Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 91 10
Sex Studio 165548
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
1.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
επειδη απο την Παολα δεν χορτασα καθολου πηγα μια βολτα απενταντι και μπηκα στο Αριστοτελους 5 που δεν ειχα ξαναπαει. σαν μπαρ μοιαζει και ειχε 3 κοπελες που βγηκαν μια μια. μου φανηκε καλυτερη η πρωτη η Αλεξανδρα ρουμανα οπως ειπε η τσατσα και αυτη διαλεξα. το προγραμμα 80 ευρω με 69 και γυμνο τσιμπουκι που το ειχα αναγκη.

η Αλεξανδρα δεν ειναι τιποτα σπυδαιο ειναι μια μετρια απο υψος και βυζι μικρο και φατσα σκυλοφατσα. στο γυμνο τσιμπουκι δεν τον επαιρνε βαθια αλλα καλο ηταν οχι σαν της Παολας και καυλωσα για τα καλα. Απο λιγο πριν ειχα καυλωσει που με εγλυψε λιγο στο στηθος. δεν εγλυψα πολυ στο 69 ετσι για για την καυλα και αμεσως γαμησι για να φυγουν αυτα που ειχαν μεινει. Τουλαχιστον αυτη δεν τραβιοτανε και τον πηρε καλα και εχυσα δυνατα.

και λιγα για το στοθντιο και γιατι δεν παιζει να ξαναπαψ εκει περα. το δωματιο μικρο με ενα ντους οχι καλο κολλητα στο κρεβατι με νερα κατω που δε μπορεσα να αποφυγω να μην πατησω οταν ανεβηκα στο κρεβατι και πετσετα οχι σφραγισμενη και γενικα ειχε και ζεστη αλλα βρωμικη ζεστη και μια μυρωδια μπιχλας. Καμια σχεση με στουντιο και βεβαια καμια σχεση με το Τριγετα η μερα με την νυχτα! Σιχαθηκα και δεν προκειται να ξαναπατησω εκει μεσα. σαν αχουρι ειναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
84
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού