Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 119 10
Sex Studio 207500
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σε ότι αφορά την αναγνωρισιμότητα που έχουν οι κοπέλες των studio, θα έλεγα ότι σε γενικές γραμμές υπάρχουν δύο μεγάλες κατηγορίες. Αυτές που είναι πολύ γνωστές σε όλους, που έχουν παντού φωτογραφίες, που πολλές φορές συμμετέχουν και στα forα κ.λπ. και που γενικά θεωρούνται φίρμες και σταθερές αξίες. Στον αντίποδα υπάρχουν κοπέλες που δεν είναι ευρέως γνωστές και που γενικά λίγοι τις γνωρίζουν και τις έχουν ως standard. Κατά την γνώμη μου και με βάση την εμπειρία μου αλλά και όσα διαβάζω και στις δύο κατηγορίες υπάρχουν αληθινά διαμάντια, μετριότητες αλλά και πεταμένα λεφτά. Έτσι πρέπει ο ίδιος να διαπιστώσεις τι ισχύει για την κάθε κοπέλα και δεν μπορείς να αρκεστείς σε φήμες.

Η Αμάντα ανήκει ξεκάθαρα στην πρώτη κατηγορία μια και είναι από τις πλέον αναγνωρίσιμες κοπέλες των studio. Τις γνωρίζουν οι περισσότεροι για να μην πώ όλοι, και δεν είναι λίγοι αυτοί που την κατατάσσουν μέσα στις καλύτερες κοπέλες, για πολλούς κατέχει την πρώτη θέση.

Προσωπικά δεν την γνώριζα, πάρα μόνο από φωτογραφίες και μιας και περισσότερο "ειδικεύομαι" σε κοπέλες που δεν είναι τόσο γνωστές είπα να επισκεφτώ και μία "φίρμα" αλλά και τον όμιλο Κασσάνδρας που επίσης δεν είχα επισκεφτεί.

Πρόσβαση και παρκάρισμα πολύ εύκολα, ακριβώς απέξω. Η υπηρεσία μου ανοίγει αμέσως και πολύ ευγενική μου παρουσιάζει την Αμάντα και τα προγράμματα. Η Αμάντα σαλονάρει χαλαρά αλλά με αυτοπεποίθηση και από το πρώτο βημα της καταλαβαίνεις ότι την δουλειά της την κατέχει και ότι έχεις να κάνεις με σοβαρή επαγγελματία. Είναι 22 χρονών, από Αλβανία, γύρω στο 1,70 περίπου, ξανθιά με μπούκλες αρκετά πιο κάτω από τους ώμους, πολύ ωραίο αδύνατο σώμα το οποίο δείχνει γυμνασμένο, στήθος μικρό φυσικό, όμορφα ανοιχτόχρωμα μάτια και ωραίο παιδικό χαμόγελο που το χαρίζει συχνά. Είναι πολύ πιο όμορφή και αισθησιακή από ότι στις φωτογραφίες και του studio και αυτές που ποστάρει η ίδια, παρόλο που ήταν άβαφη και λίγο αγουροξυπνημένη μάλλον χωρίς καφέΓλώσσα

Το δωμάτιο στο οποίο πέρασα με απο 50 € πολύ καθαρό (όπως και το σαλόνι), κανονικού μεγέθους, ντουζιέρα καινούρια με στήλη υδορμασαζ, ζεστό νερό δυνατή ροή, στεγανό τζάμι. Πετσέτα σχετικά μεγάλη ασφράγιστη. Νιπτήρας, κρεμοσάπουνο, χαρτί, μωρομάντηλα, a/c, tv, γενικά πλήρες από τα καλύτερα, προσωπικά θα ήθελα σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες μιας χρήσεως.

Σε φυσιολογικό χρόνο αφού βγήκα από το ντουζ εμφανίζεται η Αμάντα και με ρωτάει αν είμαι εντάξει με την θερμοκρασία του δωματίου. Ξεκινάμε τα προκαταρκτικά δεν διαμαρτυρήθηκε για τίποτα και δέχτηκε όλα τα χάδια μου και τα φιλιά. Σύντομα ανέλαβε εκείνη, και περάσαμε στο επαγγελματικό πέρασμα προφυλακτικού και στο στοματικό. Προσωπικά θα ήθελα λίγο παραπάνω χρόνο στα προκαταρκτικά αλλά δεν το ζήτησα οπότε δεν μπορώ να της ρίξω ευθύνη η εικόνα που πήρα ήταν ότι δεν θα είχε πρόβλημα.

Η πίπα της είναι μακράν η καλύτερη που μου έχουν κάνει ποτέ, πολύ βαθιά, πολύ υγρή, με πνιξίματα κ.λπ. γενικά για σεμινάριο. Περνάμε στο κυρίως μέρος όπου ξεκινάμε με ιεραποστολικό, η Αμάντα δεν φωνάζει αλλά βγάζει κυρίως κάποια βογκητά με αρκετά καλή αληθοφάνεια. Γυρνάμε στα τέσσερα, και εκεί όλα καλά και στο τέλος με δική μου προτροπή έρχεται απο πάνω, που νομίζω ότι είναι και το δυνατό της σημείο, οπότε ήρθε και το τέλος.

Με βοήθησε να βγάλω το προφυλακτικό, μου έφερε μαντηλάκι και γενικά είναι πολύ περιποιητική. Στο social times εξάντλησε και με το παραπάνω όλο τον χρόνο δείχνοντας ότι μπορείς να κάνεις και πλάκα αλλά και να συζητήσεις σοβαρά μαζί της.

Δεν αισθάνθηκα βιασύνη, πίεση ή άγχος καθόλου, μάλιστα παρόλο που η λίμπιντο μου δεν ήταν στο 100% η Αμάντα δεν κώλωσε και με τον τρόπο της με οδήγησε σε μία 100% επιτυχημένη συνεύρεση. Σέβεται και το τελευταίο ευρώ που θα πάρει, και η ποιότητα των υπηρεσιών της ξεκινάει από πολύ ψηλά.

Τώρα βέβαια κάποιες θεοποιήσεις και υπερβολές που κατά καιρούς έχω διαβάσει περί μοναδικότητας δεν ισχύουν και δεν τα αποδέχεται ούτε η ιδία.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
lsh
Ενεργό Μέλος
75
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια