Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824511
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Τον Μάιο του 2010 είχα με την Αφροδίτη μια από τις χειρότερες εμπειρίες της «καριέρας μου». Μια γυναίκα η οποία όμως είναι πολύ κοντά στα εμφανισιακά standards που ζητάω . Ψηλή, νταρντάνα, με πλούσιο στήθος. Μαύρα σγουρά μακριά μαλλιά, αφράτος σωματότυπος, καμπυλωτή περιφέρεια, κάποια τατουάζ στο σώμα. Σαρκώδη χείλη, μεγάλα μαύρα τσαχπίνικα μάτια, πρόσωπο και έκφραση γυναίκας που δείχνει να κατέχει τα μυστικά του sex. Χωρίς να είναι η κλασσική καλλονή, είναι γυναίκα που θα γυρίσεις να την κοιτάξεις στον δρόμο, άμα περάσει δίπλα σου (τουλάχιστον εγώ). Κάτι μου έλεγε ότι δεν ήταν δυνατόν μια γυναίκα με το στυλ και τον αέρα της να είναι τόσο χαμηλών επιδόσεων και έτσι το ένστικτο μου, με οδήγησε σε μια δεύτερη συνάντηση μαζί της ύστερα από τόσο καιρό, σε πρόγραμμα με 69.

Μετά από σχετική αναμονή στο δωμάτιο 3, ο ήχος των τακουνιών στην σκάλα ακούστηκε και έκανε την εμφάνιση της. Χαμογελαστή και αρκετά ευδιάθετη ξάπλωσε δίπλα μου και ξεκίνησε κάποια κουβέντα για να σπάσει ο πάγος, ενώ ταυτόχρονα, με χάιδευε απαλά στο στήθος. Έβγαλε το επάνω και το κάτω μέρος από το μαύρο σετ που φορούσε για να μείνει με το στριγκάκι της, ενώ μετά από λίγο μου κατέβασε και το δικό μου εσώρουχο.
Αρκετά τρυφερά ξεκίνησε να με φιλάει στον λαιμό και τα αυτιά μου, τις θηλές και το υπόλοιπο σώμα μου, για αρκετή ώρα.

Με καβάλησε και έφερε το στήθος της στο πρόσωπο μου και άλλοτε διακριτικοί και άλλοτε εντονότεροι αναστεναγμοί ήταν οι πρώτες αντιδράσεις της στην περιποήσης του πλούσιου στήθους της. Και νέα χάδια και προκαταρκτικά από τις δυο πλευρές, προφυλακτικό και στοματικό από πλευράς της.
Αρκετά καλή τεχνική, βαθύ, χτυπήματα της γλώσσας στον κορμό και το κεφάλι. Εναλλαγές ρουφηγμάτων με γλείψιμο και περιποίηση όλης της γύρω περιοχής και τα @@κια.
Σειρά μου για στοματικό το οποίο δέχτηκε με ευχαρίστηση, κατά τα φαινόμενα. Αναστεναγμοί, βογγητά, με προτροπή για αυξομείωση του ρυθμού, χάδια στο κεφάλι μου, ερεθιστικές εκφράσεις του προσώπου της, ενώ ταυτόχρονα έπαιζε με το στήθος της.

Στην ανάσκελη θέση που ήταν, ξεκινήσαμε το sex με ιεραποστολικό. Σφιχτές αγκαλιές, χάδια και φιλιά σε όποια σημεία των κορμιών μας ήταν δυνατόν. Ακολούθησε η στάση του λωτού στο ίδιο μοτίβο συμμετοχής. Νέο στοματικό από πλευράς μου και συνέχεια στα τέσσερα όπου και σε αυτή την στάση ήρθε το τέλος.

Σε πλήρη άνεση χρόνου μιλήσαμε για πολλά θέματα σε πολύ φιλικό κλίμα. Η Αφροδίτη είναι από τις λίγες Ελληνίδες που υπάρχουν στα studio και έτσι ο διάλογος που είχαμε συμπεριέλαβε πολλά θέματα, κυρίως ζητήματα της δουλειάς της, όπως οι ιδιαιτερότητες και τα ευτράπελα που αντιμετωπίζουν οι κοπέλες αυτές καθημερινά. Ένα θέμα που με ενδιαφέρει πολύ, μιας και θέλω να μάθω πως σκέπτονται και τι περιμένουν αυτές οι γυναίκες, έτσι ώστε να τους φέρομαι ανάλογα, κάτι που μόνο «κέρδος» μπορεί να δώσει .

Σήμερα η Αφροδίτη, μου πρόσφερε μια εμπειρία 180 μοίρες αντίθετη από αυτή που είχα μαζί της, πριν αρκετό καιρό. Πολλά και πλούσια προκαταρκτικά, υψηλού επιπέδου τεχνική και συμμετοχή, κοινωνική και ευδιάθετη στο social time πριν και μετά την συνεύρεση. Με «υποχρεώνει» να αναθεωρήσω την άποψη που είχα γι΄αυτην και να ανέβει «αρκετά σκαλιά» στην διαβάθμιση των προτιμήσεων μου.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αφροδίτη , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Δεκεμβρίου, 2012
Αφροδίτη = Ελληνίδα γυναικάρα εγγύηση. ΈρωταςΈρωταςΈρωτας
30 Δεκεμβρίου, 2012
Στό είχα πει φίλε,πως αξίζει! ;)
Πολύ καλή κριτική!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2