Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 100 10
Sex Studio 108193
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Μετά από μια μικρή βόλτα στην περιοχή (παρ' όλο τον κόσμο που πήγαινε να διασκεδάσει) και αφού είδα και τα τρία ιδρύματα της οδού πέρασα με την Τάνια με την οποία από την αρχή κάτι μου έκανε κλικ. 40€ στην ευγενικότατη τσατσά για πρόγραμμα είτε για γυμνό είτε για γλύψιμο.

Πέρασμα μέσα και μετά το γδύσιμο ήρθε η κοπέλα. Λίγο με χάλασε η κρέμα ανα χείρας αλλά δεν ήθελα να χαλαστώ. Η κοπέλα ήρθε έβγαλε το σουτιέν και το πολύ μεστό στήθος της μετατράπηκε σε 2άρι. Αλλά ωραίο φυσικό 2άρι... Λίγο social time Και μετά επί του αγώνος. Με ρώτησε πιο πρόγραμμα θέλω από τα δύο και της είπα και τα δύο... (Είπα μπας και) Οπότε με περιέλαβε με την στοματάρα της για λίγο και μετά την περιέλαβα εγώ για να την ξεκουράσω και λίγο...

Καβάλημα από πάνω και μετά ιεραποστολικό. Πόσο να αντέξει ένας άνθρωπος ενάντια σε φιλάκια στο λαιμό και στο στήθος και σ' αυτά τα υπέροχα μάτια?

Ξανά social time για λίγο και μετά η έξοδος...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 29, 2012
Όνομα κοπέλας
Τάνια
dokimazo
Μέγας
Εγγραφή:
26 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
30
Likes:
651
Πόντοι:
4.475
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2012
Το σωστό είναι "Εξ'Ισπανίας" Γλώσσα
29 Δεκεμβρίου, 2012
Χωρίς φυσικά να γνωρίζω τι παίζει γενικότερα στον χώρο τών στούντιο-δέλων της ερωτικής Θεσσαλονίκης , πόσο μάλλον στο συγκεκριμένο μαγαζί , απο αυτά που ακούω τουλάχιστον απο συναγωνιστές για τα αντίστοιχα μαγαζιά της Αθήνας όσες κοπέλες " πλασάρωνται " δήθεν για Ισπανίδες είναι κατά κανόνα Ρουμάνες Λύπη !
29 Δεκεμβρίου, 2012
***εκ Ρουμανιας ειναι το σωστο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3