Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236397
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
...Ένα από τα κορυφαία(αν όχι το κορυφαίο) στουντιοκόριτσα που έχουν περάσει ποτέ από την πιάτσα. Ο λόγος για την Άννα φυσικά, τη μελαχροινή καλλονή του ομίλου Κασσάνδρας. Ένα κορίτσι το οποίο δεν μπορεί να αφήσει ασυγκίνητο κανέναν με τον ερωτισμό της, την κορμοστασιά της και το λίκνισμά της.
Την Άννα την είχα πρωτοσυναντήσει πριν περίπου ένα χρόνο με άριστες και τότε εντυπώσεις. Πρόκειται για μια νεαρή κοπέλα, γύρω στα 23-24, με μακριά μαύρα μαλλιά, ωραίο πρόσωπο με πράσινα μάτια, όμορφα χείλη, στήθος φυσικό μικρό 2άρι, καλλίγραμμα σφιχτά πόδια και κωλαράκι μικρό, σφιχτό και καλοσχηματισμένο. Στον έναν αυτόν χρόνο είχε μεσολαβήσει το “σκάνδαλο” με τις οροθετικές ιερόδουλες, φοβίες, αλλαγή υπηρεσιών από κοπέλες και άλλα παρόμοια. Έτσι χθες το βράδυ θέλησα να έχω μια ανανεωμένη και ανανεωτική συνάντηση με το όμορφο μωρό για ζήσω όμορφες στιγμές .
Άφιξη στο στούντιο γύρω στης 24:30, η Άννα ήταν στο δωμάτιο, αλλά δε χρειαζόμουν να τη δω σαλόνι, οπότε δίνω στην υπηρεσία(που μόνιμα δουλεύει με την Άννα), το πορνοπαράβολο των 70 ευρώ για πρόγραμμα 69 και περνάω στο δωμάτιο. Ντουσάκι, φρεσκάρισμα και σχετική αναμονή στο δωμάτιο. Το δωμάτιο καθαρό, μύριζε όμορφα, το κρεβάτι διπλό, άνετο, με πλάτη στον τοίχο και ο φωτισμός από πολύέλαιο σε διακριτικές αποχρώσεις του κόκκινου. Όση ώρα περίμενα άκουγα στο σαλόνι να έρχεται συνεχώς κόσμος και να περιμένει να δει τον κορίτσαρο.
Μετά από κανά μισάωρο ανοίγει την πόρτα η Άννα και ξαφνιάστηκε που με είδε μετά από τόσο καιρό, ανταλλάξαμε ευχές για το νέο έτος, φιλιά και λίγες ερωτήσεις της για το πώς την παλεύω στο στρατό. Ξεκίνημα των περιπτύξεων με απαλά φιλιά, μάγουλα, πεταχτά στο στόμα ύστερα πιο έντονα. Της έβγαλα τα κόκκινα εσώρουχα, το στήθος της έγινε αντικείμενο της προσοχής μου, όμορφη ρώγα, η οποία ανταποκρίνεται, πολύ απαλό δέρμα και το άρωμά της μεθυστικό!! Άρχισε να μου λέει διάφορα( με εμφανή τη δόση βένβαια μιας υπερβολής, για το πόσο ωραία το κάνω, πόσο την έχω ανάψει…). Κατέβηκα χαμηλότερα και το αιδοίο της ήταν εκεί έτοιμο να το περιποιηθώ. Ξυρισμένο, απαλό και μυρωδάτο, με ωραία κλειτορίδα δε χόρταινα να κάνω διαδρομές με τη γλώσσα μου κ κείνη πιέζοντας το κεφάλι μου μου έδειχνε που ήθελε… Ενθυμούμενη από την προηγούμενη φορά ότι γουστάρω ποδαράκια, μου τα προσέφερε, τα νυχάκια της πανέμορφα βαμμένα γαλλικό, ωραία καμάρα και πεντακάθαρα. Στην αρχή γλύψιμο, χωρίς χέρια( μου είπε κιόλας, όπως θέλετε εσείς πίπα χωρίς χέρια, η καλύτερη ποδολαγνία είναι χωρίς χέρια!!), μετά τα έβαλε και έπαιξε αρκετά με το πέος μου και εγώ γούσταρα φουλ. Είχε