Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824463
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αν & δε συνηθίζω να γράφω κριτικές, διότι ποτέ δε πιστεύω ούτε τις καλές μα ούτε & τις κακές κριτικές, πέρασα τόσο καλά με την Αφροδίτη που ακόμη & σ' αυτό με άλλαξε ;-) (ξέρει η Αφροδίτη τι λέω). Συνήθως αποφεύγω τα studio & προτιμώ τα city tours κανά 2ωρο άνετα σπίτι μου, αλλά μετά από αρκετά καλά λόγια ενός φίλου από αυτό το site είπα να τη δοκιμάσω.

Πήγα για μισάωρο, βέβαιος πως θα τα έκλαιγα τα λεφτά μου αν έλεγα για παραπάνω αλλά τελικά με βλέπω για μόνιμο κάτοικο. Η κοπέλα ήταν πολύ άνετη με το γλυκό της χαμόγελο & αμέσως με έκανε να αισθανθώ & γω άνετα μαζί της. Μιλήσαμε λίγο, όπου της εξήγησα ότι μου αρέσουν λίγο από όλα οπότε & άρχισε να με χαϊδεύει & να μου γλύφει τις ρόγες & σιγά σιγά να κατευθύνεται προς τα κάτω. Τσιμπούκι λες & έπαιζε σε τσόντα, δείχνοντας πως πραγματικά γουστάρει αυτό που κάνει εκείνη την ώρα & όχι τις κλασσικές ξεπαίτες του στιλ, άντε να στον ρουφήξω λίγο να κάνω ότι σου γλύφω & τα αρχίδια γάμα με τώρα 2 λεπτά & χύσε.. Τον ρούφηξε λες & ήταν ο πρώτος της της ημέρας & αφού της το ζήτησα με κοίταγε κατάματα, κάτι που πολλά κορίτσια για κάποιο περίεργο λόγο δε το κάνουν!!

Για να μη τη χύσω στο 10λεπτο της είπα να τον καβαλήσει, κάτι που έκανε με μεγάλη ευχαρίστηση. Ακούραστη η κοπέλα & φυσικά πάντα με το χαμόγελο. Τη γύρισα στα 4 & την έσκισα μέχρι που ήθελα να χύσω. Γούσταρα γιατί έδειχνε πως γούσταρε χωρίς τα κλασσικά παραπάνω ψεύτικα βογγητά & τις μούφες ατάκες. Για να μη χύσω έτσι & όπως ούτως ή άλλως είχαμε συνεννοηθεί με κατάλαβε & μου πετάει θεϊκή ατάκα "γύρνα να τον πάρεις όπως σου αξίζει" & παραλίγο να χύσω πριν καν αρχίσει το αυταρχικό της!!

Στο τελείωμα, γλυκιά πάλι όπως στην αρχή, ανταλλάξαμε 2 κουβέντες περίμενε μέχρι να ετοιμαστώ & με αποχαιρέτησε. Μετά από αυτήν την εμπειρία, πραγματικά λυπάμαι τα λεφτά που έχω δώσει σε όλα αυτά τα city tours που το παίζουν & ντίβες σχεδόν όλες τους & στο κρεβάτι οι ποιο πολλές είναι χειρότερες & από αγγούρια...

Αφροδιτάρα μου να με περιμένεις σύντομα!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
18 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2013
φιλε να σε ρωτησω. Την προτείνεις την Αφροδίτη για αυταρχικό? θεωρείς ότι είναι καλυτερη από τις Μπέτυ, Αλεξάνδρα, Δέσποινα?

επίσης τι στάσεις κάνατε στο αυταρχικό;

Ευχαριστω
19 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φίλε kalpol, όπως ανέφερα δε συνηθίζω να πηγαίνω σε studio. Για την ακρίβεια πρέπει να ήμουν 22 χρονών τη τελευταία φορά που είχα πάει & τώρα είμαι 37, οπότε δεν έχω καν ιδέα ποιες είναι οι κοπέλες που μου αναφέρεις. Όσο για το δεύτερο ερώτημα σου, στα 4

Καλό βράδυ
20 Ιανουαρίου, 2013
H αφροδιτη οπως και να το κανουμε ειναι μια πολυ καβλιαρικη παρουσια ιδανικη για καθε ειδους γαμησι, ειναι σαν να το κανεις με την κοπελα σου που εχει να σε δει καιρο αλλα χωρις την γκρινια!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3