Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 99 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Υστερα απο μινι τσαρκα κατεληξα στο 35, το οποιο βρισκεται σε περιοχη με πολλα φαναρια και κινηση και λιγες θεσεις, οποτε τις πρωινες ωρες ειναι δυσκολο να πας με αμαξι και να εισαι χαλαρος οτι θα κανεις γρηγορα και θα βρεις θεση. Με μηχανη βεβαια θα ειναι αλλιως..
Λοιπον, ο τσατσος συμπαθεστατος, μου μιλησε λιγο για το στουντιο, οτι εχουν καρτες και σαιτ κτλ, και αφου μου ειπε τα προγραμματα μου παρουσιασε την κοπελα. Η οποια ειναι πανεμορφη για εμενα, λεπτη, ψηλη σχετικα, με πολυ ομορφο προσωπο με μπλε ματια, ωραια μαλλια, μεγαλο βυζι ενισχυμενο λιγο σκληρο στην αισθηση, αλλα ετσι ειναι τα φτιαχτα κι εμενα δεν με χαλαει. Απο κωλο εχει υπεροχο, κι εχει και πολυ ωραια ποδια-γαμπες, με μονο τους μειονεκτημα κατι σημαδια απο ραμματα, τα οποια δεν ενοχλουν. Σε γενικες γραμμες, για εμενα δεν παιρνει το δεκαρι επειδη εχει λιγο κοιλιτσα παρα το οτι ειναι αδυνατη (δεν προσεχει τη διατροφη της), αλλα για αλλους μπορει να το παιρνει, ειναι ενα πολυ ομορφο συνολο!
Στα του αγωνα τωρα. Δεν ειναι πολυ επικοινωνιακη, μπηκε μεσα και με τη μια στο παιχνιδι, κατι που δεν με χαλασε, προσωπικα το προσποιητο 'τι κανεις' κτλ δεν μου αρεσει. Ακουσε τι ηθελα, και το εκανε μια χαρα. Δεν αποχωρηστηκε τις τακουναρες και οι κινησεις της ηταν ολες καυλωτικες.
Περασα πολυ ομορφα, οσο αντεξα, μπροστα στη θεα της ημουν σχετικα γρηγορος..
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Ρομίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
26 Σεπ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
4
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού