Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 381484
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είναι πολύς καιρός που ήθελα να γνωρίσω την Σοφία, όμως συγκύριες δεν το είχαν επιτρέψει. Μια από αυτές, θυμάμαι χαρακτηριστικά, τον περασμένο Μάρτιο, είχα έρθει στο Θ40, επί τούτου, και ενώ ήταν απασχολημένη στο δωμάτιο περιμένοντας στο σαλόνι, ένα επείγον τηλεφώνημα με ανάγκασε να φύγω και έτσι η συνάντηση μας τότε αναβλήθηκε. Από τότε δεν έτυχε να συναντηθούν οι δρόμοι μας, κάτι που έγινε σήμερα αργά το βράδυ.

Είναι μια γλυκιά καθημερινή γυναίκα. Ψηλή, ξανθιά με ίσια μαλλιά λίγο κάτω από τους ώμους. Αδύνατη σχετικά, με σωστές αναλογίες σώματος, μικρό φυσικό στήθος. Αυτό που με έχει κερδίσει σε αυτήν είναι το ευγενικό παρουσιαστικό της και το χαμόγελο της.
Δίνοντας το αντίτιμο των 50 ευρώ, στην ευγενική υπηρεσία, στο οποίο όμως δεν αντιστοιχεί απλό πρόγραμμα αλλά συμπεριλαμβάνει το 69 κάτι το οποίο με ενδιαφέρει, όπως επίσης και το sex show και μασάζ, (κάτι που δεν τα κυνηγώ), πέρασα στο καθαρό αλλά αρκετά λιτό δωμάτιο.
Μια εντελώς καλοπροαίρετη υπόδειξη προς την διεύθυνση, είναι πως η πόρτα του δωματίου θα πρέπει να αντικατασταθεί, μιας και το μεγάλο τζάμι είναι ενοχλητικό, αφουι φαίνονται σκιές και το φως που αναβοσβύνει στον εξωτερικό διάδρομο,

Δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ και ήρθε ντυμένη με ένα σετ κόκκινα εσώρουχα που την κολάκευαν αρκετά.

Λίγες κουβέντες για να σπάσει ο πάγος και ξεκίνησαν τα πρώτα προκαταρκτικά από πλευράς της. Φιλιά στον λαιμό και το στήθος μου, τρυφερά χάδια στο σώμα και το κεφάλι μου. Δέχτηκε και την δική μου ανάλογη περιποίηση σε όλο της το σώμα με διακριτικούς αναστεναγμούς και βογγητά. Πολλά και μακράς διάρκειας προκαταρκτικά σε ένα ιδανικό gfe κλίμα. Συνέχισε με φιλιά και γλειψίματα στην κοιλιά και στους μηρούς μου, έχοντας σε ιδανική θέση το « γατάκι της» προσφέροντας το μου για εξέταση. Καραμέλωμα στο @@κια μέχρι να αναλάβω και εγώ δράση.

Πεντακάθαρη, απόλαυσα αρκετά την περιποίηση όλης της περιοχής, με την Σοφία σε υψηλά επίπεδα συμμετοχής με τρυφερά λόγια, αναστεναγμούς, χάδια., μέχρι την σειρά του δικού της στοματικού το οποίο κυμάνθηκε σε υψηλή επίπεδα. Καλή χρήση της γλώσσας, χωρίς χέρια, ενάλλαγες γλειψίματος με ρουφήγματα, βαθύ ενίοτε. Όλη η περιοχή είχε την τιμητική της, με πέρασμα της γλώσσας και πιπίλισμα στα @@Κέα.
Και το sex μαζί της απολαυστικό με σφιχτές αγκαλιές, χάδια, φιλιά και από τις δυο πλευρές στον λαιμό, αυτιά, στήθος. Πρόθυμη σε εναλλαγές, για να μας βρει το τέλος σε ιεραποστολικό, ενώ είχαν προηγηθεί, cow girl, στάση του λωτού και στα τέσσερα.

Έκατσε δίπλα μου, μιλήσαμε σε πολύ φιλικό κλίμα για πολλά και διάφορα θέματα, κυρίως της δουλειάς της. Πλήρης άνεση χρόνου έστω και εάν υπήρχε αρκετός κόσμος στο σαλόνι. Φιλάκι και ευχές για τις γιορτές και καληνύχτα.

Η Σοφία ήταν άψογη. Ειδικά με κοπέλα που πρώτη φορά συναντούσα έμεινα ικανοποιημένος όσο δεν πάει. Δεκτική, τρυφερή, με άφθονα και μακράς διαρκείας προκαταρκτικά, υπομονετική με καλή τεχνική τόσο στο στοματικό, όσο και στο sex.
Αλλά και κοινωνική, ευγενική και ομιλητική πριν και μετά την σεξουαλική διαδικασία. Την θεωρώ ιδανική για τους fun του gfe, ενώ πιστεύω ότι δεν θα πρέπει να πολύ-έχει το pse, μιας και εκ φύσεως από ότι κατάλαβα και κουβεντιάσαμε είναι τρυφερή γυναίκα.
Μου έδωσε στο ακέραιο αυτό που ζητάω από τις επισκέψεις στα studio ,και σίγουρα η γνωριμία μας θα έχει συνέχεια.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Σοφία , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2012
Ορισμένες αλήθειες, τυγχάνουν έξ΄ αποκαλύψεως.
24 Δεκεμβρίου, 2012
Αυτά παθαίνει όποιος κάνει πολύ παρέα με τον Σπίντουλα.Γερο-μύστης
P
px75
24 Δεκεμβρίου, 2012
Ωραίο δώρο Χριστουγέννων σου φερε ο αηβασιληςΓλώσσα
24 Δεκεμβρίου, 2012
Καιρός ν'ανανεώνονται τα στανταράκια..
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4