Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 72 10
Sex Studio 154897
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μία από τις κοπέλες που είχα βάλει από καιρό στο στόχαστρο, παρόλο που δεν την είχα δει πολλές φορές σε τσάρκες. Ψηλή, αδύνατη σχετικά, αλλά σε καμία περίπτωση skinny. Μαύρα ίσια μακριά μαλλιά. Σαρκώδη χείλη, πρόσωπο και έκφραση έμπειρης γυναίκας. Έχει παίξει τον ρόλο της γυναίκας του υπουργού στην πρόσφατη ταινία της SIRINA και γι' αυτό και ο ανάλογος τίτλος στην κριτική μου.

Μιας και ήταν η πρώτη φορά που επισκέπτομαι τα ενδότερα αυτού του studio, θα κάνω μια σύντομη περιγραφή : Ένα πολύ ωραίο μαγαζί. Άνετο και καθαρό δωμάτιο, με ντουζιέρα, σφραγισμένη πετσέτα, αντισηπτικό για τα χέρια, χαρτί από μηχάνημα, χωρίς την επαφη χεριών. Η μόνη έλλειψη οι σφραγισμένες παντόφλες. Χαρακτρηριστικό επίσης ότι και η κοινόχρηστη τουαλέτα, που χρησιμοποίησα μετά, ήταν πεντακάθαρη και πλήρως εξοπλισμένη.

Μετά από αρκετή (αδικαιολόγητη) αναμονή ήρθε στο δωμάτιο η Σύλβια. Γελαστή, ανταλλάξαμε ευχές για την νέα χρονιά, με ρώτησε το όνομα μου και εάν είναι η πρώτη φορά στο studio.Κατέβασε το κολλητό ροζ φόρεμα που φορούσε για να αποκαλυφθεί το στήθος της, και ανέβασε το κάτω μέρος για να απελευθερωθεί και κάτω περιοχή. Με λίγα λόγια δεν γδύθηκε τελείως, κάτι που της το χρεώνω σαν «φάουλ».
Με καβάλησε και πλησίασε το στήθος της στο στόμα μου. Ξεκίνησα να πιπιλίζω τις θηλές της, και να την φιλάω στην γύρω περιοχή , αναβαίνοντας προς τον λαιμό της, και τα αυτιά της. Χωρίς να φέρει αντίρρηση γύρισε διακριτικά το κεφάλι της, «προειδοποιώντας με» ότι δεν επιθυμεί κάποια την επαφη με το πρόσωπο της, κάτι που σεβάστηκα, μιας και «πήρα το μήνυμα».

Άρχισε και αυτή να με φιλάει στο στήθος και να με γλύφει στις θηλές με πολύ καλή χρήση της γλώσσας. Αυτά ήταν και τα μόνα προκαταρκτικά της. Κατέβασμα προς τα χαμηλά καραμέλωμα στα @@κια με πολύ καλή τεχνική, πέρασμα προφυλακτικού και στοματικό σε ικανοποιητικά επίπεδα. Βαθύ κάποιες στιγμές, κάποια χρήση των χεριών, ελαφρά χτυπήματα του κορμού στην γλώσσα της.

Το Sex ξεκίνησε με την Σύλβια σε ρόλο cowgirl, και συνεχεία με στάση του λωτού, ιεραποστολικό και στα τέσσερα να μας βρει έτσι το τέλος. Η συμμετοχή της στην όλη διαδικασία περιορίστηκε σε κάποια όχι και τόσο αληθοφανή βογγητά, χωρίς κάποια χάδια ή αγκαλιές.
Μετά το τέλος, ανέβασε και κατέβασε ανάλογα το πάνω και το κάτω μέρος του φορέματος της, με χαιρέτισε ευγενικά και έφυγε χωρίς πολλά πολλά.

Με την Σύλβια πέρασα καλά. Όμως απλά καλά και τίποτα παραπάνω. Δεν ήταν το αξέχαστο sex αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν άσχημα. Σωστή επαγγελματίας, δεκτική σε λογικές απαιτήσεις. Δεν άφησε περιθώρια για το «κάτι παραπάνω», και έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει χωρίς να ξεφύγει από τα όρια. Σαφώς και αυτό δεν είναι κακό, ίσως εγώ να ειμαι πια πολύ απαιτητικός.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σύλβια, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιανουαρίου, 2013
Περιεκτική η κριτική, ήρθε την κατάλληλη ώρα. Την Σύλβια την έχω βάλει από καιρό στο μάτι, απλά δεν μου έκατσαν οι βάρδιες της ως τώρα. Κάπως έτσι τα είχα φανταστεί και από το σαλόνι. Θα την επισκεφτώ σύντομα καθώς μόλις χτες είδα την ταινία και μου άρεσε πολύ.
lsh
lsh
06 Ιανουαρίου, 2013
ωραία κριτική, ινδιάνε! Πέρυσι που την είχα δοκιμάσει μου έκανε πολύ καλή εντύπωση, καθώς ήταν πιο διαχυτική (αρκεί να μην πείραζες τα μαλλιά της). Τεσπά, οι κοπέλες αλλάζουν, θέλω κάποια στιγμή να την ξαναπάρω αλλά τώρα δεν είναι η ώρα.
06 Ιανουαρίου, 2013
Αν την πετύχεις στις καλές τις θα περάσεις τέλεια μαζί της...
07 Ιανουαρίου, 2013
Για πορνοστάρ όπως την αναφέρεις περίμενα καλύτερη απόδοση!!!
Αλλά θα μου πεις ότι άλλες είναι οι τιμές στα στούντιο και άλλες για να παίξεις σε πορνοταινίες.
07 Ιανουαρίου, 2013
Φίλτατε Cheyenne κάπως έτσι τυπική-διεκπαιρεωτική ήταν και την πρώτη φορά που την συνάντησα. Την δεύτερη μου πρόσφερε πλούσια προκαταρκτικά ενώ την τρίτη πια είχε απογειωθεί η συμμετοχή της και πάει λέγοντας. Ίσως χρειάζεται και 2ο τεστ ντράιβ για να καταλήξεις σε τελικό συμπέρασμα για την κορασσίδα - μην σε πάρω όμως και στον λαιμό μου, καθώς πολλές φορές παίζει και θέμα χημείας.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5