Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Περιγραφή της κοπέλας έχει γίνει στις παρακάτω κριτικές. Να προσθέσω μόνο ότι μου θύμισε κάπως Μαιρούλα σε πιο μινιόν έκδοση. Έχει δουλέψει προηγουμένως Αθήνα σε κάποιο στούντιο στην Βριλησσού καθώς και Κρήτη, προφανώς με άλλο όνομα. Το μενού σήμερα είχε και γλυφομούνι με κάποια εκπτωσούλα.

Ήρθε χαμογελαστή και με άρχισε αμέσως σε φιλιά στο πρόσωπο (όχι γλωσσόφιλα, αλλά φαντάζομαι σε πιο ακριβά προγράμματα θα κάνει και τέτοια), αρκετά ζεστή και επιθετική με την καλή έννοια, κατέβηκε προς τα κάτω όπου περιποιήθηκε την όλη περιοχή σε σημείο που ψιλοπερίμενα ακάπωτο τσιμπούκι, αλλά δεν. Αρκετή ώρα για προκαταρκτικά, προσφέρει και το στήθος για παιχνίδι. Γύρισμα για γλυφομούνι (μεγάλα χείλια) με αρκετά γκαβλιάρικα σχόλια από μέρους της που φτιάξαν ατμόσφαιρα. Καλό τσιμπούκι, μεσαίου τέμπο, με αρκετό χέρι όμως, πέρνει στάση τύπου Βερόνικα για να πιάσεις, αλλάξαμε κανά 3-4 θέσεις όπου σε κάποια φάση την έκοψα γιατί θα τελείωνα. Πρώτη στάση ιεραποστολικά στην άκρη του κρεβατιού και τέλος στα τέσσερα όπου η θέα είναι ομολογουμένως πολύ ωραία.

Συνολικά θα έλεγα ότι ήταν άψογη επαγγελματίας, χαμογελαστή, φτιάχνει ατμόσφαιρα, ξέρει πότε να μιλήσει και τι να πει, δεν έχει σχέση με ξεπέτα και είναι έμπειρη στη δουλειά. Το στυλ της εμφανισιακά είναι πιο πολύ κορίτσι της διπλανής πόρτας (με φοβερό κωλαράκι) παρά κλασσικού στουντιοκόριτσου. Αξίζει σίγουρα μια δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2013
Όνομα κοπέλας
Κασσάνδρα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού