Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 280624
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την τελευταία μου συνάντηση με την Λάιμα. Όχι μόνο συνάντηση, αλλά δεν είχε τύχει να την δω ούτε καν σε τσάρκα, αφού τα ωράρια εργασίας μας δεν πολύ-συμπίπτουν. Έτσι λοιπόν όταν σήμερα βρέθηκα στο βουνό, δεν έχασα την ευκαιρία, μιας και είναι ένα από τα στανταρακια μου.

Έχει πλέον κόκκινα τα κοντά μαλλιά της, πάντα σε χτένισμα ala garcon. Γυναίκα που είναι πάρα πολύ κοντά στα εμφανισιακά μου standards. Ψηλή με τα απαραίτητα Love handles, αφράτη αλλά σε καμία περίπτωση πλαδαρή, περιφέρεια με ωραίες καμπύλες, γυμνασμένο σώμα, στήθος με σιλικόνη. Πρόσωπο με αέρα έμπειρης γυναίκας, Ευρασιατικά χαρακτηριστικά, sexy βραχνή φωνή. Εμφανίστηκε με ένα σετ λευκών δαντελωτών εσωρούχων, με αναγνώρισε αμέσως, έκατσε στα πόδια μου , καυλαντίσαμε για λίγο στο σαλόνι και η είσοδος στο δωμάτιο ήταν γεγονός.

Ένα πολύ καλό δωμάτιο, ευρύχωρο, με ντουζιέρα, όλες τις ανέσεις, καθρέφτη στο ταβάνι επάνω από το κρεβάτι, για πανοραμική θέα του «ματς». Έκανε την εμφάνιση της μετά από λίγο, φορώντας γαλάζια εσώρουχα αυτή την φορά. Έκατσε δίπλα μου, μιλήσαμε για λίγο, για το «που χάθηκα» και αλλά τέτοια χαριτωμένα….

Όπως ημουν ξαπλωμενος, με καβάλησε και αφού έβγαλε το σουτιέν της, έφερε το στήθος της στο στόμα για να ξεκινήσουμε έτσι. Καταναλώσαμε με αυτό τον τρόπο κάποια λεπτά, για να με σταματήσει και να αναλάβει δράση.
Πέρασμα προφυλακτικού για να ξεκινήσει το oral sex. Καλή τεχνική, με χτυπήματα του μορίου στα μάγουλα και την γλώσσα της. Αρκετά βαθύ κάποιες στιγμές. Κάπως "περιορισμένο" όμως, μιας και επικεντρώθηκε μόνο στον «μικρό Cheyenne”,κάτι που έτσι και αλλιώς πάντα έκανε, αποφεύγοντας την ενασχόληση με όλη την υπόλοιπη περιοχή.

Την σταμάτησα και την γύρισα ανάσκελα για να ξεκινήσω την περιποίηση από πλευράς μου. Φιλιά και πάλι στο στήθος της, και τον λαιμό της. Απέφυγε διακριτικά την όποια επαφή των χειλιών μου με το πρόσωπο της. Πέρασμα της γλώσσας μου στην κοιλιά της, για να της βγάλω το γαλάζιο εσώρουχο ης και να ξεκινήσω τα γλείψιμο στην ευαίσθητη περιοχή της. Κάτι που έδειχνε να απολαμβάνει, με κάποιες κουβέντες στα Ρωσικά, αναστεναγμούς και βογγητά. Οπως ήταν ξαπλωμένη με σταμάτησε και μου ζήτησε να μπω μέσα της. Έτσι και έγινε και αγκαλιασμένοι ξεκινήσαμε το sex με ιεραποστολικό. Ταυτόχρονα φιλούσα το στήθος και τον λαιμό και πάλι διακριτικά απόφευγε την όποια επαφή με το πρόσωπο της, χωρίς καμία ανάλογη ανταπόκριση από πλευράς της. Την έφερα σε στάση cow girl, οπου και έτσι μετά από κάποια λεπτά ήρθε το τέλος. Λίγες κουβέντες, πηρέ τα εσώρουχα της χωρίς να ντυθεί, ευχές για τα Χριστούγεννα και έξοδος από το δωμάτιο.

