχει επισης πολυ ωραιο κωλο και τρομερα ποδια, γυμνασμενα και με φλεβες για τους λατρεις.
Τα αρνητικα της σημερινης μου πισκεψης:
1) Η τσατσα ηταν λιγο παραξενη, κατι με τις τιμες με τα προγραματα, κατι με τα καινουρια σεντονια, με ψιλοξενερωσε.
2) Τα υπεροχα ποδια της Νικολ ηταν λιγο αξυριστα, κατι που προσωπικα θεωρω πολυ αντιαισθητικο-ντεκαυλε, και παραξενο, τη στιγμη που κανει αυτη τη δουλεια και θα επρεπε να φροντιζει να ειναι στην εντελεια..
3) Το παρκιν, για αυτους που ερχονται με αμαξι. Εγω περπατησα απο το σπιτι, αλλα ειδα οτι δεν θα εβρισκες ευκολα θεση για αμαξι.
Περα απο αυτα ηταν μια πολυ καλη επισκεψη. Εγω αρκουμαι συνηθως στην εμφανιση και τα αλλα τα βρισκω. Η κοπελα ειναι μοντελακι, οποτε ειχα πολυ καλη διαθεση. Μπηκα και ηρθε στο δωματιο την ωρα που εκανα μπανιο. Μιλησαμε λιγο για το τι μου αρεσει και ξεκινησαμε. Ηταν θετικη σε ολα, χωρις να παρει καποια ιδιαιτερη πρωτοβουλια. Δεν με χαλασε αυτο, γιατι οτι της ζητησα εγινε, οποτε ηταν μια συνεδρια ικανοποιητικοτατη, χωρις ομως καποια ιδιαιτερη εκπληξη, και το τονιζω αυτο για τους συναγωνιστες που θελουν να δουνε δραση-αντιδραση απο τις κοπελες.
Συνοψιζοντας, περασα πολυ ωραια και θα ξαναπαω, ισως λογω εμφανισης και επειδη ταιριαξαμε ωραια, ξερω ομως συναγωνιστες που ισως να μην τους αρκουσε αυτο. Ισως..
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
26 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
4
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Φεβρουαρίου, 2013
Aπόλυτα ακριβής η κριτική σου
01 Φεβρουαρίου, 2013
μοιαζει παρα πολυ στην αννα απο τα κασανδρας η νικολ
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2