Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 124 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη μου φορά στο συγκεκριμένο στούντιο και πρώτη φορά με την συγκεκριμένη κοπέλα. Το στουντιάκι μου άρεσε, είναι μικρό αλλά καλοφτιαγμένο, με δυνατή μουσική, ωραίο φωτισμό κι ένα στύλο στην μέση του σαλονιού. Η υπηρεσία ευγενέστατη και πολύ εξυπηρετική. Κοπέλα ήταν η Κλαούντια, ένα μελαχρινό ελαφάκι από την Ρουμανία. Έκφραστικά μάτια σε ένα εξίσου εκφραστικό πρόσωπο, λουκ μαλλιών απροσδιόριστο μεν ωραίο δε, που αναδύκνυε το πρόσωπό της.Ύψος γύρω στο 1,75, λεπτό και σφιχτό σώμα, εκπληκτικό κωλαράκι και μικρό στήθος. Ευπαρουσίαστο μωρό με 2 λόγια. Έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο σαλόνι χορεύοντας σέξι στον στύλο λικνίζοντας το κωλαράκι της και στην συνέχεια μου την έπεσε κανονικά στον καναπέ όπου άρχισαμε μπαλαμούτιασμα. Η ομορφιά και η εκρηκτικότητά της σε συνδιασμό με τις άπειρες καύλες που είχα με έπεισαν να περάσω πάραυτα με πρόγραμμα 69 στα 70 Ευρώ.
Το δωμάτιο πεντακάθαρο και τακτοποιημένο. Έκανα ένα ντουζάκι, σκουπίστηκα με σφραγισμένη πετσέτα και ύστερα από λίγο ήρθε το μωρό. Παρατήρησα μια περισσότερο τυπική συμπεροφορά εκ μέρους της, παρότι διατηρούσε την τσαχπινιά της, που λόγω της αντιδιαστολής σε σχέση με την ορμητικότητά της στο σαλόνι μου χάλασε λίγο την διάθεση. Στην συνέχεια άρχισα να σκέφτομαι ότι μάλλον θα κλαίω τα λεφτά μου καθώς τα προκαταρκτικά της ήταν ανύπαρκτα - κυρίως μόνο από την δική μου πλευρά υπήρχε διάθεση. Σιγά - σιγά η κατάσταση άρχισε να βελτιώνεται.
Περιποιήθηκα το υπέροχο της στήθος και την υπόλοιπη κορμάρα της κι άρχισε επιτέλους να συμμετέχει. Μου γυάλισε τα μπαλάκια με μαεστρία και επιδώθηκε σε ένα απολαυστικό στοματικό, μικρής διάρκειας όμως και χωρίς μεγάλες συγκινήσεις. Περιποιήθηκα το μυρωδάτο και όμορφο γατάκι της, ξανά στοματικό από την πλευρά της, μέχρι που με καβάλησε και άρχισε την ιππασία. Πολύ καλή συμμετοχή εκ μέρους της με εναλλαγές ρυθμού και στάσης σώματος. Στήθηκε εξαιρετικά στα 4 όπου την καβάλησα με την σειρά μου. Πηδιόμασταν πισωκολλητά μέχρι το τέλος. Με αποχαιρέτησε θερμά με συζήτηση και φιλιά. Καθαρός χρόνος αγώνα: 15 λεπτά περίπου.
Συμπέρασμα: όμορφο και σέξι μωρό με τσαχπινιά και χάρη. Θέλει καθοδήγηση παρότι κατέχει το άθλημα. Άξιζε τον κόπο για μια φορά στα σίγουρα. Με ικανοποίησε η συνεύρεσή μου μαζί της χωρίς όμως να μου δώσει το κάτι παραπάνω για να την θυμάμαι για καιρό. Για δεύτερη φορά? Ίσως. Μπαίνει στα υπόψιν.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού