Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 177306
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
περασμα απο γκαζι να δω την νεα αφιξη στον ομιλο κασσανδρας που ακουει στο ονομα Αντα.

η κουτση τσατσα μου παρουσιασε την αντα ενα ψηλό μελαχροινο ρουμανακι με δυνατο κωλί αρκετα ικανοποιητικό στηθος και καλό προσωπάκι αν και λίγο σπασμένο όχι ανάλογο της ηλικίας της αλλά λόγω της προυπηρεσίας της στις δουλείες της νύχτας. (τι να κανουμε αυτό ειναι το τιμημα...)

με το που την ειδα εδωσα το αντιτιμο και περασα στο δωμάτιο. ηρθε ξεντυθηκε αρχισε και κατι λίγα προκαταρκτικα (θελει βελτίωση) και συνέχισε με πολύ καλο τσιμπούκι και στησιμο στον καθρεφτη για να θαυμαζω πραγματικά αυτό το εντυπωσιακο κωλι στα τεσσερα. πραγματικα αν εδινε πρωκτικο θα ηταν ποιημα. λιγο το τατουαζ ειναι ακυρο κατω απο την μεση αλλα το προσπερναμε.

συνεχεια λοιπον σε doggy οπου και το απολαυσα σε πολυ pse φαση με δεσιμο τα χερια πισω απο την πλατη, και δυνατο σφυροκοπημα και χτυπηματα στον κωλο. στη συνεχεια γυρισμα σε ιεραποστολικο οπου συνεχιστηκε το σφυροκοπημα μεχρι που ηλθε το τελος. δεν ειναι για ιεραποστολικο ομως. ειναι μονο για doggy. εκει, ασταματητα, σκετη απολαυση. τι να πω... αυτες οι ρουμάνες γαμώ τα σώματα τους (στην κυριολεξια)

αξίζει μια δοκιμή.

παμε γι αλλα... ΚουλΚουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 29, 2013
Όνομα κοπέλας
Άντα
adriano69
Σεβαστός
Εγγραφή:
1 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
96
Likes:
803
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού