Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Και εγώ επίσκεψη στην Λόλα σήμερα. Την είχα ξαναδεί και μου είχε κινήσει την περιέργεια καθότι είναι αρκετά εμφανίσιμο Milf, οπότε μετά τις πρόσφατες κριτικές συναδέλφων αποφάσισα να τιμήσω.
Η Λόλα είναι μετρίου αναστήματος, ξανθιά, αδύνατη με ωραίο ευγενικό milfοπρόσωπο. Το σώμα κάποτε πρέπει να ήταν τόπ, τώρα λογικό σε αυτή την ηλικία έχει ψιλοζαρώσει. Αλλα και πάλι παραμένει αρκετά αισθησιακή γυναίκα.

Στο δωμάτιο ήταν πολύ ευγενική και προσεκτική με την καθαριότητα. Ξεκινήσαμε με προκαταρκτικά μάλλον τυπικά (φιλάκια στο στήθος, λαιμό κ.α.) και προχωρήσαμε σε ποδολαγνεία όπου εκεί έδειξε οτι και γνωριζεί το άθλημα και είναι και καλή. Επίσης τα ποδαράκια τής ήταν πεντακάθαρα και πολύ όμορφα. Σέξ κάναμε σε δύο στάσεις (πισωκολλητό και ιεραποστολικό) όπου έφερε τα πόδια της στους ώμους μου για να μπορώ να πιπιλάω δαχτυλάκια όσο γαμούσα. Επίσης να σημειώσω οτι της ζήτησα να μιλάει πρόστυχα και εκεί τα κατάφερε (αν και θα μπορούσε καλύτερα, αν γνώριζε την Ελληνική γλώσσα πιο καλά) αρκετά καλά αν και σε ορισμένες φάσεις ήταν περισσότερο αστεία παρά καυλωτική. Ο χώρος να σημειώσω οτι είναι καθαρός, με ντουζιέρα (η πετσέτα που μου φέρανε δεν ήταν σφραγισμένη οπότε απέφυγα να σκουπιστώ με αυτήν αλλα αντίθετα προτίμησα το κωλόχαρτο) αλλα δεν έχει νιπτήρα και δεν ξέρω κατα πόσο αλλάζουν τα σεντόνια.

Αυτά απο μένα, καλή περίπτωση σε γενικές γραμμές και τίμιο το 30άρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Λόλα
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού