Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267128
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Όπως έγραφα και στο αντίστοιχο φορουμ του μαγαζιου έλεγα ότι θα δοκιμαστεί η νάνσυ καθως απο τις φώτος ειχα πάθει πλάκα. αλλα που να ξερα τι θα συμβείΚεφάλι σε τοίχο!

Η Νάνσυ ειναι μια κοπελα 24 χρονών,μισή ελληνίδα, μισή πολονέζα. Απο κάποιες λέξεις κατάλαβα πως πρέπει να είναι απο βόρειο ελλάδα. Έρχεται η κοπέλα, την βλέπω..ψηλή και παρα πολυ λεπτή. Petite καταστάσεις για λάτρεις τέτοιων κορμιών. Χμ, λεω ωραία κορμι έχει πάμε να δοκιμάσουμε...Δίνω 50 ευρω στην τσατσα και παιρνω το προγραμμα που περιεχει και μασαζ.ειτε απλο ηειτε μασαζ παλι 50 εχει. Το πρώτο αρνητικό ήταν ότι δουλευε και χτες βράδυ...και στο καπάκι πρωι...κ να αρχίζει να μου λεει ακομα νυσταζω και δεν εχω ξυπνησει κ τετοια... ολο κουβέντα...και απο διαθεση μηδεν... γδυνεται αφου συνεχιζε να γρκινιαζει.. μου κανει ενα μασαζ της πλακας...για κανα 2 λεπτο... μετα με γυρναει κ παει να βαλει την καποτα.. δεν μπορουσε απο την νυστα της και αναγκαστικα να την βαλω εγω (!! ελεος λεω απο μεσα μου ) κανει μια πιπα για κανα λεπτο...ισα το κεφαλι ρουφαγε.. αντε πες πως το κανε καπως καλα.. μετα μου λεει α δεν μπορω απο πανω..ειμαι πολυ στενη και θα ποναω.. της λεω να της γλυψω τα βυζια... στο κοσμο της ,δε καταλαβε τπτ. ανοιγει τα ποδια..παω να της το βαλω αρχισε κ ποναγε...μη ειμαι στενη... λες κ γαμαγα παρθενα! λιγο να μπαινε πιο μεσα ποναγε.. λεω πο πο που εμπλεξα...με τα χιλια ζορια καταφερα κ τελειωσα..

Μια αποτυχημένη συνεδρία.. Ισως να έφταιγε οντως οτι ηταν απο την βραδυνη βαρδια που τελειωνε στις 2 κ ξενικαγε στις 10.. αλλα σαν επαγγελματιας πρεπει να λειτουργει σωστα. κ επισης αμα εισαι πουτανα, τον τρως κανονικα..δεν κανεις την παρθένα.

Όποιος θέλει να γαμήσει μια στενή και πολυ λεπτή γκόμενα κ όποιος θελει να νιωισε οτι παει με παρθενα ας την δοκιμάσει. επίσης και οσοι εχουν μικρα προσοντα για να καταλαβουν κ τπτ ;)

Παρκινγ 10 λογω μεταφορικου μεσου,

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2012
Όνομα κοπέλας
Νάνσυ
Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαρ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
64
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2012
Αυτη μπορει να νυσταζε, αλλα εσυ το 50αρι το εσκασες.
Τουλαχιστον κανα σκοντο (λογω νυστας) δεν σου εκανε?
17 Δεκεμβρίου, 2012
Αν δεν κοιμηθείς, για να ξεκουράσεις τον οργανισμό σου, δεν μπορείς να συνεχίσεις να λειτουργείς.
Πόσο μάλλον να έχεις όρεξη να γαμηθείς........Αυτές τις μαλακίες κάνουν και χάνουν τους πελάτες τους, και οι ίδιες σέρνονται ατέλειωτες ώρες μέχρι να συνέλθουν.
Ζητάς τα λεφτά σου πίσω γιατί η κοπέλα νυστάζει.............ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
17 Δεκεμβρίου, 2012
Κρίμα και φαίνεται φοβερό κορμί...
lsh
lsh
18 Δεκεμβρίου, 2012
Απο τις φωτογραφίες αντιλαμβάνομαι πως η Νάνσυ είναι η Ευα από Μπουζιάννη 2.Αν κάνω λάθος ας με διαψευσει κάποιος.Επισης αν ισχυει αυτό δεν με παραξενευουν τα οσα περιγράφεις
18 Δεκεμβρίου, 2012
Συμφωνώ και εγώ για το Μπουζιάνη μάλλον μοιάζει με αυτήν που έφυγε νύχτα λολ Κατσικογάμης
ΥΓ την είχα πετύχει την εν λόγω ένα βράδυ αργά με άντρα τσάτσο φαινόταν να βαριέται την ζωή της
21 Δεκεμβρίου, 2012
H Nανσυ δεν εχει δουλεψει ποτε στην αθηνα.Ηρθε απο Θεσσαλονικη και ξεκινησε να δουλευει σε εμας και μονο.Η εμμονη σου φιλε diokaz,απο την ωρα που ηρθε η κοπελα στο δωματιο,να ρωτας και να ξαναρωτας αν ειναι κουρασμενη δεν ξερω τι αποσκοπουσε.Επισης ηταν λαθος της κοπελας που ενω ειδε οτι στο μοριο σου δεν εμπαινε καν το προφυλακτικο συνεχισε να προσπαθει και δεν σηκωθηκε να φυγει.Θα μπορουσες με το που ηρθε στο δωματιο και την ειδες "κουρασμενη" να ζητησεις τα λεφτα σου πισω και να φυγεις.Τοσο απλα.
A
Athanasias3
22 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

λάθος κάνεις. η ίδια η νάνσυ έλεγε οτι ήταν κουρασμένη. ας σηκωνόταν να εφευγε αν δεν ήθελε. και δεν εχει σημασια αν εχει δουλεψει ξανα εδω. τι σχεση εχει? εκτος αν εννοεις οτι πρωτη φορα αρχισε το επαγγελμα εδω. οσο για την προσπάθεια του προφυλακτικου που λες η ιδια δεν μπορουσε απο την νυστα της να το βαλει κ το βαλα εγω. μη μας λες τωρα αλλα. anyway. εγω εχασα 50 ευρω. εσυ κερδισες 50. ισως κερδισεις και αλλα κ ισως χασεις και αλλα. κριμα γιατι ειχατε καλο ονομα κ καλες κοπελες
23 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Aπαντω συνολικα σε ολα τα σχολια γι αυτο και λεω οτι η κοπελα δουλευει πρωτη φορα στην αθηνα.Σου ξαναλεω και παλι οτι θα επρεπε να φυγεις αφου ειδες αυτην την κατασταση και οχι να κατσεις και μετα να γραψεις ολα αυτα.Η νοοτροπια μου γι αυτην την δουλεια ειναι οτι σε καμμια περιπτωση δεν θελω να κοροιδευει κανενας απο το μαγαζι μου τον κοσμο,γι αυτο υπαρχει και θα υπαρχει το καλο ονομα του μαγαζιου και οι καλες κοπελες.Πιστεψε με δεν με ενδιεφερε ποτε το κερδος αλλα η διαρκεια του μαγαζιου μου.
A
Athanasias3
26 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

τότε πρέπει να επανορθώσεις με μια προσφορά. αφου δε σε πολυ νοιαζει το κερδος
26 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η κοπέλα είναι αρκετά καλή.Θέλει τον κατάλληλο τρόπο.
13 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2