έρθει η ώρα μετά για το στοματικό της! Από τα καλύτερα! Ξεκίνημα με γλύψιμο στις μπάλες, ρουφήγματα, δαγκώματα και επικέντρωση στο στο σημείο ανάμεσα στα 2 μπαλάκια…Μπορώ να πω ότι η αίσθηση ήταν καταπληκτική. Πέρασμα προφυλακτικού και ωραία πίπα, βαθιά, γρήγορη κ μένταση, χωρίς χέρια(!!) και με πονηρά κοιτάγματα, πνιξίματα καθώς έκανε συνεχή deepthroats. Εγώ τρελλαμένος από καύλα, την ξαπλώνω ανάσκελα για ιεραποστολικό. Ξεκίνημα αργά, με φιλιά, γερμένος πάνω της, καθώς ήθελε(όπως μου είπε) να μαστε αγκαλιασμένοι, αργές διεισδύσεις και η αίσθηση πολύ καλή. Εκείνη συμμετείχε πολύ ενεργά και με μικρά διακριτικά βογγητά, διάφορα λόγια και τα μάτια της συνεχώς καρφωμένα πάνω μου. Στη συνέχεια όρθιος εγώ με τα ποδαράκια της ενωμένα μπροστά στο πρόσωπό μου και γρήγορη διείσδυση και καρφώματα, παιχνίδι με τα πέλματά της, τα δαχτυλάκια της και κείνη να μη δυσανασχετεί!! Γύρισμα σε cowgirl, όπου ήρθε πολύ ερωτικά πάνω μου και αργά, έκατσε πάνω μου, έβαλε και τα πατουσακια της πάνω στα γόνατα μου και η είσοδος στην πύλη του παραδείσου απρόσκοπτη και βαθιά. Φιλιόμασταν, εκείνη να αναστενάζει και γω να περιποιούμαι και να χουφτώνω τα στηθάκια της.
Κάτι η 15νθήμερη αποχή, λόγω στρατού, κάτι τα ωραία προκαταρτικά αλλά και το όλομκλίμα που είχε δημιουργηθεί, σε αυτή τη στάση και με την Άννα να είναι πάνω μου καρφωμένη, μας βρήκε το τέλος και γω να τρέμω από ηδονή.
Η Άννα παραμένει κορυφάια επιλογή, σαφώς gfe, δε βιάζεται καθόλου( δεν πα να έχει και 5 δωμάτια....), δίνεται στον παρτενέρ της και σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι με την κοπέλα σου!
Αυτά από μένα! Σας εύχομαι τα καλύτερα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 11, 2013
Όνομα κοπέλας
Άννα
lagonisian
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
282
Likes:
12.425
Πόντοι:
25.846
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Ιανουαρίου, 2013
Καλοπέρασες φανταρακι Γλώσσα

Μια μικρη παρατηρηση:

Οντως η Αννα αυτο τον καιρο εχει πρασινα μάτια, και κανει καλη αντιθεση με τα μαυρα της μαλλιά.
Ομως ειναι φακοι επαφης.
Το αυθεντικο χρώμα των ματιών της ειναι μαυρο και κακως εχει βαλει τους φακους (της το εχω πει αλωωστε, αλλα δεν εμ ακουει Μεγάλο χαμόγελο) μιας και τι φυσικο της χρωμα την κανει ακομα πιο γλυκια.
12 Ιανουαρίου, 2013
Αλήθεια μια έκπτωση στα...στρατευμένα νιάτα δεν παίζει Χμμμ; ? τόσα " μαρουλόφυλλα " ακουμπάς κάθε φορά Κεφάλι σε τοίχο! !
12 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

έχεις δίκιο ινδιάνε μου....ξέχασα να το αναφέρω...κ μένα μου φάνηκε κάπως περίεργη αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί...Κεφάλι σε τοίχο!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3