Σήμερα με την Λάιμα είχα απλά μια καλή συνεύρεση. Εάν ήταν μια συνεδρία με μια κοπέλα που για πρώτη φορά συναντούσα θα μπορούσα να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Όμως γνωρίζοντας τι μπορεί να προσφέρει, θα ήταν άδικο και για τις προηγούμενες φορές που περάσαμε μαζί να πω ότι ήταν στα ιδία υψηλά επίπεδα. Μειωμένα έως ανύπαρκτα προκαταρκτικά από πλευράς της, χαμηλότερη συμμετοχή και διάθεση. Ίσως να μην ήταν στην μέρα της, ίσως να είχε προβλήματα που την απασχολούσαν, ίσως να χάθηκε η χημεία που είχαμε μετά από τόσο καιρό που είχαμε να βρεθούμε, ίσως, ίσως ίσως….
Συμβαίνουν και αυτά. Άνθρωπος είναι στην τελική….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λάιμα , χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Λάιμα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Eisenfaust

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Δεκεμβρίου, 2012
εσύ είσαι άνθρωπος των δεύτερων ευκαιριών...οπότε μια επαναληπτική ίσως επιβάλλεται....Γερο-μύστης
24 Δεκεμβρίου, 2012
Δεν είσαι ο μοναδικός φίλε.Κι άλλοι συναγωνιστές έχουν αναφέρει, ότι η Λάϊμα έχει κάνει μια "κοιλιά" στην απόδοσή της.
24 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τι δευτερων ευκαιρων ρε λαγέ ?

Αφου γραφω οτι ειναι απο τα στανταρακια μου.
Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουμε βρεθει.....

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
05 Ιανουαρίου, 2013
Έχουν πέσει οι αποδόσεις της δεν είναι όπως παλιά.....Λύπη
06 Αυγούστου, 2013
Όπως είπε κι ο Ηράκλειτος => τα πάντα ρει Χαμόγελο
Δε μπορείς να ξέρεις γιατί δεν ήταν στα αναμένομενα που σε είχε συνηθήσει στην τελευταία συνάντηση σας.
Συμβαίνουν αυτά!
Και θα σου πω μια προσωπική μου ιστορία:
Κάποτε μια κοπέλα σε μπουρδέλο (δε μπαίνω σε λεπτομέρειες για να μη φλυαρώ) εκεί που ξεντυνόμασταν τη ρώτησα αν γλύφει @@ρια...
Βέβαια είμαι κατάλληλα ξυρισμένος εκεί γύρω και πάντα πάω καθαρός.
Ναι μου λέει το κάνουμε.
Κι εκεί που ξαπλώσαμε αντί να μου τα πιπιλήσει μου τον πήρε ακάπωτο! Χμμμ;
Τα ρούφηξε κι εκείνα με τη σειρά τους όταν ήλθε η ώρα Μεγάλο χαμόγελο
Ξεθαρεμένος εγώ τη φίλησα στο στόμα στο ιεροποστολικό...
Έτσι σε διάστημα 2 μηνών την είχα τιμήσει 3 - 4 φορές αφού ήμουν αρκετά ικανοποιημένος.
Πηγαίνοντας μετά από ένα εξάμηνο αποχής ξενέρωσα => ούτε ακάπωτο, ούτε @@ρια, ούτε φιλάκια.
Αυτά για την ιστορία!
Ερχόμενος στη Λάιμα είναι πανύψηλη (μου ρίχνει λίγο άνευ γόβας => 1.80 είμαι) και μόλις τη βλέπεις νομίζεις ότι σου την πέφτει ένα θυληκό ρώσσικο άλογο. Χθες το κάναμε για πρώτη φορά (στο studio της Μεσσήνης - κατεβαίνει και Καλαμάτα το κορίτσι) και μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε σε γενικές γραμμές. Ξυρισμένη, (tatoos δεν έχει αλλά δε με νοιάζει) κάτι ποδάρες για χούφτωμα που έλεγε κι ο Παπαγιαννόπουλος στον Κων/ρα, το δε σώμα της είναι σκληρό (όπως και τα βυζούνια).
Μάλιστα επειδή ήμουν και κάπως ντροπαλός ο μπέμπης των 40 η ίδια με προέτρεψε όταν κάθησε επάνω με τη μουναρίτσα της να τη χουφτώσω στα κωλομεράκια της!
N
Ntountaras
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5