Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824463
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Την Νεφέλη την συνάντησα τον Αύγουστο που μας πέρασε το ξέρω άργησα να γράψω την κριτική μου αλλά όπως και να χει κάλιο αργά παρά ποτέ. Την είχα σταμπάρει απο τις φωτό του site και ήθελα να δοκιμάσω οπωσδήποτε. Στο πάρκινγκ έβαλα 10 γιατί πήγα με μηχανάκι και πάρκαρα έξω ακριβώς απο το studio όποιος πάει με αμάξι την πάτησε μπορώ να πω. Στην υποδοχή ήταν η Μπέτυ πολύ ευγενική μου παρουσίασε τις κορασίδες (Νεφέλη - Ελένη και Πάμελα η οποία τώρα δουλεύει σε άλλο μαγαζί με το όνομα Sandy). Διαλέγω φυσικά την Νεφέλη για την οποία και είχα πάει στο απλό πρόγραμμα μιας και το πορτοφόλι δεν άντεχε παραπάνω.
Η Νεφέλη είναι μετρίου αναστήματος με μικρό στήθος και μεγάλη ωραία κωλάρα(είναι το ατού της και ξέρει να το εκμεταλεύετε)... Α το πρόσωπο της βγάζει κάτι το έκφυλο κάτι καυλωτικό.
Είσοδος στο δωμάτιο και αναμονή για το μωρό το οποίο άργησε λίγο αλλά δεν πειράζει... Λίγα χαδάκια τα οποία δεν ήταν απαραίτητα μιας και ήμουν είδη turbo. Όταν με πλησίασε πολύ μου ήρθε μαι τσιγαρίλα που με χάλασε λίγο αλλά δεν με έριξε κιολας. Ξεκίνησε με μια καλή πίπα με ωραία πνιξήματα, μετά εγώ απο πάνω γιατί ήθελα να βλέπω την καυλώφατσα της...
Στην συνέχεια την έστησα στα τέσσερα και άρχισα το σφυροκόπημα της κωλάρας της και εκεί ήρθε το τέλος.. Τα πήγα καλά πάντως στο σφυροκόπημα γιατί με ρώτησε αν αθλούμαι και τι παίρνω, της είπα οτι όντως αθλούμαι και στα τέσσερα είναι η αγαπημένη μου στάση.
Γενικά καλές εντυπώσεις απο την Νεφέλη την συνιστώ σε όσους είναι λάτρεις των γυναικών που έχουν λίγα παραπανήσια κιλά στην περιφέρεια που όμως δεν είναι αποκρουστικά αλλά καυλωτικά...
Ξέχασα να αναφέρω οτι ο χώρος ήταν πεντακάθαρος με ντουζιέρα στο δωμάτιο, νιπτήρα πετσέτα σφραγισμένη και υγρό για τα χέρια.
Μια συμβουλή για μένα προς την Άντζελα είναι οτι πρέπει να αλλάξει οπωσδηποτε περιοχή είναι πολύ κακόφημη και είναι για μένα τουλάχιστον κάτι το οποίο με αποτρέπει να πάω..
Αυτά απο την εμπειρία μου ελπίζω να βοήθησα με την κριτική μου.

Υ.Γ Δηλώνει Ελληνίδα αλλά είναι Αλβανίδα 100%

ΓΑΜΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 02, 2012
Όνομα κοπέλας
Νεφέλη
kkostas525
Μέλος
Εγγραφή:
21 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
50
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Ιανουαρίου, 2013
έλα ρε τύπε υπάρχουν αλβανιδες στο μαγαζιΜεγάλο χαμόγελο
S
skatofatsa
31 Ιανουαρίου, 2013
γιατί εσύ ακόμα νομίζεις οτι η Ελένη είναι απο την Αίγυπτο???
31 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σιγά μην είναι κι από το Κατάρ.... Μεγάλο χαμόγελο
31 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

η ελενη μπορει να ειναι απο τις βορειες ακτες της αιγυπτου.συνορα κοσοβου με αλβανια
S
skatofatsa
01 Φεβρουαρίου, 2013
Δεν φαίνεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση την καταγωγή της! Money Mouth
02 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Φίλε συναγωνιστή caracortardo εγώ δεν έχω πρόβλημα με την καταγωγή της οποιασδήποτε κοπέλας αλλά όταν κάποιος/α το κρύβει σημαίνει ότι αυτός έχει πρόβλημα...
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6