Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267090
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Το Αθανασίας 3 είναι ένα studio το οποίο επισκέπτομαι πολύ σπάνια, τόσο στις τσάρκες μου, όσο και για τις καταθέσεις μου. Ο λόγος δεν είναι πως έχω κάτι με το προσωπικό ή την διεύθυνση του μαγαζιού και ούτε ότι έχω κάποιες ιδιαίτερα δυσάρεστες αναμνήσεις.
Ο λόγος είναι πως βρίσκεται μόνο 3 λεπτά από τα σπίτι μου περπατώντας, και τα αδιάκριτα βλέμματα πολλά, ειδικά για μένα που έχω γεννηθεί και έχω ζήσει όλη μου την ζωή στο Παγκράτι.

Την Μόνικα την είχα δει παλιότερα σε μια από τις λίγες επισκέψεις μου. Είναι μια γυναίκα πάνω –κάτω γύρω στα 28 με 30 εάν την έκρινα καλά, ξανθά ίσια μαλλιά στο ύψος της μέσης περίπου. Πλούσιο φυσικό στήθος, αναλόγων διαστάσεων περιφέρεια, αρκετά συμπαθητικό πρόσωπο, μια ευπαρουσίαστη γυναίκα σε γενικές γραμμές.

Οι αγαπητοί μου φίλοι – συναγωνιστές as manager και px75 μου είχαν μιλήσει με τα καλύτερα λόγια γι΄αυτή. Βλέποντας την στο σημερινό πρόγραμμα, η επιθυμία/περιέργεια μου για την «στενότερη γνωριμία», υπερίσχυσε των αναστολών μου και έτσι μετά από ντους και ξύρισμα στο σπίτι, (μιας και το Αθανασίας 3 δεν διαθέτει ντουζιέρες) κατέφθασα.

Ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο, όταν η υπηρεσία με καλώς όρισε και μου ανέλυσε τα προγράμματα. Όταν βγήκε, την είδα, μου έκανε το απαραίτητο «κλικ» και πέρασα στο δωμάτιο σε πρόγραμμα με 69, το οποίο εδώ κοστίζει 60 ευρώ.

Δεν άργησε να έρθει, γελαστή και ευδιάθετη μιλήσαμε λίγο, έβγαλε το μαύρο σουτιέν της και ξεκινήσαμε . Με ένα αρκετά καλό body to body εκμεταλλευόμενη το πλούσιο στήθος της άρχισαν τα πρώτα προκαταρκτικά. Κάποια φιλάκια στο λαιμό, από πλευράς της, συνέχισε φέρνοντας το στήθος της στο πρόσωπο μου προσφέροντας μου το για γλείψιμο και πιπίλισμα. Συνέχισα με πεταχτά φιλάκια και πέρασμα της γλώσσας στο λαιμό και τα αυτιά της. Διακριτικοί αναστεναγμοί από πλευράς της μετά από λίγο, όπως ήμουν ξαπλωμένος ανάσκελα, έφερε στο πρόσωπο μου το «γατάκι της» για να ξεκινήσω την περιποίηση του.
Πιο δυνατά βογγητά και αναστεναγμοί εμπλούτισαν το σκηνικό, έπαιζε με το στήθος της και κάποια λεπτά πέρασαν έτσι. Την ξάπλωσα ανάσκελα και συνέχισα έτσι το γλείψιμο.
Με σταμάτησε χαμογελώντας και μου είπε «τώρα η σειρά μου». Με την τοποθέτηση της απαραίτητης προφύλαξης (με την ευκαιρία να τονίσω, ότι στα προγράμματα της δεν περιλαμβάνεται ελεύθερο στοματικό, ή πρωκτικό) ξεκίνησε την απασχόληση της με τον “μικρό Cheyenne”.
Το στοματικό της δεν θα το χαρακτήριζα σαν το δυνατό της σημείο, αφού ήταν σχετικά μονότονο, δίχως εναλλαγές και ποικιλία, με αρκετή χρήση χεριού (κάτι που εμένα τουλάχιστον δεν αρέσει) , και χωρίς να απασχοληθεί με την ευρύτερη περιοχή.
Συνέχεια με «κλασικό 69» για κάποια λεπτά για να ξεκινήσουμε το sex ζητώντας της να έρθει επάνω μου για την στάση cow girl. Χάδια , φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος, αναστεναγμοί αρκετά αληθοφανείς για να συνεχίσουμε στην στάση του λωτού. Περάσαμε κάποια λεπτά έτσι στο ίδιο μήκος κύματος συμμετοχής για να έρθει το τέλος ιεραποστολικά, με σφιχτές αγκαλιές και από τους δυό μας, μέσα σε ιδανικό κλίμα gfe, που όπως κατάλαβα είναι και το «είδος» στο οποίο ανήκει.
Αρκετά ομιλητική μετά, έδειξε διάθεση για λίγη κουβέντα και μετά από εκατέρωθεν κομπλιμέντα αποχώρησε.

Μια καλή κατάθεση σε γενικές γραμμές. Γυναίκα ζεστή, φιλική, με καλή διάθεση. Θερμή στο sex, με καλή συμμέτοχη, έχει περιθώρια βελτίωσης στο στοματικό και εγώ τουλάχιστον θα ήθελα λίγα παραπάνω προκαταρκτικά. Είναι όμως γυναίκα που για πρώτη φορά που την συνάντησα με άφησε ικανοποιημένο, υπήρξε οικειότητα και μου έδωσε την εντύπωση ότι έχει δυνατότητες, μετά από κάποιες επισκέψεις να εξελιχτεί σε στανταράκι.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Μόνικα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιανουαρίου, 2013
Γειά σου αρχηγέ καί ..γείτονα (Παγκρατιώτης γαρ εσύ Βυρωνιώτης γάρ εγώ Χαμόγελο ! ) πάντα διαφωτιστικός καί κατατοπιστικός , εγώ προσωπικά απο το συγκεκριμένο πόστο έχω να περάσω εδώ καί 15-16 χρόνια απο τότε δηλαδή που ήταν απλά μασατζίδικο Μεγάλο χαμόγελο ! ή αλήθεια ήταν ότι καί τότε καλά περνούσαμε αλλά άν κρίνω τόσο απο τα σχόλια τα δικά σου όσο καί τών υπολοίπων συναγωνιστών θα έχει βελτιωθεί αρκετά , αν καί απ΄ ότι βλέπω το πρόβλημα με το ντούζ είναι διαχρονικό Money Mouth !
15 Ιανουαρίου, 2013
+

10/13
16 Ιανουαρίου, 2013
Χαίρομαι πολύ φίλε μου, που οι συζητήσεις μας ήταν κατατοπιστικές και πέρασες πολύ όμορφα με την Μόνικα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3