Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824410
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Στον μακρινό Φεβρουάριο του 2010 χρονολογείται η μοναδική συνάντηση που είχα μέχρι σήμερα με την Πωλίνα, με αρκετά καλές αναμνήσεις. Λίγες φορές από τότε είχαμε διασταυρωθεί στις τσάρκες μου, μέχρι που την είδα πριν λίγες ημέρες εδώ. Την θέση του νεαρού άπειρου κοριτσιού με τα λίγα Ελληνικά που είχα συναντήσει τότε, έχει πάρει μια όμορφη νεαρή κυρία, με μακριά ξανθά μαλλιά, γλυκύτατο πρόσωπο, αρκετά ομιλητική και με πηγαίο χιούμορ. Σώμα στα πρότυπα που μου αρέσει, δηλαδή με φυσικό στήθος, καμπυλωτή περιφέρεια, και τα απαραίτητα love handles. Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση να ξαναπεράσω για μια νέα συνάντηση μαζί της σε πρόγραμμα με 69.

Στο δωμάτιο 3 δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ για να έρθει. Το σώμα της νωπό και μυρωδάτο από το διακριτικό ερεθιστικό άρωμα της, ήταν οι πρώτες θετικές εντυπώσεις με το που ξάπλωσε δίπλα μου, φορώντας ένα γαλάζιο σετ εσωρούχων. Γελαστή με πείραζε, όσο απαλλασσόταν από αυτά.

Ξεκίνησε να με φιλάει στο λαιμό και τα αυτιά μου. Κατέβηκε στο στήθος μου όπου με καλή τεχνική πιπιλούσε της θηλές μου. Ταυτόχρονα χάδια με τα χέρια στην χαμηλή περιοχή.
Την ξάπλωσα ανάσκελα και ανέλαβα δράση. Δεκτική σε φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά με διακριτικούς αναστεναγμούς, και ελαφρά βογγητά. Χάδια στο κεφάλι και την πλάτη μου, όσο κατέβαινα προς τα κάτω για να επικεντρωθώ στο καλοσχηματισμένο στήθος της. Πέρασμα της γλώσσας μου από το στήθος , την κοιλιά, τους γλουτός , τις γάμπες της για να καταλήξω στο «γατάκι της».

Ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα 69 που έχω κάνει στην «καριέρα μου» ξεκίνησε.
Λίγες είναι οι φορές που έχω δει τόσο μεγάλη ανταπόκριση στην περιποίηση μου. Σπασμοί ρίγης, αναστεναγμοί, βογγητά, πίεση του κεφαλιού μου με τα πόδια της, παράλληλα έσπρωχνε με τα χέρια της στο κεφάλι μου. Δε είχα καμία διάθεση να σταματήσω κάτι που δεν νομίζω να ήθελε και η Πωλίνα, αφού δεν έδειξε κανένα τέτοιο δείγμα.
Όταν μετά από ώρα είχε πιαστεί στην κυριολεξία ο σβέρκος μου, ανέβηκα προς τα επάνω για να συνεχίσω με το στήθος, το λαιμό και τα αυτιά της, κάτι που έδειχνε πως ήθελε.
Και πάλι περιποίηση της ευαίσθητης και όλης της γύρω περιοχής της με το ίδιο μοτίβο συμμετοχής.

Στοματικό από πλευράς σε καλά επίπεδα επίσης. Βαθύ με εναλλαγές γλειψίματος με ρουφήγματα, γαργαλιστικά περάσματα της γλώσσας της στο κεφαλάκι και τον κορμό, χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στο πρόσωπο της. Το ότι δεν ασχολήθηκε με την γύρω περιοχή το μόνο αρνητικό στο όλο σκηνικό.
Και νέο 69 για κάποια λεπτά πριν ξεκινήσουμε το sex. Η συμμετοχή της κορυφαία, σφιχτές αγκαλιές, αναστεναγμοί βογγητά, σε μια διαδικασία με πολλές στάσεις και πολύ πάθος. Ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό, έπειτα cow girl, στάση του λωτού, στα τεσσερα.
Αν και η στύση μου ήταν στο 100% δεν μπορούσα να τελειώσω στο sex και έτσι με ένα συνδυασμό hand job, ισπανικού και προκαταρκτικών με εναλλάξ φιλιά και γλειψίματα ήρθε το τέλος σε μια συνεδρία που κράτησε πολύ περισσότερο από τα συνηθισμένα μου standards.

Με δική της πρωτοβουλία, μιλήσαμε για πάρα πολύ ώρα σε αρκετά φιλικό περιβάλλον. Θυμηθήκαμε την πρώτη μας φορά στο Φραντζή 47, μιλήσαμε για κοινούς γνωστούς/κοπέλες από τα ιδρύματα που έχει περάσει και για κοινούς φίλους μου/ πελάτες της . Κομπλιμέντα και ευχαριστίες και από τις δυο πλευρές, πεταχτό φιλάκι και αποχώρηση.

Μια πολύ επιτυχημένη συνάντηση. Πέρασα πολύ καλά με μια όμορφη κοπέλα, με συμμετοχή σε πολύ υψηλά επίπεδα, γνώσεις στο sex και άψογο social time. Αν και νεαρή σε ηλικία, δείχνει αρκετά έμπειρη στο πώς να ικανοποιήσει ένα άνδρα. Τνη θεωρώ πολύ αξιόπιστη λύση και σίγουρα δεν θα αφήσω να περάσει τόσο μεγάλο διάστημα μέχρι την επόμενη συνάντηση μας.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Πωλίνα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Πωλίνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού